Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 24 – 2019

Week 24 was een hele intensieve: ik had drie volle ‘gewone’ werkdagen, ik ging twee dagen naar een salestraining en ik deed de herkansing van het proefgedeelte van mijn wijnexamen.

Leestijd

Maandag

Lekker aan de slag deze week!

Maandag zijn we in Groningen bij mijn schoonouders, maar daar heb ik geen foto van. Ik werk vandaag al een beetje en ga goed aan de slag met mijn planning. Deze week ben ik weer een paar dagen weg en komende week ook, dus handig om even goed met de tijd om te gaan.

Dinsdag

Dinsdag heb ik overdag wat telefonische afspraken en einde middag ga ik naar de Volvo garage. Afgelopen weekend gingen er wat lichtjes in het dashboard branden en gezien we volgende week naar Frankrijk rijden, lijkt het me handig als daar zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Het is de eerste keer dat ik hier ben en er zijn fijne werkplekken, dus ik werk hier gewoon lekker door. Krijg nog veel gedaan ook! Er is iets met de accu en die wordt kosteloos vervangen omdat het binnen de garantie valt. Mooi!

Unieke situatie: Kees ligt schattig te doen en ze kijkt eens níet weg als ik een foto van haar maak.

Dinsdagavond ga ik met Janske voor de Stentor eten bij Bluefinger restaurant. En dat is goed! En gezellig.

Woensdag

Dinsdag maak ik maar één foto, want vandaag is druk, haha. Ik heb altijd twee redenen waarom ik geen foto’s maak: of ik ben gewoon lekker aan het genieten zonder telefoon of het was zo druk waardoor ik niet gedacht heb aan foto’s maken. Vandaag heb ik vier afspraken. Dat doe ik eigenlijk nooit, zoveel afspraken op een dag, maar het kwam nu even zo uit omdat ik de komende weken zoveel weg ben.

Ik heb een online meeting met Laura van de Internet Marketing Summit! Op 6 juli geef ik tijdens deze summit een online sessie. Ik ga mijn hele ondernemersverhaal delen, van de start van Miss Lipgloss tot wat ik nu allemaal doe en hoe ik dat gedaan heb. Ik deel natuurlijk ook wat er misging. Tijdens de Internet Marketing Summit die helemaal online is zijn er meer dan 20 sprekers in 4 dagen en je kan alles terugkijken wanneer jij wilt. Maar als je live bij de sessies bent, kan je natuurlijk vragen stellen. Supertof en heel erg leerzaam! Ik ga zelf zeker naar de lezingen van Eelco de Boer, Dean Jackson, Youri Meuleman en Manouk van Dalm. Maar eigenlijk wil ik ze allemaal wel zien, haha. Tickets zijn nu nog €175 en met de code CYNTHIA krijg je €25 korting! Koop hier je ticket.

Donderdag & vrijdag

Donderdag en vrijdag ben ik in Utrecht voor het Vol Gas op Verkoop event van Taco Oosterkamp. Sinds ik Structuurjunkie aan het opbouwen ben, ben ik zelf aan het verkopen (mijn workshops en trainingen). Dat heb ik nooit eerder gedaan. Tijd om daar wat meer over te leren! Het zijn twee intensieve en onwijs interessante dagen. Ik leer waanzinnig veel van Taco, maar ook van de andere ondernemers. Ik ben helemaal niet zo’n netwerker (nodig me uit voor een netwerkevent en ik kom niet), maar tijdens dit event had ik zoveel waardevolle gesprekken met mensen! Ik kreeg zoveel goede tips en deze twee dagen hebben me zo enorm geholpen. Vooraf had ik best verwacht dat ik iets zou leren, maar dat ik met zo’n bak aan info en inspiratie naar huis zo gaan had ik niet durven hopen. Ik heb dus een actieplan gemaakt waar ik na Frankrijk mee aan de slag ga.

Vrijdagnacht slaap ik nog in Utrecht omdat ik zaterdag daar ook mijn wijnexamen doe. En ik drink een biertje om met mezelf te proosten op een paar mooi successen. Onder andere dat ik de eerste deelnemers heb voor mijn Structuurjunkie onlineprogramma! Ik ben hier al even mee bezig en nu gaat het echt leven, zo tof! Als je geïnteresseerd bent in mijn 9-weekse onlineprogramma waarin ik je ga begeleiden naar een leven waarin jij weer de touwtjes in handen hebt, dan wil ik je graag uitnodigen voor mijn webinar op 4 of 5 juli. Hierin ga ik je meer vertellen over het programma en ik ga je dan ook een mooi aanbod doen. Klik hier om je in te schrijven! 

Zaterdag

Zaterdag ga ik naar Nieuwegein om de herkansing voor mijn wijnexamen te doen. Voor de theorie slaagde ik met ‘distinction’ maar helaas haalde ik het proeven niet. Dat doe ik dus vandaag opnieuw. Volgens mij ging het goed, nu nog even het resultaat afwachten!

Eenmaal thuis is het wassen draaien, de ene koffer in- en de andere uitpakken en kaartjes schrijven naar de deelnemers voor mijn programma. Ook al is het dan grotendeels online, ik houd van handgeschreven.

Heel erg knuffelen met Kees vandaag! Kijk dan hoe ze staat te kijken als ik naar boven ga… Zo schattig.

Als je dit leest op dinsdag, ben ik in Bretagne! Ik ben uitgenodigd door Bretagne om een aantal dagen langs te komen en deze week is het zover. Willem en ik hebben er een vakantie omheen gepland: de ‘persreis’ is van woensdag tot zondag en wij vertrokken zondag naar Bretagne. We zijn dus met onze nieuwe auto op een roadtrip en dat is natuurlijk wel ultiem! Terug gaan we volgende week door Champagne, daar wil ik al tijden heen, en op de terugweg komen we er met een klein beetje omrijden langs. Superleuk dus. Wanneer ik terugben zal ik uiteraard foto’s en verhalen delen.

Tot over twee weken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.