Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 23 – 2017

Het is alweer week 23! Afgelopen week was ik vooral thuis productief bezig, ik had een paar afspraken én ik ging voor een werktripje naar Münster en Keulen!

Leestijd

Maandag

Het is tweede Pinksterdag vandaag! Ik maak vandaag nauwelijks foto’s. In de ochtend ga ik lekker een stuk fietsen en ’s middags komt Emmy om samen een video op te nemen en bij te praten.

De enige foto die ik vandaag maak is van mijn eten. Het is een superlekkere pokebowl!

Dinsdag

Op Schiermonnikoog kocht ik een tijdje geleden dit zilveren hangertje. Ik wil er graag een zilveren kettinkje aan laten maken in plaats van dit koord, weet iemand waar ik dat het makkelijkste/beste kan doen?

Ik begin mijn dag met een wandeling en een afspraak bij het Parkpaviljoen met Emmie van Ernst & Young. Daarna blijf ik er nog even zitten om te lunchen en te werken.

Met mama wandel ik met Chubby door de regen. Voor we naar binnen gaan maken we Chubby dan altijd een beetje schoon zodat het niet zo vies wordt in huis. Dat vindt hij altijd zo lekker, haha!

Ik zit aan tafel te werken en Chubby chillt lekker naast me.

We eten weer eens wraps!

Woensdag

Woensdag werk ik thuis en ’s middags ga ik naar de Velthuis Kliniek in Amsterdam-Zuidoost voor een peeling. Daarover vertel ik je later meer!

Yes, eindelijk is onze tuinbank er! We hadden heel wat gedoe met de bezorging ervan, maar vandaag kwam hij dan eindelijk. Ik ben er enorm blij mee. De bank én het kleed zijn geschikt voor buiten en regen- en weerbestendig. Ik heb wel een hoes voor de bank, maar in principe kan hij gewoon in de regen staan. Het is de Casablanca bank van Exotan. Het was even zoeken naar een tuinbank die ik mooi vond, maar deze vind ik echt fantastisch.

Zo blij hiermee!

Donderdag

Donderdag werk ik de hele dag thuis zonder afspraken. Het is mega regenachtig dus het is geen probleem om binnen achter de computer te zitten.

’s Avonds gaan Willem en ik met Harold en Harma eten bij het Weeshuys.

Het is zoals altijd weer ontzettend lekker. Vooraf heb ik couscous met bloemkool, picalilly en paprika, een mega fris en knapperig gerechtje. Daarna entrecote met paprika, bosui en amandel. Normaal kan vlees vrij zwaar en aards smaken, dit is door de vinaigrette met bosui juist enorm fris! Heel zomers. Na neem ik aardbeien met vlierbloesem, hangop en basilicum. Mmmm! Wat een heerlijke avond.

Daarna nog even chillen in onze mega gezellige tuin 😉 Mijn slippers zijn trouwens van Monki.

Vrijdag, zaterdag & zondag

Dit weekend heb ik gevlogd, want ik ging op perstrip naar Duitsland! Ik heb natuurlijk wel wat foto’s gemaakt voor in dit weekoverzicht, maar je ziet alles binnenkort in mijn vlog.

Het was best een rustige week eigenlijk, niet al teveel afspraken en vooral lekker thuis gewerkt. Ik heb veel kunnen doen en ben lekker productief geweest. Het weekend was gekte, drie dagen lang twee steden verkennen met een groep mensen, maar het was echt ontzettend leuk. De vlog komt er dus binnenkort aan!

Komende week is weer zo leuk (wanneer houdt het ooit op? Ik hoop nooit). Vandaag (dinsdag) ga ik op en neer naar Parijs om de parfumeur van Thierry Mugler Alien te interviewen. Ik vind dat zó fantastisch! Ik ben al jaren zo groot fan van die geur, dus dit is een te gekke kans. Op één dag zit ik dus zo’n negen uur in de trein, maar dat is eigenlijk niet zo erg: ik heb nog vrij veel werk te doen, dus daar heb ik dan mooi de tijd voor. Ik ga trouwens heen en weer omdat ik donderdag om 10 uur in het ziekenhuis moet zijn voor een vervolggesprek met mijn gynaecoloog, en dat wilde ik echt niet verzetten (ook omdat ik dat al een keer gedaan had). Dan maar heen en weer!

Donderdagmiddag ga ik voor een brainstorm naar Amsterdam en daarna ga ik naar het L’Oréal Color Icon event, want ik ben genomineerd in de categorie kleur! Zo vet, wel een eer. Al is het niet echt mijn verdienste, maar die van mijn kapper 🙂 ’s Avonds laat ben ik dan weer thuis. Vrijdag ga ik mijn koffer inpakken en de laatste dingen afronden, ’s middags nog even naar de boeklancering van Lisette en daarna naar TERSCHELLING! Vanaf vrijdagavond heb ik 2,5 week vakantie. Echt heerlijk, ik heb er echt zin in. Komend weekend ga ik voor het eerst Oerol meemaken. In de bijna zes jaar dat ik op Terschelling kom heb ik nog nooit Oerol ervaren, dus ik ben erg benieuwd hoe het gaat zijn. Deze keer ga ik wat meer filmen en eens kijken of ik een vakantievlog kan maken, of misschien aan aparte Oerol-vlog. We gaan het zien.

Bedankt voor het lezen weer. Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.