Week 26 – 2018

Afgelopen week heb ik gevlogd en het resultaat zie je daarvan komende donderdag. Maar omdat veel van jullie toch (ook) graag een fotoverslag zien, vandaag ook gewoon een weekoverzicht! Afgelopen week was het heerlijk zomers, ik deed een aantal wijnproeverijen, werkte veel thuis en ging een weekendje weg met Willem.

Leestijd

Vanwege de vlog zie je in dit weekoverzicht iets minder foto’s dan je gewend bent. Als ik de hele week veel film, schiet het foto’s maken er vanzelfsprekend soms bij in. Maar toch: een weekoverzicht! Als je meer details wilt zien over afgelopen week, check dan zeker aankomende donderdag de weekvlog hier op Cynthia.nl of op mijn YouTube kanaal.

Ik begin mijn week in Amsterdam! Afgelopen zondag las je het eerste artikel uit mijn serie ‘Wijn met‘ en de volgende is met sommelier en wine director bij Bridges Lotte Wolf! Ik interview haar, we ontbijten samen en…

…we proeven samen zes wijnen. Binnenkort vind je het artikel hier op mijn blog!

Daarna heb ik nóg een proeverij, bij wijnbar Paskamer in Amsterdam. Hierover ook later meer!

Wat ik de rest van de maandag doe, zie je in de vlog van donderdag. Trouwens, als ik proeverijen overdag heb, spuug ik altijd 90% van de wijn die ik proef uit. Ik vind het niet prettig om overdag, en zeker niet tijdens het werk, onder invloed van alcohol te zijn.

Barbecuen en ons favoriete spel 7 Wonders Duel spelen!

Perfect ontbijtje buiten in de zon.

Lunchen met Jorien bij het Parkpaviljoen. Deze salade met kikkererwten en geroosterde paprika is heerlijk.

Zo’n gek gezicht: dit huis is (zoals je ziet) gesloopt, maar de badkamer zit er nog in, haha!

Pizza’s maken bij Harold en Harma op de barbecue met een pizzasteen. Zo lekker en gezellig.

Uitslapen met de allerliefste Kees.

Lekker blij wandelen.

ORLY Neon Heat

Op bezoek bij mijn schoonzus, zwager en kinderen in Kropswolde, lekker barbecuen. Alweer! Echt genieten toch, dit weer?!

Zaterdag gaan we varen op de Vecht!

Boot-pose, champagne-pose…

Fantastisch lekker eten bij Mooirivier in Dalfsen op zaterdag, en lunchen bij De Klomp in Vilsteren op zondag.

Wandelen!

Het was weer een heerlijke week. Ik was niet zo productief als ik wilde, om een of andere reden was ik wat sloom en had ik weinig zin en creativiteit. Ik ging dus maar een beetje mee in de flow en werkte iets langzamer dan normaal. Helemaal niet erg voor een weekje 🙂 Tot donderdag bij de vlog en anders tot volgende week, bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

21 reacties
 1. Aboutsbstyle

  Heerlijk toch zo een rustige relaxte week? Die heb ik helaas niet gehad. Ik ga je vlog zeker bekijken.

 2. Marjoleine

  Wat een heerlijke, relaxte week! Mag ook weleens toch 🙂 Het is niet altijd zulk mooi weer hier, dus lekker van genieten.

 3. anna

  Wat een fijn weekje, heerlijke foto’s!

 4. Emily

  Hoe bevalt jouw fitbit versa nu na een aantal weken? Ik twijfel om over te stappen van de charge 2 naar de versa. Is dit nog steeds jouw favoriet?

  • AK

   Hier ben ik ook heel benieuwd na! Ik heb je Versa review gelezen, maar ben net als Emily benieuwd of er verschillen/voordelen zijn die pas na een tijdje opvielen.

  • Cynthia Schultz

   Goede vraag! Hij bevalt heel erg goed en draag hem uiteraard nog steeds dagelijks. Geen opvallende dingen eigenlijk! Alleen het siliconen bandje irriteerde mijn huid na een tijdje, dus nu draag ik een leren bandje, dat voelt beter.

 5. Marieke

  Ah 7 Wonders Duel. Heb je de uitbreiding al? Is ook leuk namelijk!

 6. Yvonne

  Leuke foto’s! Wat wielrennen betreft; ik heb laatst een hometrainer aangeschaft. Natuurlijk is buiten fietsen fijner als het goed weer is, maar zelf heb ik in de zomer vaak extreem veel last van hooikoorts, en in de winter vind ik fietsen dus alleen prettig als het droog is. Met een hometrainer is dat anders: weer of geen weer, nu heb ik geen excuus meer! 😉 Ik merk dat ik hierdoor toch meer ga bewegen; dit kan immers ook gewoon even tussendoor, nog voor het douchen/aankleden. Of juist vlak voor het douchen in de avond. Je hoeft je niet om te kleden, maar zo hup, erop klimmen en gaan. Ik kijk intussen dan vaak ook nog een beetje Netflix. 🙈Twee vliegen in 1 klap! Wellicht ook iets voor jou? 😁

 7. Heleen

  Leuk weekoverzicht. Ik kom dagelijks langs het gesloopte huis, maar die badkamer is mij nog nooit opgevallen! Vanmiddag op de terugweg eens naar kijken hahaha.

  Laat jij jouw nagels doen/ zijn het gelnagels? Ze zien er zo perfect uit. Ik ben nog op zoek naar een goed adres in Zwolle voor gelnagels.

  • Cynthia Schultz

   Haha! Moet je eens opletten. Nee, ik doe ze zelf en het zijn mijn natuurlijke nagels. Ben er nu ook wel erg tevreden mee, haha!

 8. Jessica J.

  Dat zwarte wijnglas, knap! Tof weekje. Ik ga je vlog zeker kijken. 🙂

 9. Cardi

  Leuk weekoverzicht! Het was zeker lekker weer. Mag ik vragen waarom je eigenlijk niet meer aan het wielrennen bent? Ik dacht altijd dat je alleen in de winter stopte omdat het dan slechtere omstandigheden zijn. Zelf ben ik wel aan het wielrennen gegaan, mede door jou. Dus ik ben wel benieuwd! Vond de wielren blogs altijd erg interessant…

  • Cynthia Schultz

   Op dit moment vooral omdat mijn samenwerking met Liv is gestopt en ik dus geen racefiets meer heb! Ik mis hem wel dus ik ga deze week even kijken voor een fiets bij de fietsenwinkel. En daarvoor had ik er gewoon niet zoveel zin in, ging ik liever iets anders doen qua beweging, maar nu mis ik het wel weer…

 10. rachel

  lekker genoten weer heb je zo te zien 😀 en ja is toch top dit weertje 😀

 11. Leonoor

  Wat een fijne week.
  En De Klomp in Vilsteren, verliefd op die plek!

 12. Sabine

  Wat een fijn weekje weer! Het is ook elke keer zulk lekker weer. En dat huis is wel echt een bijzonder gezicht ja. Fijne week weer!

  • Annemiek

   Heel mooi 🙂

 13. Zoeve

  Ik merk ook dat ik in de zomer, met warmer weer, wat slomer ben dan normaal.

 14. Marije

  Lekker dat je hebt genoten van het mooie weer en dat je gewoon go with the flow bent gegaan.