Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 22 – 2022

Afgelopen week was echt fantastisch. Ik was een aantal dagen gewoon lekker thuis en op woensdag vertrok ik (weer) naar Rotterdam voor een training die ik op donderdag gaf. Donderdagavond reed ik door naar Zeeland, waar ik twee nachten in het waanzinnige Strandhotel sliep en op vrijdag ging eten bij restaurant Pure C, dat al tijden hoog op mijn lijstje staat. Geniet je even mee? Let op: picture heavy!

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Zeeland

Na de training die ik in Rotterdam gaf op donderdag, reed ik door naar Zeeland. Om precies te zijn naar het Strandhotel in Cadzand-Bad. Al jaren wil ik eens eten bij restaurant Pure C, en dat restaurant zit in dát hotel. En laat dat nou ook nog eens een waanzinnig mooi hotel zijn.

Jemig, wat was het geweldig. Qua werk was het een echt fijne week en daarna naar Zeeland, poeh. Het Strandhotel is serieus een van de beste en mooiste hotels waar ik ooit geweest ben, zonder overdrijven. Ik heb er met volle teugen van genoten en ga zeker nog eens terug, ook samen met Willem. Ik heb alles overigens gewoon zelf betaald 🙂

Dank voor het meegenieten!

Liefs en tot volgende week,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.