Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 27 – 2017

De eerste werkdagen na de vakantie zitten er weer op! Hoe dat verliep (inclusief een etentje bij de Librije en een festival) kan je in dit weekoverzicht lezen.

Leestijd

Maandag

De eerste werkweek na 2 weken vakantie! Ik heb er weer helemaal zin in, en met het lekkere weer erbij heb ik er helemaal geen problemen mee. Ik begin mijn dag zoals altijd met een lekkere wandeling en ga daarna thuis aan de slag. De dag na de vakantie is altijd even ‘de balans opmaken’ en goed inventariseren wat ik deze week allemaal ga doen. Ik kom er aardig goed in meteen, dat is niet altijd zo na een vakantie.

In Lelystad bij Giant/Liv is een event voor dealers en daar ben ik vandaag om een lezing te geven. Jeroen Post was de dagvoorzitter en presentator, ken je hem nog? Wat een leuke man, fijn om mee te werken vandaag. Erg leuk om wat meer buiten mijn ‘comfort zone’ te gaan, ik kwam eerder praktisch alleen op beauty- en zakelijke events om een lezing te geven.

Na twee weken veel uit eten weer even doodnormaal: spruitjesstamppot! Met een ‘bratwurst’ van de Vegetarische Slager. Ik vind dit zó lekker!

Dinsdag

Ik maak vandaag gewoon helemaal geen foto’s. Nul! Dat komt niet zo vaak voor. Ik werk overdag thuis en ga ’s middags naar Kim in Stadshagen om een binnenkijker te fotograferen. Dit is één van de foto’s! Deze week komt ‘ie online.

Woensdag

Na een paar uurtjes thuiswerken ga ik einde ochtend naar Basic Black voor een les Krav Maga.

We hebben steeds meer rijpe frambozen in de tuin, en ze zijn zó lekker! ’s Ochtends app ik met Emmy, we gaan vanavond samen uit eten (en niet zomaar samen uit eten…) en ze neemt wat gelnagellak mee zodat ze mijn nagels kan doen. Het wordt niet die mintkleur, maar de kleur helemaal onderaan rechts.

Ik werk de hele dag thuis (aan blogposts en video’s vooral) en rond vieren komt Emmy. Vanavond neem ik haar mee naar de Librije! Ze vertelde me maanden geleden dat dat op haar bucketlist stond en ik besloot haar als verrassing mee te nemen. Ik vind het zelf zo fantastisch en hoe leuk is het dan om dat te delen? Het is ook als bedankje voor haar werk en de periode dat ze ‘zomaar’ meehielp aan Miss Lipgloss jaren geleden.

Ik vind het zó mooi bij de Librije <3

Een amuse op ‘vriendschapsringen’ – hoe leuk!

Een van mijn gerechten

We hebben echt een ontzettend leuke tijd. Wat een theater is het toch, zo’n avond. Ik heb foto’s gemaakt met mijn goede camera en ik denk dat ik een losse blogpost ga schrijven over de avond, het eten, de wijn, onze ervaring – dat heb ik met de Librije nog nooit gedaan en mijn handen jeuken!

Donderdag

Emmy blijft gezellig slapen en donderdag heb ik een lekker langzame ochtend. ’s Middags ga ik fietsen: ik ga even naar Dalfsen kijken bij de opbouw van Stone Rock, het festival dat mijn broer organiseert. Het is erg heet, dus ik maak niet een heel groot rondje.

Ik maak ’s avonds ‘mozzarellapakketjes’ (mozzarella in parmaham) met lekker veel gegrilde groenten. Dit is in de zomer een van mijn favoriete gerechten!

Vrijdag

’s Ochtends ga ik met mijn manager Laurens naar Veneta voor een afspraak.

Daarna gaan we bij Brasserie Jansen op het terras lunchen om allerlei dingen te bespreken.

De rest van de dag werk ik thuis! Ik krijg heel veel gedaan – wat een productieve week. Ik krijg alles af wat ik gepland had en meer. Ik werk deze middag vooral aan mijn boek.

Willem en ik gaan ’s avonds even naar Boer Staphorst. We zoeken al sinds we hier wonen naar een salontafel en die hebben we nog steeds niet gevonden. Bij Boer vinden we hem! Én een lamp voor boven de keukentafel. Yes, twee dingen die al eeuwen duren gefixt!

Zaterdag

Dit tafeltje was samen met een oude kist onze ‘salontafel’ en nu kan dit naar een andere plek. Heb er meteen een leuk hoekje van gemaakt. Ik heb helemaal geen foto van de salontafel gemaakt, dat houd je nog tegoed. Het is een vierkante tafel met een marmeren blad en houten poten.

Deze foto stuurde ik naar Emmy om te laten zien hoe mooi mijn nagels er nog uitzien!

Zaterdagochtend gaan we naar Bebo Parket in Vriezenveen om een nieuwe vloer uit te zoeken. We zijn de witte vloer al zat sinds we hier wonen, tijd voor wat nieuws. De witte verflaag eraf halen is volgens onze klusjesman mega arbeidsintensief (en we vinden de lengte en breedte van de planken niet zo mooi), dus het is beter om gewoon voor een nieuwe vloer te gaan. We gaan voor eiken lamelparket.

Thuis in de tuin lunchen met een lekkere grote salade. In een beslagkom.

Er zitten tuinbonen in de groentetas deze week, ik heb nog nóóit bonen gedopt. Voor alles een eerste keer. En wat zitten die bonen in zachte ‘bedjes’! Zo grappig.

Ik maak er een pasta mee ’s avonds.

Buurkat Harrie wil áltijd knuffelen.

’s Avonds ga ik met Willem naar Stone Rock, het festival van m’n broer in Dalfsen. Het lijkt wel of hij die zonsondergang erbij geregeld heeft, zo mooi!

Natuurlijk drinken we ook zijn eigen speciaalbiertje!

Het is een erg leuke avond, we komen superveel bekenden tegen! Ik ben zo trots op Bas hoe hij dit elk jaar weer beter en mooier neerzet.

Zondag

Op zondag doe ik bijna niks, behalve wandelen, lezen, eten en beetje in de tuin hangen. Wat een lekkere zondag! Het was sowieso echt een goede week. Komende week is ook weer leuk! Gisteren (maandag) had ik een afspraak bij mijn uitgever Blossom Books, vandaag (dinsdag) werk ik thuis en ga ik eten met vrienden, woensdag ga ik naar de kapper (werd ook wel weer tijd) en vrijdag heb ik een fotoshoot voor Flair en ga ik met papa bij Mooirivier eten. Allemaal toffe dingen, dus. En verder natuurlijk gewoon thuis aan de slag.

Bedankt voor het lezen weer. Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.