Prive

Ik begin de week met een workout.

Ik trek deze broek van Topshop weer eens aan!

Spullen pakken voor naar Texel.


Knuffelen met Kees en Willem voor ik wegga.

Ik neem vanaf Texel deze knuffel mee voor Kees en vanaf het moment dat ik thuiskom, zit ze er non stop mee te spelen. Zo schattig.

Mijn H&M bestelling komt binnen en ik houd wat leuke dingen, zoals deze korte broek (ik draag echt NOOIT een korte broek). Wel erg irritant dat de logica met de maten weer ver te zoeken is. Sommige broeken in maat 42 krijg ik niet verder dan mijn knieën terwijl ik normaal in maat 40 pas. Erg onhandig met het shoppen.

Deze joggingbroek houd ik ook, love it. Hij is van Divided.

In de avondzon nog even chillen samen.

Sporten op zaterdag!

Best wel trots op mijn 60 kilo hex bar deadlift.

Love dat gevoel na een training.

M’n leuke Girl In Mind jurkje weer uit de kast getrokken.

Want we gaan naar een FESTIVAL! OMG.

Zoooo blij dat dit weer kan.

Genieten.
Texel
Met Charlotte ga ik een paar dagen naar Texel! We kennen elkaar van een perstripje naar Texel jaren geleden, we hebben altijd contact gehouden en zeiden toen al dat we eens met z’n twee naar het eiland wilden. Nu is het eindelijk zo ver! Alles aan deze trip is trouwens gewoon zelf betaald.

Op de boot!

We gaan meteen lunchen op het strand bij Paal 17. We delen deze heerlijke salades.

Het komt vandaag echt met bakken de lucht uit, maar de duinen en het strand blijven mooi.

We zijn er! We slapen twee nachten bij Op Oost.

We hebben allebei zo’n split level kamer, en wat is het hier mooi!

Het slaapgedeelte boven.

De badkamer.

Cheers!

We hebben een borrelplank besteld en gaan hier vandaag niet meer weg.

Onze voortuin.

Goedemorgen! Donderdag word ik met dit uitzicht wakker. Hemels.


Hardlopen!


Wat een energieke start van de dag! Heerlijk. Ik ren altijd alleen en het was ook echt top om dit eens samen te doen, Charlotte leidde me mooi af waardoor de tijd sneller ging, haha.

Dit. <3

Als we terugkomen staat ons ontbijtje klaar! Wat een genot.


Croissants en koffie, ik ben blij.


Daarna gaan we lekker het eiland over om hier en daar koffie te doen, wat te eten, rond te banjeren, een beetje te shoppen…

Het is vandaag wat beter weer en dat is FIJN!

We gaan naar de Texelse Branding en MIJN HEMEL DEZE CROISSANTS. Ze maken ze zelf, wat echt vrij uniek is, de meeste bakkers kopen croissants in die ze zelf afbakken. Echt geweldig dat ze ze hier zelf maken.

En deze kaneelbroodjes…

Ik ben helemaal gelukkig.

Kijk dan.

Love deze plek. De koffie is trouwens ook fantastisch.

Ik houd van deze combi.

Samen gaan we ’s avonds bij het Kook Atelier eten, dat bij het hotel zit. Later daarover meer, we hebben echt een waanzinnige avond hier (die we uiteraard beginnen met champagne!).

Dankbaar voor de dagen hier. Dit is trouwens mijn Structuurjunkie Dagboek. Elke dag vul ik ‘m in!

Goedemorgen! Lekker een stuk wandelen.


En daarna weer in alle rust ontbijten.

Nog even chillen voor we weggaan.

We rijden langs Texelse Branding om voor thuis lekkers mee te nemen.

Hier maak ik vrienden, Willem én mezelf heel blij mee!
Man, wat waren deze drie dagen volop genieten. Ik heb zoveel plezier gehad met Charlotte, urenlang goede gesprekken gevoerd, waanzinnig gegeten, actief geweest – het was geweldig.
Werk

Ik begin de week met een focussessie met Structuurjunkie Members.

Maandag geef ik een online training, dus even wat extra zekerheid dat Willem niet binnen komt banjeren 😉

Ik ben bezig met de laatste loodjes van mijn boek Goed Werk dat in augustus verschijnt. Ik heb alles uitgeprint zodat ik er nog een keer met pen doorheen kan, dat werkt toch beter dan digitaal (al heb ik dat ook al zes keer gedaan, haha).

Een hoofdstuk schrijf ik opnieuw en ik maak daar op papier even een nieuwe opbouw voor. Dat werkt soms toch lekkerder.
Eten & drinken

Jamie Oliver Turkse pizza’s!

‘gado gado’ met tempeh. Dit was echt zó lekker.

Ziet er niet uit, restjesdiner, haha. Harold komt gezellig mee eten.

Turkse pizza! Dit is van de supermarkt, van het merk Merhaba. Ik doe er dan zelf nog groente op en saus (ik maak zelf een sausje van yoghurt, knoflook en gerookte paprikapoeder) en deze keer ook kimchi.

Zondag eten we tonijnsteak met broccoli en aardappeltjes uit de oven.
Wat een week. Ik heb er zó van genoten. Ik ben niet iemand die de hele week buiten de deur is, maar ik leef er wel weer echt helemaal van op dat dit soort dingen langzaamaan weer kunnen. Een paar dagen weg, uit eten, een festival, feestje… Dat het kán: zo fijn.
Er staat nu weer een wat gewonere week op de planning met een aardig stevige takenlijst en een aantal belangrijke afspraken, dus go go go!