Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 25 – Workation in Oostenrijk

Week 25 was heel bijzonder, want ik was op Structuurjunkie workation met een groepje ondernemers in Oostenrijk! Heel wat maanden heb ik hier naartoe geleefd. Het was zó tof om met elkaar aan onze bedrijven te werken en natuurlijk te genieten van de omgeving.

Leestijd

We verbleven met z’n allen in het Riederalm Hotel in Leogang, waar ik vorig jaar ook op workation ben geweest bij Hanneke. Toen huurde ze mij in als spreker, deze keer organiseerden we dus samen een workation. Zo leuk hoe dat gegaan is.

Werken

We zijn met deze fantastische groep ondernemende vrouwen in Leogang. Je ziet op de foto Eveline, Kim, Nele, Laura, Janneke, ik, Hanneke, Elsemiek, Laura, Maike en Minki. Foto Evelien Walker

Eten & drinken

Omgeving & leuke dingen

Met Hanneke, waar ik echt een hele fijne twee weken mee beleefd heb. Ik ben zo blij met deze samenwerking en vriendschap. (foto Evelien Walker)

Het was een waanzinnige week, waar ik enorm van genoten heb samen met de andere vrouwen. Het was ook echt zo leuk om te zien hoe iedereen het naar haar zin had. Wat ik zo chill vind aan zo’n workation is dat ik aan de ene kant bérgen werk verzet doordat ik enorm veel focus heb, maar ook een ultiem vakantiegevoel heb. En door de ondernemende vrouwen krijg ik hele goede ideeën en inspiratie. Echt awesome vind ik dat.

Na deze workation bleef ik nog een kleine week met Willem samen om vakantie te vieren. Daar zie je volgende week de foto’s van!

Als je ondernemer bent en je wilt volgend jaar mee op de Structuurjunkie Workation, dan kan je jezelf hier even op de interesselijst zetten. Dan stuur ik je binnenkort een mailtje met de mogelijkheid om je alvast in te schrijven.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.