Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 23 – 2021

Afgelopen week waren wij op Terschelling – en het was geweldig. We hadden de hele week heel zomers weer en daar hebben we ultiem van genoten. We hebben ook volop gebruik gemaakt van de horeca die weer open is, echt awesome. Ik laat je graag even zien wat we afgelopen week gedaan hebben!

Leestijd

Strand & natuur

Eten

NAP

Natuurlijk moesten we weer eten bij onze vriend Sander bij restaurant NAP. Dat was ons eerste etentje van de week en eentje waar we al even naar uitkeken, zo geweldig dat dit weer kan.

De Eilandbistro

Een nieuw restaurant dat we echt wilden proberen: De Eilandbistro. Een stukje Parijs op Terschelling. En dat was het echt. Tot in de puntjes Frans (van eten tot wijn en ambiance) en allemaal zó goed.

Eten verder...

Chillen

Hier hoef ik niks meer aan toe te voegen, toch? Wat een feest. Ik had de hele week zo’n intens vakantiegevoel, en het weer hielp daar natuurlijk enorm bij én het feit dat we weer lekker konden aanwaaien bij al die fijne horeca op het eiland. We hebben er met hele volle teugen van genoten.

Ik ben deze week nog vrij, en ik ga twee dagen naar Amsterdam voor wat leuke en nuttige afspraken. Is ook een beetje werk, maar voelt toch als vakantie. Verder: barbecuen, chillen, sporten en nog meer chillen.

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.