Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 23 – 2019: alles onder controle

In week 23 heb ik alles onder controle. ik heb een aardige to-do lijst en daardoor heb ik ook wat minder foto’s dan normaal gemaakt. Maar: ik ging drie keer superlekker uit eten (heb ik foto’s van!) en het was gewoon een gezellige week.

Leestijd

Maandag

Het is hoog tijd dat mijn nagels weer gedaan worden. Links voor, rechts na. Wel fijn dat het zo lang mooi blijft altijd, het groeit alleen uit. Al had ik nu wel iets te lang gewacht vond ik zelf, haha. Ik ga trouwens altijd naar Queen Nails in Zwolle.

De rest van de maandag werk ik thuis en dat ziet er ongeveer zo uit. Maar ik zit vooral gewoon aan de keukentafel, hoor.

Mijn nieuwe Venus producten zijn binnen! Ik heb de komende weken een supertoffe partnership met Gillette Venus, dus je gaat deze producten nog voorbij zien komen hier op cynthia.nl en op mijn instagram. 

ik bestel voor het eerst boodschappen bij Crisp, een online supermarkt. Dat bevalt goed: wat een mooie producten allemaal, en veel is biologisch en/of lokaal. Dit is trouwens niet gesponsord, maar ik had wel een €15 kortingscode gekregen. Vanavond maak ik een AVG’tje met bloemkool geroosterd in de Airfryer en superkrokante aardappeltjes uit de oven. Daarbij een linzenburger die iets minder in de smaak valt, de textuur is een beetje poederig.

Dinsdag

Vandaag komt Leonie van GWESSE langs! We hebben net als vorig jaar samen een campagne met Nationale Nederlanden en ze komt hier om mij te interviewen. Ook maken we samen een aantal foto’s. Het is supergezellig om Leonie weer eens te zien.

De rest van de middag werk ik thuis. Tegen het begin van de avond ga ik samen met Robert en Menno van het Weeshuys naar Utrecht. We organiseerden samen in april een wijnspijsavond en we zouden als afsluiter nog een keer samen uit eten gaan. We gaan naar Fico in Utrecht en dat is waanzinnig. Ik ga er later nog meer over vertellen, maar ik laat alvast wat foto’s zien.

Woensdag

Modelletje.

Ik werk op woensdag gewoon weer de hele dag thuis en ’s avonds maak ik weer een gerecht uit het We Love Groente boek van Janneke Vreugdenhil. Ik ga voor deze Vega shoarma van tempeh. Dit is ontzettend lekker! We vinden het allebei niet heel erg op shoarma lijken, maar het zijn wel echt topbroodjes zo met zo’n lekker sausje, die lekker gemarineerde en gebakken tempeh, de sla… Aanrader!

Donderdag

Het wordt een beetje eentonig, maar ook donderdag werkte ik overdag gewoon thuis. Qua werk heb ik deze weken veel te doen. Alles onder controle, maar daardoor ben ik ook gewoon veel thuis achter de computer aan ’t werk.

Donderdagavond ga ik naar de boeklancering van Janne.

De boeklancering van Janne is bij Waanders en natuurlijk ga ik daar even naartoe. Ik ben zo trots op haar, ze heeft een fantastisch mindsetboek geschreven waar ik je later natuurlijk nog wat meer over ga vertellen.

Daarna fiets ik door naar het Weeshuys waar ik een ‘vergadering’ heb met de kascommissie van het Broodfonds waar ik in zit. En tja, dan combineer je toch het nuttige met het aangename? Het is in ieder geval supergezellig met Kirsten en Erik.

Vrijdag

Vrijdag heb ik alleen een foto van ons avondeten gemaakt, haha. Ik ben vandaag niet zo lekker, moe, misselijk, gewoon een beetje mwah. Niks ergs. Wel haal ik vandaag twee belangrijke deadlines, top!

Lasagne met pompoen, spinazie en ricotta

Zaterdag

Zaterdag staat in het teken van chillen, uitgebreid ontbijten en ’s avonds spelletjes spelen bij Marije & Mark-Jan.

Zondag

Zondag gaan we naar Kropswolde, naar mijn schoonmoeder (en niet mijn schoonvader, want die is op dit moment van Maastricht naar Rome aan het wandelen). Hier volgt een fotoserie van blije Kees.

’s Avonds gaan we met de moeder van Willem uit eten bij Voila. Dit is een fantastisch restaurant in Groningen waar ik al een paar jaar niet meer geweest ben, en het is nog zoveel beter dan ik me kan herinneren.

Qua afspraken was het een vrij rustige week, maar ik was wel erg lekker bezig. Komende week ben ik twee dagen weg: ik ga naar het Vol Gas op Verkoop event van Taco Oosterkamp. Ik doe steeds meer sales zelf en ik kan niet wachten om heel veel van Taco te leren. Verder werk ik dinsdag en woensdag vooral thuis. Zaterdag doe ik het proefgedeelte van mijn wijnexamen opnieuw en zondag gaan we en route naar Bretagne! Willem en ik gaan twee weken naar Frankrijk, deels naar Bretagne en deels naar Champagne en ik kan gewoon niet helemaal geloven dat we zondag al gaan… Zin in, in ieder geval.

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.