Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 24 – 2017

Ik ging afgelopen week ‘even’ heen en weer naar Parijs en ik ging naar de L’Oréal Hair Icon Awards! Week 24 was me er eentje.

Leestijd

Maandag

Maandagochtend ben ik lekker vrij, ik heb afgelopen weekend doorgewerkt dus ik slaap vandaag even lekker uit. Naar buiten gaan is toch niet echt nodig, zie die grijze lucht…

Na de lunch ga ik gewoon aan de slag. Ik ga bezig met blogposts en video’s en ik heb een afspraak bij het Parkpaviljoen.

Hier had ik nou zo’n zin in! Een simpel AGV’tje, maar dan met een Valess satéschnitzel. Die at ik vroeger best veel, maar heb ik al jaren niet meer gegeten. Ik vind hem nog steeds zo lekker! En bloemkool – ik houd er zo van.

’s Avonds gaan Willem en ik nog even een stuk wandelen bij de Wijthmenerplas.

Love de lavendel in onze voortuin! Vroeger vond ik het echt stinken, nu houd ik ervan.

Dinsdag

Dinsdag ging ik heen en weer naar Parijs voor de lancering van nieuwe Mugler geur, Aura. Afgelopen zaterdag kon je daar het fotoverslag van lezen!

Het was heeeel leuk 🙂

Woensdag

De reden waarom ik niet in Parijs kon blijven: ik had een afspraak in het ziekenhuis m.b.t. mijn endometriose. Sinds ik Orgametril gebruik heb ik praktisch geen klachten meer, dus daar ga ik nu gewoon mee door. Zo fijn, ik ben er zo blij om dat ik na jaren dagelijks pijn nu praktisch pijnvrij ben.

Ik werk de rest van de middag thuis. Ik geniet zo van onze tuin! Zelfs van dat de was lekker buiten kan drogen, haha.

Oh, wat vind ik pioenrozen toch fantastische bloemen. Jammer dat ze niet het hele jaar verkrijgbaar zijn, maar op zich geeft ze dat ook wel weer iets speciaals. En: het nieuwe boek van Lisette die ik bestelde via pre-order is binnengekomen! Yes, leesvoer voor op vakantie.

Wanneer Willem thuis is, fietsen we naar mijn ouders in Dalfsen om daar een hapje te eten. Chubby valt meteen in slaap op schoot.

Tijdens de golden hour fietsen we terug naar huis. Zo mooi!

Donderdag

Goedemorgen! Ontbijten in de tuin.

Ik maak elke dag mijn ochtendwandeling en dat is met dit weer toch al helemaal fantastisch.

Ik werk de hele ochtend aan mijn boek! Aanstaande donderdag komt een video online waarin ik vertel waar het boek over gaat. Ik ben zo benieuwd naar je reactie!

Onderweg naar Amsterdam! M’n leuke jurkje heb ik al aan, wel nog met slippers… Eerst heb ik een brainstorm bij Socialreblz voor een komend project.

Dinner time! Ik ga naar het Pulitzer samen met Sanny waar we een persevent hebben voor de L’Oréal haarmerken.

Daarna gaan we naar de Hair Fashion Night in de Westerkerk!

Wat een gave locatie voor zo’n feest! Vanavond vinden ook de Hair Icon Awards plaats, ik ben genomineerd in de categorie ‘Color’, maar ik win helaas niet.

Vrijdag

Al het houtwerk binnen en buiten wordt op dit moment geschilderd en we willen onze voordeur in een andere kleur dan we nu hebben (donkergroen). Ik vind deze kleur wel tof!

De rest van de dag ben ik allemaal dingen aan het afronden. Blogposts afmaken, planningen checken, spullen pakken, auto-reply aanzetten – allemaal van die laatste dingen voor de vakantie. ’s Middags ga ik nog even naar de boeklancering van Lisette en daarna gaan we naar Terschelling! Eerst een weekend Oerol en daarna twee weken lekker NIKS. Ik heb er zo ontzettend veel zin in!

Ik heb deze week ook bevestigd gekregen dat ik in september samen met Willem naar Lollapalooza in Berlijn ga! Zo tof, we zijn uitgenodigd door Festival.Travel, een reisbureau dat reizen organiseert rondom festivals heen. We slapen dus heel relaxed in een hotel in Berlijn en gaan overdag naar het festival. Heb er echt veel zin in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.