Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 23 – 2018

Vorige week las je een heel kort weekoverzicht, dat maak ik vandaag goed met een editie met lekker veel foto’s! Voor een lezing ging ik naar Terschelling, en Willem en ik bouwden daar een weekje vakantie omheen. Dat was zoals altijd weer waanzinnig genieten. Ik neem je even mee.

Leestijd

De dag voor de vakantie

De avond voor vertrek heb ik mijn laatste les van de wijncursus! Deze les staat in het teken van gedistilleerd en versterkt. We proeven vanalles, van whiskey tot rum, en niet alles bevalt even goed 😉

Ach, liefje.

Op naar Terschelling!

Donderdagochtend vertrekken we vroeg naar Terschelling. Op zondag geef ik een presentatie over beauty op The Big Spring Terschelling, een ladies event, en daaromheen hebben wij onze vakantie gepland. Het is weer een typische eilandvakantie voor ons: lange strandwandelingen, banjeren door de duinen, lekker eten en drinken, lezen, spelletjes spelen… Ik categoriseer de foto’s dan ook maar eventjes.

Strand & Kees

Kees is net zo dol op het strand als wij, zodra we haar riem losmaken is ze constant aan het rennen en spelen. Zo leuk om haar zo blij en vrij te zien!

Een beetje werken

We gaan naar het eiland omdat ik er een klus had op The Big Spring.

Lekker eten & drinken

Ons etentje bij Loods moet ik even apart uitlichten.

Zoals je misschien weet, gaan Willem en ik graag naar Restaurant Caracol op Terschelling. Sinds afgelopen winter is deze dicht, de chef en eigenaar is een nieuw restaurant begonnen op de plek waar altijd de Braskoer zat. Bij De Bras kan je op Caracaol-niveau en stijl eten, maar dan in een hele relaxte setting. Dat gingen we even proberen. Willem en ik delen alles, vandaar de hoeveelheid gerechtjes.

Spelletjes

Vakantie betekent spelletjes spelen! We hebben inmiddels aardig wat kaartspelletjes verzameld die ook met z’n twee heel leuk zijn.

'Kamperen'

Vroeger dan we wilden moesten we uit ons ‘vaste’ huisje. Op uitnodiging van de VVV Terschelling mochten we twee nachten logeren in een safaritent bij camping ’t Wan-Tij. Het is natuurlijk niet écht kamperen, maar dit is wel waanzinnig leuk. Zo gezellig, dat campinggevoel, maar wel een comfortabel bed en een keukentje.

Lezen, chillen en de rest

En dan is alles binnen twee tellen weer voorbij. Wat een heerlijke anderhalve week was het, met eerst nog even wat werk (wat heel leuk was), en daarna totaal relaxen. Ik heb intens genoten. En nu weer lekker aan het werk! Komende week is meteen best druk. Gisteren (maandag) had ik even om ‘bij te werken’, wassen te draaien et cetera. In de avond had ik een wijnproeverij met ‘mijn’ proefgroep bij mij thuis. Dinsdag mag ik Therese Boer interviewen (zó tof) en gaan we samen wat wijnen proeven. Woensdag en donderdag ga ik naar Texel voor een perstripje ter ere van het Beach Food Festival, vorig jaar ging ik daar ook heen, ik heb er mega veel zin in. Vrijdag komt mijn neefje logeren, zaterdag heb ik mijn WSET level 2 wijnexamen in Rotterdam en zondag is de Structuurjunkie Masterclass in Den Haag! En daaromheen probeer ik ook nog ‘gewoon’ te werken en te studeren… 🙂

Fijne week! Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.