Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 26 – 2021

Ik had zó’n leuke week! Ik werkte een paar dagen en ging een paar dagen met Charlotte naar Texel, waar we enorm genoten hebben van de rust en het (onverwacht) lekkere weer. Ook ging ik thuis voor het eerst weer naar een festival (!).

Leestijd

Prive

Texel

Met Charlotte ga ik een paar dagen naar Texel! We kennen elkaar van een perstripje naar Texel jaren geleden, we hebben altijd contact gehouden en zeiden toen al dat we eens met z’n twee naar het eiland wilden. Nu is het eindelijk zo ver! Alles aan deze trip is trouwens gewoon zelf betaald.

Man, wat waren deze drie dagen volop genieten. Ik heb zoveel plezier gehad met Charlotte, urenlang goede gesprekken gevoerd, waanzinnig gegeten, actief geweest – het was geweldig.

Werk

Eten & drinken

Wat een week. Ik heb er zó van genoten. Ik ben niet iemand die de hele week buiten de deur is, maar ik leef er wel weer echt helemaal van op dat dit soort dingen langzaamaan weer kunnen. Een paar dagen weg, uit eten, een festival, feestje… Dat het kán: zo fijn.

Er staat nu weer een wat gewonere week op de planning met een aardig stevige takenlijst en een aantal belangrijke afspraken, dus go go go!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.