Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 26 – 2020

Week 26 was qua werk een vrij rustige week, qua weer vrij héét. En… ik ging naar de kapper en ging voor totaal wat anders dan mijn gebruikelijke rode lokken.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Dat was ‘m weer! Ik kan het niet geloven dat het komende week al juli is… Juli! Gisteren was het toch nog winter? Komende week is weer even wat anders, ik ben namelijk vier dagen weg voor werk. Woensdag heb ik een brainstorm bij mijn uitgever Blossom Books in Utrecht, en daarna blijf ik in Utrecht in een hotel slapen omdat ik donderdag en vrijdag het Doorpakken event heb van Taco Oosterkamp. Die nachten blijf ik ook daar slapen. Ik heb daar méga zin in, bij zijn vorige events kom ik altijd vol nieuwe plannen en goede ideeën weg én het is altijd gewoon mega leuk en goed geregeld. En het is natuurlijk ook genieten om in een hotel te slapen. Dus deze week wat minder productief en wat meer inspiratie opdoen en nieuwe dingen leren, ook weleens heel erg fijn om te doen.

Fijne week en tot de volgende!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.