Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 24 – 2021

Ik had nog een weekje grotendeels thuis ‘soort van vakantie’ (ik had wel wat werkafspraken) en dat was méga chill. Ik ging twee dagen naar Amsterdam voor wat afspraken, kreeg goed nieuws bij mijn Ancora hermeting en genoot van het warme weer.

Leestijd

Amsterdam

Woensdag en donderdag was ik in Amsterdam! Jeee wat ben ik daar lang niet meer geweest. Op donderdagochtend had ik vroeg mijn Ancora hermeting gepland. Je kan daar hier wat meer over lezen. Daarom besloot ik de nacht ervoor een hotel te boeken en daarvoor nog wat andere leuke dingen te plannen, zoals koffie met Anna en diner met Monique.

Na heerlijk geslapen te hebben, ga ik richting Ancora. Je kan dus in deze blogpost lezen over mijn tests bij Ancora vorig jaar en wat mijn actiepunten waren om mijn gezondheid te verbeteren. Vandaag wordt er weer bloed afgenomen om de waardes die de vorige keer wat minder waren te testen (vitamine D en cholesterol) en wordt mijn hele lijf weer doorgemeten. Sommige uitslagen kan ik meteen zien, andere later (zoals de bloedtests).

En verder

De rest van de week was ik thuis, en dat was heel relaxed.

Het was echt fijn om na een weekje weg nog wat dagen vrij te zijn, en te combineren met een aantal werkafspraken. Nu weer volop aan de bak, ZIN IN!

Bedankt voor ’t lezen,

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.