Week 24 – 2017

Ik ging afgelopen week ‘even’ heen en weer naar Parijs en ik ging naar de L’Oréal Hair Icon Awards! Week 24 was me er eentje.

Leestijd

Maandag

Maandagochtend ben ik lekker vrij, ik heb afgelopen weekend doorgewerkt dus ik slaap vandaag even lekker uit. Naar buiten gaan is toch niet echt nodig, zie die grijze lucht…

Na de lunch ga ik gewoon aan de slag. Ik ga bezig met blogposts en video’s en ik heb een afspraak bij het Parkpaviljoen.

Hier had ik nou zo’n zin in! Een simpel AGV’tje, maar dan met een Valess satéschnitzel. Die at ik vroeger best veel, maar heb ik al jaren niet meer gegeten. Ik vind hem nog steeds zo lekker! En bloemkool – ik houd er zo van.

’s Avonds gaan Willem en ik nog even een stuk wandelen bij de Wijthmenerplas.

Love de lavendel in onze voortuin! Vroeger vond ik het echt stinken, nu houd ik ervan.

Dinsdag

Dinsdag ging ik heen en weer naar Parijs voor de lancering van nieuwe Mugler geur, Aura. Afgelopen zaterdag kon je daar het fotoverslag van lezen!

Het was heeeel leuk 🙂

Woensdag

De reden waarom ik niet in Parijs kon blijven: ik had een afspraak in het ziekenhuis m.b.t. mijn endometriose. Sinds ik Orgametril gebruik heb ik praktisch geen klachten meer, dus daar ga ik nu gewoon mee door. Zo fijn, ik ben er zo blij om dat ik na jaren dagelijks pijn nu praktisch pijnvrij ben.

Ik werk de rest van de middag thuis. Ik geniet zo van onze tuin! Zelfs van dat de was lekker buiten kan drogen, haha.

Oh, wat vind ik pioenrozen toch fantastische bloemen. Jammer dat ze niet het hele jaar verkrijgbaar zijn, maar op zich geeft ze dat ook wel weer iets speciaals. En: het nieuwe boek van Lisette die ik bestelde via pre-order is binnengekomen! Yes, leesvoer voor op vakantie.

Wanneer Willem thuis is, fietsen we naar mijn ouders in Dalfsen om daar een hapje te eten. Chubby valt meteen in slaap op schoot.

Tijdens de golden hour fietsen we terug naar huis. Zo mooi!

Donderdag

Goedemorgen! Ontbijten in de tuin.

Ik maak elke dag mijn ochtendwandeling en dat is met dit weer toch al helemaal fantastisch.

Ik werk de hele ochtend aan mijn boek! Aanstaande donderdag komt een video online waarin ik vertel waar het boek over gaat. Ik ben zo benieuwd naar je reactie!

Onderweg naar Amsterdam! M’n leuke jurkje heb ik al aan, wel nog met slippers… Eerst heb ik een brainstorm bij Socialreblz voor een komend project.

Dinner time! Ik ga naar het Pulitzer samen met Sanny waar we een persevent hebben voor de L’Oréal haarmerken.

Daarna gaan we naar de Hair Fashion Night in de Westerkerk!

Wat een gave locatie voor zo’n feest! Vanavond vinden ook de Hair Icon Awards plaats, ik ben genomineerd in de categorie ‘Color’, maar ik win helaas niet.

Vrijdag

Al het houtwerk binnen en buiten wordt op dit moment geschilderd en we willen onze voordeur in een andere kleur dan we nu hebben (donkergroen). Ik vind deze kleur wel tof!

De rest van de dag ben ik allemaal dingen aan het afronden. Blogposts afmaken, planningen checken, spullen pakken, auto-reply aanzetten – allemaal van die laatste dingen voor de vakantie. ’s Middags ga ik nog even naar de boeklancering van Lisette en daarna gaan we naar Terschelling! Eerst een weekend Oerol en daarna twee weken lekker NIKS. Ik heb er zo ontzettend veel zin in!

Ik heb deze week ook bevestigd gekregen dat ik in september samen met Willem naar Lollapalooza in Berlijn ga! Zo tof, we zijn uitgenodigd door Festival.Travel, een reisbureau dat reizen organiseert rondom festivals heen. We slapen dus heel relaxed in een hotel in Berlijn en gaan overdag naar het festival. Heb er echt veel zin in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

18 reacties
 1. Malou | Blonde Blossom

  Oeh wat bijzonder om gewoon zo een dagje naar Parijs te gaan! Lijkt me wel echt heel erg leuk. Ik vind die rode pumps trouwens echt zo mooi, waar heb je die vandaan? De foto van Chubby die zo op je schoot in slaap valt is zóóó cute! Echt helemaal relaxed, haha. Malou x

 2. Annika

  Ik wens je een hele fijne vakantie! Het weer ziet er alvast goed uit!

 3. Kimberly

  Heel veel plezier op Terschelling! Geniet ervan 😀

 4. Anne-Marie

  Ik heb de enquete meteen ff ingevuld. Hele fijne vakantie!

 5. Jessica J.

  Wat is bloemkool toch lekker! Ik moet het dringend nog eens klaarmaken. Je foto van Parijs is zo mooi! En wauw, de Westerkerk! Wat een prachtlocatie! ♥

 6. Marleen

  Ohh mannn, Lollapalooza! Wat een dikke line up! Geniet ervan.

 7. Caroline

  Gezellige week weer, toevallig hebben wij die verfkleur ook op het houtwerk van ons huis, dus nogal zichtbaar:-)

 8. Sabine

  Ziet eruit als een heel lekker weekje! Hoop dat je het ook zo fijn hebt op Terschelling deze week. Geniet ervan!

 9. Marije

  Wat een toffe week heb je gehad! Ben erg benieuwd naar je nieuwe boek.

  Geniet lekker van je vakantie!

 10. Yvonne

  Even snel: kleur voor de voordeur: jaaaaaaaaa!!!!!!! Doen!!!!!!!

 11. Eline

  Wat een leuke kleur voor de voordeur! Ik ben dol op gekleurde deuren, dat doet me altijd een beetje denken aan vakantie waar alle huisjes allemaal leuke kleurtjes hebben.

 12. rachel

  wat een lekker weekje weer mop en jaaaaa pioenrozen <3 them!! hier staan ze ook zowel op de grote als kleine tafel 😀

 13. Selien

  Mag ik vragen waar die twee bijzettafeltjes vandaan komen? Die buiten staan. Super leuk!

 14. Yvonne

  Hebben jullie die rode schoenen afgesproken of is het toeval? ? Wat een superleuk jurkje heb je daar aan! En wat een heerlijke tuin heb je. Eigenlijk moet ik ook gewoon eens vaker in de tuin ontbijten. Buiten de was ophangen zou ik graag willen, maar is geen optie voor mij ivm hooikoorts. ? Leuke plog!

 15. Margot

  Wat ontzettend fijn dat je nu praktisch pijnvrij bent! En fijne vakantie!

 16. Susan

  Ik heb de enquête voor je ingevuld! Jammer dat je niet gewonnen hebt bij de hair awards.

 17. Liset

  Heel fijn om te horen dat Orgametril zo goed voor je werkt. Zelf heb ik het ook geslikt, maar ik kon er juist helemaal niet tegen. Ik snap je opluchting dat je geen pijn meer hebt. Dat is verschrikkelijk en onthoud je er van om leuke dingen te doen. Maar ik zie dat jij het er goed van neemt :). Een mooie week heb je achter de rug!