Week 22 – 2020

Week 22 was weer een wat rustiger weekje, qua gekkigheid dan. Ik was vooral gewoon aan het werk, gaf online trainingen, sportte, wandelde en at lekker. Een beetje zoals gewoon, dus. Ik laat je zien hoe mijn week eruit zag!

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Het was een goede week. 🙂

Komende week gaat dat gewoon weer zijn! Ik heb een wat kortere werkweek omdat ik vrijdag voor een kort weekje naar Terschelling ga. Ik heb een huisje in de duinen geboekt, laat boodschappen bezorgen en hoef dus in principe nergens heen, behalve het strand <3 We zouden nu vier weken in Japan zijn en we hebben besloten om verspreid over de zomer een paar keer weg te gaan in eigen land. Ik heb er mega veel zin in! Maar eerst: gewoon aan de slag.

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

8 reacties
 1. Saskia

  Die broek staat je echt goed! En al die mooie foto’s van de natuur, wauw!
  Geniet van Terschelling!

 2. Marloes

  Leuke foto’s allemaal en lekker eten komt er voorbij! Wat heerlijk Terschelling ook!

 3. Manon

  Waar is die gave neon kleur van die je op je tenen hebt. Zo cool!

 4. rachel

  een lekkere week week en die broek staat je goed ! en zat zo weer naar je tattoo te kijken op de foto met je zonnebril en komt er nog een nieuwe bij ? tattoo dan wel te verstaan 😉

 5. Vera

  Zag op stories ook dat je voor High rise skinny jeans was gegaan, dit is echt mijn favoriete. Heb er al zoveel van versleten. De sieraden van A Brend vind ik ook echt heel gaaf, vooral de oorbelletjes.

 6. Elena

  Hi Cynthia! Wat een heerlijke blog weer! Ik maak de Jamie Oliver Pizza ook vaak, vooral nu in de zomer, welke wrap heb je nu gebruikt, een gezond versie? Ziet er lekker uit!

 7. Mijntje

  A Brend sieraden had ik al wel gezien op IG maar ik ben zo benieuwd welke van Hey Harper je jezelf cadeau hebt gedaan voor je verjaardag! Heb er zelf ook een paar en benieuwd welke jij hebt

 8. Tineke

  Die broodjes die je liet bezorgen zien er heerlijk uit. Wij zijn ook begonnen aan the bacherolette, erg leuk inderdaad.
  Liefs