Week 23 – 2019: alles onder controle

In week 23 heb ik alles onder controle. ik heb een aardige to-do lijst en daardoor heb ik ook wat minder foto’s dan normaal gemaakt. Maar: ik ging drie keer superlekker uit eten (heb ik foto’s van!) en het was gewoon een gezellige week.

Leestijd

Maandag

Het is hoog tijd dat mijn nagels weer gedaan worden. Links voor, rechts na. Wel fijn dat het zo lang mooi blijft altijd, het groeit alleen uit. Al had ik nu wel iets te lang gewacht vond ik zelf, haha. Ik ga trouwens altijd naar Queen Nails in Zwolle.

De rest van de maandag werk ik thuis en dat ziet er ongeveer zo uit. Maar ik zit vooral gewoon aan de keukentafel, hoor.

Mijn nieuwe Venus producten zijn binnen! Ik heb de komende weken een supertoffe partnership met Gillette Venus, dus je gaat deze producten nog voorbij zien komen hier op cynthia.nl en op mijn instagram. 

ik bestel voor het eerst boodschappen bij Crisp, een online supermarkt. Dat bevalt goed: wat een mooie producten allemaal, en veel is biologisch en/of lokaal. Dit is trouwens niet gesponsord, maar ik had wel een €15 kortingscode gekregen. Vanavond maak ik een AVG’tje met bloemkool geroosterd in de Airfryer en superkrokante aardappeltjes uit de oven. Daarbij een linzenburger die iets minder in de smaak valt, de textuur is een beetje poederig.

Dinsdag

Vandaag komt Leonie van GWESSE langs! We hebben net als vorig jaar samen een campagne met Nationale Nederlanden en ze komt hier om mij te interviewen. Ook maken we samen een aantal foto’s. Het is supergezellig om Leonie weer eens te zien.

De rest van de middag werk ik thuis. Tegen het begin van de avond ga ik samen met Robert en Menno van het Weeshuys naar Utrecht. We organiseerden samen in april een wijnspijsavond en we zouden als afsluiter nog een keer samen uit eten gaan. We gaan naar Fico in Utrecht en dat is waanzinnig. Ik ga er later nog meer over vertellen, maar ik laat alvast wat foto’s zien.

Woensdag

Modelletje.

Ik werk op woensdag gewoon weer de hele dag thuis en ’s avonds maak ik weer een gerecht uit het We Love Groente boek van Janneke Vreugdenhil. Ik ga voor deze Vega shoarma van tempeh. Dit is ontzettend lekker! We vinden het allebei niet heel erg op shoarma lijken, maar het zijn wel echt topbroodjes zo met zo’n lekker sausje, die lekker gemarineerde en gebakken tempeh, de sla… Aanrader!

Donderdag

Het wordt een beetje eentonig, maar ook donderdag werkte ik overdag gewoon thuis. Qua werk heb ik deze weken veel te doen. Alles onder controle, maar daardoor ben ik ook gewoon veel thuis achter de computer aan ’t werk.

Donderdagavond ga ik naar de boeklancering van Janne.

De boeklancering van Janne is bij Waanders en natuurlijk ga ik daar even naartoe. Ik ben zo trots op haar, ze heeft een fantastisch mindsetboek geschreven waar ik je later natuurlijk nog wat meer over ga vertellen.

Daarna fiets ik door naar het Weeshuys waar ik een ‘vergadering’ heb met de kascommissie van het Broodfonds waar ik in zit. En tja, dan combineer je toch het nuttige met het aangename? Het is in ieder geval supergezellig met Kirsten en Erik.

Vrijdag

Vrijdag heb ik alleen een foto van ons avondeten gemaakt, haha. Ik ben vandaag niet zo lekker, moe, misselijk, gewoon een beetje mwah. Niks ergs. Wel haal ik vandaag twee belangrijke deadlines, top!

Lasagne met pompoen, spinazie en ricotta

Zaterdag

Zaterdag staat in het teken van chillen, uitgebreid ontbijten en ’s avonds spelletjes spelen bij Marije & Mark-Jan.

Zondag

Zondag gaan we naar Kropswolde, naar mijn schoonmoeder (en niet mijn schoonvader, want die is op dit moment van Maastricht naar Rome aan het wandelen). Hier volgt een fotoserie van blije Kees.

’s Avonds gaan we met de moeder van Willem uit eten bij Voila. Dit is een fantastisch restaurant in Groningen waar ik al een paar jaar niet meer geweest ben, en het is nog zoveel beter dan ik me kan herinneren.

