Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 27 – 2018

Week 27 was er een van pieken en dalen! Ik deed ontzettend leuke dingen, zo mocht ik een dag mee naar wijnstreek de Moezel in Duitsland en ging ik met Willem varen op het Zuidlaardermeer, maar ik had ook verschrikkelijke werkstress en ik was twee dagen aan het puinruimen.

Leestijd

Maandag & Dinsdag

Ik werk maandag en dinsdag gewoon de hele dag thuis! Ik werk aan blogs, edit de vlog die deze week online komt en leg de laatste hand aan de Structuurjunkie Planner en Scheurkalender. Ik krijg vandaag ook te horen dat ik geslaagd ben voor mijn WSET Level 2 wijnexamen! Echt te gek, ik heb een score van 83% en daar ben ik erg tevreden mee. Nu door met level 3!

Werkplek! Heerlijk om buiten te werken.

Op maandag komt Harold hier om gezellig samen thuis te werken.

Maandag eten we dit! Ik maak een roerbak met paksoi en champignons.

Vergaderen!

Dinsdagavond heb ik een vergadering van mijn Broodfonds, dat doen we heerlijk in de zon aan de Thorbeckegracht.

Woensdag

Woensdag ga ik om kwart over zes de deur uit, want ik vertrek om 7 uur al richting Duitsland! Vandaag mag ik met het Wijnhuis mee naar de Moezel. Arjan (de eigenaar van het Wijnhuis) gaat regelmatig naar zijn leveranciers in Duitsland en vaak neemt hij dan personeel mee om ze de streek te laten zien en om ze de proeverijen te laten ervaren. En natuurlijk om de leveranciers te ontmoeten! Vandaag mag ik ook mee. Echt helemaal te gek! We zien vandaag zóveel dat er een aparte blog over online komt, maar natuurlijk wel alvast wat foto’s.

Naast dat we een aantal wijnboeren in de Moezel bezoeken, beklimmen de Calmont-helling, de steilste wijngaarden van Europa. Op veel plekken is de helling maar liefst 70 graden. Bizar om te zien, het is echt niet niks om hier een wijngaard te runnen en te bewerken. We maken een fikse wandeling over deze helling, echt te gek.

Daar rechtsboven liepen we net!

We zijn net op tijd beneden: als we terug naar de auto lopen begint het keihard te regenen en onweren. Zijn wij even blij dat we niet een halfuurtje later begonnen zijn met die wandeling…

In de wijnkelder bij wijnmaker Julius Treis

Wat een waanzinnige dag is dit! Rond twaalven ’s nachts zijn we weer in Zwolle, met een volgeladen auto natuurlijk.

Donderdag & vrijdag

Donderdag en vrijdag staan compleet in het teken van STRESS! Ik heb niet veel en niet vaak stress moet ik zeggen, ik ben zeker de laatste tijd vrij relaxed met werk, maar deze week gaat er van alles mis en ben ik aan het puinruimen. Er lopen wat campagnes, en er zijn wat last minute serieuze issues met de planner die naar de drukker moet, dus deze dagen vlieg ik mentaal van hot naar her en weet ik van voren niet dat ik van achteren leef. Ik vind het verschrikkelijk eigenlijk, ik haat het als mijn dag zo ‘geleefd’ wordt, als ik zelf geen controle heb. Maar goed, soms gebeurt het zo en is het zaak maar gewoon mee te gaan met de flow van alle shit die voorbij komt. Ja, toch? Lekker makkelijk gezegd wel, maar goed. Ik krijg deze dagen bijna niks van mijn gewone takenlijsten af omdat ik de hele dag aan het schakelen ben om problemen op te lossen.

Het lukt me wel om één blogpost te schrijven en daarbij maakte ik deze foto. Links gebruikte ik het product in mijn haar en rechts niet. Wat een verschil he?

Om zes uur pleeg ik nog wat laatste telefoontjes en dan gaat de laptop dicht, de telefoon weg en de stress aan de kant en dan gaan we lekker pizza’s maken op de barbecue. Deze week wilde ik champagne halen om het behalen van mijn wijndiploma te vieren, maar ik besluit een fles Riesling open te maken die ik gisteren kocht bij Julius Treis. Ik ben er helemaal weg van, je leest hier mijn uitgebreide proefnotitie.

Keessie!

Vrijdag gaat de werkstress gewoon door, maar ’s avonds ga ik gezellig met Aukje naar Lepeltje Lepeltje. Erg gezellig, wel erg prijzig en kleine porties.

We sluiten de avond af bij het Wijnhuis.

Zaterdag & zondag

Zaterdagochtend: werken in bed met Kees erbij.

Zaterdag gaan Willem en ik naar Kropswolde, waar zijn ouders wonen. Ze zijn er zelf niet, maar we gaan morgen even varen met hun bootje! Sowieso wonen zij daar heerlijk in het groen en aan het water, dus het is fijn om daar te zijn.

Relaxed ontbijtje op zondag

Jaaaa, lekker varen! Alle stress waait uit mijn hoofd.

Wat een perfect weekend! Echt heerlijk, genieten van het mooie weer, lekker varen, relaxen… Hopelijk is komende week iets productiever, maar volgens mij komt dat wel goed. Ik voel het 😉 Ik werk weer veel thuis, dan kan veel creatief aan de slag en ga ook weer leren voor mijn nieuwe wijnstudie, want daar ben ik afgelopen week ook totaal niet aan toegekomen. Verder ga ik aan de slag voor twee leuke campagnes, ga ik een binnenkijker fotograferen (die ik eigenlijke afgelopen vrijdag zou fotograferen, maar toen moest ik al mijn afspraken afzeggen vanwege ongeplande werkdingen die dus allemaal misgingen, haha!) en dit weekend ga ik het verjaardagscadeau van Willem innen: we gaan samen eten bij ’t Nonnetje in Harderwijk. Feest! Maar eerst: lekker aan ’t werk.
Bedankt voor het lezen en tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.