Week 25 – 2020

Na een week op Terschelling was week 25 weer een normale werkweek. Een normale werkweek waarin we steeds weer wat meer ‘eropuit gaan’, zo gingen we deze week uit eten en ik kan ook alweer (met regels en beperkingen) binnen sporten bij mijn gym. En ik zat voor het eerst op het terras! Wat een mijlpalen 🙂

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Het wordt wat eentonig, maar het was weer een fantastische week. Heerlijk gewerkt, gezellige momenten gehad, lekker gesport, waanzinnig goed gegeten, genoten van het fijne weer (en ook van het minder lekkere weer, haha). Op naar nog zo’n week wat mij betreft. Komende week is niet heel veel anders dan deze week, behalve dat ik iets meer afspraken buiten de deur heb (dat komt ook langzaam weer op gang) en… IK GA VRIJDAG NAAR DE KAPPER! Voor het eerst sinds februari. Oh yessssss. Daar kijk ik echt verschrikkelijk naar uit. Ik neem een fles champagne mee om het te vieren!

Bedankt voor het lezen weer en tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

6 reacties
 1. Marit

  Waar zijn je super leuke all black/gold sandalen van? Kan dit model niet van Birckenstock vinden!

 2. Lucinda

  Valt hartstikke mee met het eentonig, je kan duidelijk zien dat je geniet en het leuk hebt! Ben heel benieuwd naar het spelleje want met de eerste uitleg snap ik er nog vrij weinig van, maar wij zijn wel van de spelletjes dus misschien maar eens proberen.

 3. rachel

  lekkere week weer en nu heb ik trek in zuurkool hahahah en wat een feest vrijdag weer naar de kapper haha have fun alvast 😀

  • Astrid

   Hoi!

   Mag ik vragen waar je de nikes hebt gekocht?
   Op je verjaardag had je een hele leuke jurk aan, ook erg benieuwd waar die vandaan komt!

   Bedankt alvast!
   Groetjes!

 4. Vera

  Ahh ik wil ook binnenkort gaan bestellen bij Spirit Junkies. Ben echt heel benieuwd naar jou aankopen!

 5. Saskia

  Ik ben zo benieuwd naar je bestelling van de spirit junkies!

  En de 🐶 in de schutting 😍