Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 25 & 26 – 2017

Afgelopen twee weken was ik op vakantie! Ik laat je zien wat ik allemaal gedaan heb.

Leestijd

Voor ik Willem ophaal om naar Harlingen te rijden, ga ik even snel kijken bij de boeklancering van Lisette! Haar boek ‘Helemaal het einde’ lanceerde ze in Zwolle, dus ik moest natuurlijk even een krabbel halen en een knuffel geven.

We gaan! We gaan weer naar Terschelling voor zeventien dagen.

En we pakken voor het eerst een weekendje Oerol mee! Ik ben in al die jaren nog nooit naar Oerol geweest en Willem ook niet, terwijl hij al dertig jaar op het eiland komt. Ik heb een vlog gemaakt die snel online komt, dus in deze blogpost besteed ik er niet al teveel aandacht aan. Wel kan ik alvast vertellen dat ik het ontzettend leuk vond! Ik ben normaal niet zo’n festivaltype en ga niet heel vaak naar grote evenementen, maar dit vond ik echt tof. De drukte verdeelt goed over het eiland en overal is wel wat te doen, van theatervoorstellingen tot bandjes in de dorpen en op de terrassen, muziek, op de festivalterreinen is altijd wel iets te zien of te doen – écht leuk. We werden uitgenodigd door Friesland & Oerol voor dit weekend!

We zagen in die twee weken heel wat mooie zonsondergangen én zonsopkomsten…

Het blijft toch altijd magisch – ik krijg er echt geen genoeg van.

Chubby leeft zich uit in de duinen – voor hem is het ook altijd zo leuk op het strand. Wat een geluk hebben we ook gehad met het weer! We hebben zóveel mooie dagen gehad waarop we de hele dag buiten konden zijn. We hadden ook wat dagen regen, maar stiekem vind ik die afwisseling heerlijk. Dat gure hoort ook wel bij Nederland en al helemaal bij Terschelling, met die harde wind is het ook wel meteen héél guur.

Ook in de regen vind ik het heerlijk om te wandelen. Thuis wacht ik dan wel even tot het droog is, maar hier maakt me dat niks uit. Ik kan daarna toch lekker douchen!

Ontbijten en kijken naar De Nieuwe Garde, wat is dat een ontzettend leuke NPO-serie. Het gaat over een aantal jonge chefs en hun ambities en struggles. Vooral Syrco bij Pure C sprak me erg aan, wat een ambitieuze en talentvolle gast. Nu heb ik meteen wat restaurants op mijn eet-bucketlist gezet…

Pfff, moet je dat koppie zien!

Met onze haren in de wind!

We gaan graag uit eten op Terschelling, maar gewoon zelf koken doen we ook graag. Dit vind ik zoooo lekker: een AGV’tje. Wel met ‘Little Willies’ van de Vegetarische Slager.

Verder hebben we natuurlijk nog veel meer lekkers gegeten:

Bij De Zee, een van onze favoriete restaurants op het eiland. Het is daar altijd zó lekker en gezellig!

Ons tweede weekend kwamen Harold en Harma met Hunter eventjes langs.

Afgelopen donderdag ging ik vanaf Terschelling heen en weer naar Amsterdam om een lezing te geven op het NIMA Influencer Marketing Event. Leuk om Thomas te ontmoeten!

Omdat ons ‘eigen’ huisje bezet was afgelopen weekend, zaten we de laatste nachten in Hotel Paal 8. Uiteindelijk bleek dat ons huisje tóch niet bezet was en de andere huurder pas maandag kwam (lees: veel geld voor niks uitgegeven aan dat hotel), maar we hebben er gewoon lekker van genoten. In een hotel vakantie is toch wel heel anders dan in een huisje! Lees: geen boodschappen, niet opruimen en schoonmaken, lekker aanschuiven bij het ontbijt… En Paal 8 zit echt heerlijk aan het strand dus we hebben er volop van lopen genieten.

Leuk om met z’n tweeën te doen: het Kolonisten kaartspel.

En voor ons nieuw: Machiavelli! Daar zijn we ook meteen aan verslingerd, wat een tof spelletje. Compact en toch best veel diepgang, leuk om mee te nemen.

Samen op het Seinpaalduin.

Lunchen met Sander en Marleen bij de Walvis. Chubby gaat liever met Sander mee dan met ons – maar dat snap ik wel, want we gaan naar huis…

Zondag rond zessen zijn we thuis, en we worden verrast door rijpe frambozen in de tuin! Ik pluk ze meteen en ze zijn mega zoet en vol smaak. Zo heerlijk! Echt leuk om dat zelf in de tuin te hebben.

De vakantie zit erop! Het was echt fantástisch. We hebben er enorm van genoten en vooral gedaan waar we zin in hadden (zoals dat hoort op vakantie). Geen wekkers, lekker lezen, eten, slapen, wandelen, series kijken, hangen… Doordat we op drie verschillende plekken zaten (Landal, ons ‘eigen’ huisje en Paal 8) voelt het alsof we er veel langer zijn geweest dan twee weken! Echt leuk. Als je nog Terschelling tips zoekt, check dan even mijn reisgids.

Komende week is een beetje druk, maar wel leuk! Gisteren (maandag) gaf ik een lezing in Lelystad bij Liv, vandaag (dinsdag) ga ik naar Krav Maga en fotografeer ik een binnenkijker in Zwolle. Woensdagavond ga ik samen met Emmy naar de Librije! Aaaaah. Maanden geleden reserveerde ik dat als verrassing, ze vertelde me een tijd terug dat dat nog op haar bucketlist stond: eten bij een een chic restaurant met Michelinsterren. Als bedankje gaan we dus samen een avondje enorm verwend worden daar! Ik heb er ontzettend veel zin in. Vrijdag heb ik drie afspraken, waaronder een netwerkborrel en komend weekend is Stone Rock, het festival dat mijn broer organiseert. Om al deze afspraken heen ga ik aan de slag om nieuwe content voor Cynthia.nl te maken en werk ik natuurlijk weer verder aan mijn boek!

Bedankt voor het lezen, tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.