Qua afspraken was het een vrij rustige week, maar ik was wel erg lekker bezig. Komende week ben ik twee dagen weg: ik ga naar het Vol Gas op Verkoop event van Taco Oosterkamp. Ik doe steeds meer sales zelf en ik kan niet wachten om heel veel van Taco te leren. Verder werk ik dinsdag en woensdag vooral thuis. Zaterdag doe ik het proefgedeelte van mijn wijnexamen opnieuw en zondag gaan we en route naar Bretagne! Willem en ik gaan twee weken naar Frankrijk, deels naar Bretagne en deels naar Champagne en ik kan gewoon niet helemaal geloven dat we zondag al gaan… Zin in, in ieder geval.

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

19 reacties
 1. Kirsten

  Hee Cynthia! Na een tijdje niet meer op je blog te hebben gekeken ben ik je weer gaan opzoeken. Ik miste het! Ik volg je ook weer op Instagram en vind het leuk om weer alles voorbij te zien komen. Volgens mij volg ik je echt al vanaf mijn 17e, zo’n 7 jaar! Even een paar maandjes niet, maar nu weer terug. Leuk om weer te zien waar je mee bezig bent! En nu je over Voila schrijft… Ik heb daar 3 jaar terug 1x gegeten, volgens mij nadat ik hier iets over heb gelezen(?). Nu is het echt weer tijd om er eens te dineren.. Fiets er zo vaak langs en mijn vriend is er nog nooit geweest.. Even sparen en dan maar daar naartoe! Liefs, Kirsten

  • Cynthia Schultz

   Wat leuk om te horen zeg! dankjewel voor je reactie <3

 2. Maria

  Mag ik vragen waar je ’t shirt onder de blouse van zaterdag van is? Ziet er chill uit nl en ben nog op speurtocht naar fijne 🙂

 3. Ilona

  Leuk Fico! Mijn lievelings. Ben daar ten huwelijk gevraagd vorig jaar (wel buiten hoor niet genant in t restaurant) na een gezellig dinertje en inmiddels getrouwd!

  Eigenaren hebben ook WT Urban kitchen, ook wel wat voor jou! (Wel reserveren, 10e verdieping is heel gaaf!)

  Mooie week heb je gehad, lekker zoveel werk verzet!

 4. Renée

  Hi Cynthia, even totaal los van deze post.. Ik luister veel podcasts en moest er bij één aan jou denken. Wellicht heb je hem al geluisterd of misschien vind je het niks, maar wilde je toch even tippen. Yous & Yay: New Emotions met Ilja Gort. Gaat bijna alleen maar over wijn!

 5. Marloes

  Ziet eruit als een fijne week, leuke foto’s allemaal en lekker eten!

 6. Judith

  Grappig, Taco is mijn oude baas 🤗 veel plezier!
  Ziet er weer heerlijk uit. Veel plezier in Frankrijk. Blijft ook in mijn top 5!

 7. Roos

  Leuke foto’s! Gelijk honger:)

 8. lauren

  Wauw, prachtige foto van Kees! En die foto’s van het eten zien er ook heerlijk uit. 🙂 Veel plezier in Bretagne, wij vertrekken volgende week voor 2 weken naar Noorwegen en Zweden.

 9. Barbara

  Bennie, wo bist du denn?!

 10. Ilona

  Prachtige nagels weer!

  Ja Voila is zo fijn! Vorig jaar schrok ik alleen wel ontzettend van de prijs ten opzichte van twee jaar eerder. We waren nu 215 euro kwijt en dat vond ik toch best heftig. De wijnen waren lekker maar aan de prijs (8,- per glas zag ik voorbij komen, de desertwijn maar niet teruggekeken ;-)) en waren nu los i.p.v. een wijnarrangement van een paar jaar eerder.

 11. Anne

  Wat een leuke week weer, de foto met die aardbeien kan zo in een folder!

 12. Anna

  Haha, ik blijf het grappig vinden dat je af en toe in Kropswolde te vinden bent! Daar wonen mijn ouders 😀

 13. rachel

  komt goed meis met dat her examen 😉 en verder weer een heerlijke week en die pompoen lasagne wil ik ook wel eens proberen 😀 klinkt goed iig

 14. Ingrid

  ahh ziet er weer leuk uit! Succes alvast met je herexamen!! Gaat helemaal goed komen 🙂

 15. Audrey

  Dat koppie van Kees blijft zo leuk! En oeee, wat ziet dat eten er allemaal goed uit!

 16. Charlotte

  Oeh, ik ben wel benieuwd naar het recept van die lasagne met pompoen. Dat ziet er goed uit zeg! 🙂

 17. Simone

  Wat een lekkers! Ik vind die pitabroodjes met tempeh er heel lekker uitzien! Die foto’s van Kees zijn ook cute zeg!

 18. Lisa

  Blije Kees 😍