Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 26 – 2018

Afgelopen week heb ik gevlogd en het resultaat zie je daarvan komende donderdag. Maar omdat veel van jullie toch (ook) graag een fotoverslag zien, vandaag ook gewoon een weekoverzicht! Afgelopen week was het heerlijk zomers, ik deed een aantal wijnproeverijen, werkte veel thuis en ging een weekendje weg met Willem.

Leestijd

Vanwege de vlog zie je in dit weekoverzicht iets minder foto’s dan je gewend bent. Als ik de hele week veel film, schiet het foto’s maken er vanzelfsprekend soms bij in. Maar toch: een weekoverzicht! Als je meer details wilt zien over afgelopen week, check dan zeker aankomende donderdag de weekvlog hier op Cynthia.nl of op mijn YouTube kanaal.

Ik begin mijn week in Amsterdam! Afgelopen zondag las je het eerste artikel uit mijn serie ‘Wijn met‘ en de volgende is met sommelier en wine director bij Bridges Lotte Wolf! Ik interview haar, we ontbijten samen en…

…we proeven samen zes wijnen. Binnenkort vind je het artikel hier op mijn blog!

Daarna heb ik nóg een proeverij, bij wijnbar Paskamer in Amsterdam. Hierover ook later meer!

Wat ik de rest van de maandag doe, zie je in de vlog van donderdag. Trouwens, als ik proeverijen overdag heb, spuug ik altijd 90% van de wijn die ik proef uit. Ik vind het niet prettig om overdag, en zeker niet tijdens het werk, onder invloed van alcohol te zijn.

Barbecuen en ons favoriete spel 7 Wonders Duel spelen!

Perfect ontbijtje buiten in de zon.

Lunchen met Jorien bij het Parkpaviljoen. Deze salade met kikkererwten en geroosterde paprika is heerlijk.

Zo’n gek gezicht: dit huis is (zoals je ziet) gesloopt, maar de badkamer zit er nog in, haha!

Pizza’s maken bij Harold en Harma op de barbecue met een pizzasteen. Zo lekker en gezellig.

Uitslapen met de allerliefste Kees.

Lekker blij wandelen.

ORLY Neon Heat

Op bezoek bij mijn schoonzus, zwager en kinderen in Kropswolde, lekker barbecuen. Alweer! Echt genieten toch, dit weer?!

Zaterdag gaan we varen op de Vecht!

Boot-pose, champagne-pose…

Fantastisch lekker eten bij Mooirivier in Dalfsen op zaterdag, en lunchen bij De Klomp in Vilsteren op zondag.

Wandelen!

Het was weer een heerlijke week. Ik was niet zo productief als ik wilde, om een of andere reden was ik wat sloom en had ik weinig zin en creativiteit. Ik ging dus maar een beetje mee in de flow en werkte iets langzamer dan normaal. Helemaal niet erg voor een weekje 🙂 Tot donderdag bij de vlog en anders tot volgende week, bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.