Week 23 – 2020

Week 23 was een week vol werk! Ik deed weinig andere dingen dan de ‘standaard dingen’ die ik in een week doe en dat was ook wel eens lekker. Ik deed alles wat ik wilde doen en meer en ik bereidde me voor op een paar dagen Terschelling.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Deze week neem ik niet alle dagen mee in dit weekoverzicht, omdat ik vrijdag naar Terschelling ga (of ging dus, wanneer jij dit leest) voor een paar dagen! Ik ben dan een paar dagen vrij om te genieten van het eiland. Deze week was echt helemaal top, ik was zó productief en kreeg alles gedaan wat ik wilde doen en nog veel meer. Alles liep lekker, echt fijn! Ik heb deze week eigenlijk vooral gewerkt en weinig privé dingen gedaan, maar dat is ook wel een keer prima, komende week op Terschelling heb ik weer vooral tijd om te chillen en te genieten van alle dingen die niet met werk te maken hebben.

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

10 reacties
 1. Matanja

  Lekker weekje heb je weer gehad!
  Dat overbelichte t-shirt is een mooi kleurtje zo…. mooi paars/ blauw, ookal was dat niet de bedoeling 😉

 2. rachel

  kort maar krachtig en die salade …och die ziet er lekker uit!!

 3. Vera

  Als ik jou artikel lees heb ik altijd zoveel zin om te gaan plannen! Kan daar nog zoveel winst mee halen want ik dwaal dus nog super vaak af.

 4. Simone

  Ziet er uit als een heerlijk weekje. Is dat de app Catan universe? En die pastasalade moet ik een keertje proberen. lijkt me heerlijk!

 5. Robin

  Welk formaat van de le creuset mok heb jij? Ik wil ze ook graag, ze zijn zo leuk😍😍 en waar bestel/koop jij ze? Groetjes Robin

  • Cynthia Schultz

   200ml geloof ik, ik weet niet meer waar ik ze gekocht heb, maar ze zijn op veel plekken te koop!

 6. Janneke

  Zijn heel leuke foto’s! Niks mis mee, lekker spontaan 🙂

  Vorige week heb ik de nieuwe planner binnengekregen. Had per ongeluk de grote besteld, maar achteraf was dat een foutje om blij mee te zijn. Zo heb ik volgend schooljaar heerlijk alle ruimte (ik ben docent), en waardeer de nieuwe layout! Extra to do bolletjes, de maandplanningen met to do. Love it!

 7. Tineke

  Het resultaat van de fotoshoot is heel erg leuk geworden! Jij staat echt altijd leuk op foto`s volgens mij.

  • Rosa

   Ja dat vind ik ook! Zo’n mooie lach, wordt sowieso zelf altijd blij van je weekoverzichten.