Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 22 2019 – cursussen & lekker bezig

Week 22 voelde als drie weken! Voor mijn doen deed ik heel veel. Ik werkte veel thuis, maar gaf ook mijn online Productviteitscursus, op zaterdag was mijn Structuurjunkie Dag en ik lanceerde mijn e-book. Daarnaast ging ik ook nog naar een champagne masterclass en gebeurde er iets minder leuks.

Leestijd

Maandag

Maandag heb ik een vliegende start! Vandaag start mijn productiviteitscursus die ik op Instagram geef, dus daar ben ik de hele week af en aan mee bezig. Verder werk ik vandaag aan Cynthia.nl en werk ik aan een campagne voor Gilette. Ook maak ik alles af met betrekking tot mijn e-book!

Ook hoorde ik afgelopen week dat de Structuurjunkie planners bijna uitverkocht zijn, dus we gaan een nieuwe druk maken. Geel en roze waren fantastisch, maar ik wilde graag twee nieuwe kleurtjes uitbrengen. Vandaag heb ik daarover contact met Myrthe, mijn uitgever.

Met de uitgever bezig met de kleuren van de nieuwe Structuurjunkie Planner Light… Maar het is niet zo dat de planner helemaal deze kleur krijgt, hoor!

Verder wandel ik natuurlijk met Kees vandaag en ’s avonds heb ik een sessie met de deelnemers van het programma dat ik volgde bij Rosanne, over het maken van je eigen programma. Dat is super waardevol en ik leer weer veel.

Dinsdag

Lekker kleurtje, he? Dit is een vloeibare lipstick van Collistar in de kleur 2 Pesca Mat.

Keessie, Keessie. <3

Woensdag

Woensdag werk ik, net als de rest van de week, lekker thuis en kan ik veel doen. ’s Middags ga ik even langs mijn vriendin Annemieke. Ook rijd ik even langs De Droom van Zwolle, de locatie waar zaterdag de Structuurjunkie Dag is.

Donderdag

De enige foto van donderdag: bbq pizza night!

Donderdag is het Hemelvaart! Ik werk een beetje en chill verder met Willem. ’s Avonds gaan we lekker pizza’s maken op de barbecue. Ook schrik ik me wild vandaag, ik krijg namelijk een dickpic gestuurd op mijn telefoon. Met een ondergespoten foto van mezelf erbij. Onwijs ranzig en intimiderend. We hebben zelf al geprobeerd te achterhalen wie het is, maar dat is niet gelukt, dus ik ga morgen de politie bellen om aangifte te doen.

Vrijdag

Vrijdag ga ik samen met Harold naar Taste of Amsterdam, ik ben uitgenodigd voor de NEFF Chef’s Table. Voor de lunch staat Soenil Bahadoer van de Lindehoff er met sommelier en Bordeaux-expert Edwin Raben. Waanzinnig, ik wilde altijd nog eens bij de Lindehoff eten, dus ik vind het fantastisch om vandaag eens echt kennis te maken met hoe Bahadoer kookt.

Het was echt waanzinnig. De setting vond ik heel erg tof, we zitten met onze neus bovenop de chef, en het smaakte natuurlijk allemaal te gek. Al die smaken en texturen, perfect in balans, we hebben er intens van genoten.

Na de lunch lopen we nog wat rond over Taste of Amsterdam en daarna gaan we weer richting Zwolle. Waar er trouwens niet veel meer uit mijn vingers komt, behalve een dutje… 🙂

Zaterdag

Vandaag is de Structuurjunkie Dag! Hier heb ik enorm naar uitgekeken. Ik combineer vandaag mijn Structuurjunkie Masterclass met een mindsetsesie van mindsetcoach Janne Schuijn.

Dit is voorlopig mijn laatste Structuurjunkie Masterclass omdat ik me nu ga focussen op mijn Structuurjunkie Onlineprogramma dat 2 september start. Daarin ga ik 15 ondernemende vrouwen in 9 weken met opdrachten en persoonlijke begeleiding helpen naar een leven waarin zij weer de touwtjes in handen hebben.

Maar vandaag doe ik dus nog even dit en ik vind het fantastisch. De deelnemers zijn zo open, zo enthousiast en iedereen zit er vol goede moed om lekker bezig te gaan. Iedereen gaat met een helder plan naar huis. Achteraf drink ik met een paar dames nog een glas wijn bij het Wijnhuis.

Vandaag was echt fantastisch. Het is net of alles met Structuurjunkie alleen maar leuker wordt. Ik vind het gewoon zo leuk om mijn kennis over productiviteit, planning en structuur te delen en mensen een stapje (of veel stapjes) verder te helpen. Ik word hier heel blij van. De combinatie met Janne was ook een succes. Ik kom heel tevreden thuis vandaag.

Zondag

Wat een weertje! Lekker knuffelen met Kees in de tuin.

Zondag ga ik naar het Wijnfestival voor een masterclass van champagnehuis Barons de Rothschild. Supergaaf.

Gekke meid

Tegen het einde van de middag ben ik thuis en dan zijn er collega’s van Willem om te barbecuen en een spelletje te spelen. Daar heb ik nul foto’s van, dus je moet me maar geloven, haha.

Het was echt een intense week. Met de Productiviteitscursus, de Structuurjunkie dag, het lanceren van mijn e-book, wat zaken in de privésfeer: wow. Het voelt ook alsof deze week heel lang duurde, omdat ik zoveel verschillende dingen heb gedaan (voor mijn doen, dan).

Komende week ben ik weer lekker veel thuis aan het werk en dat vind ik heerlijk, zeker na de vakantie en voor we over twee weken weer weggaan. Dinsdag komt Leonie van GWESSE hier, voor een campagne die we samen doen. Verder heb ik donderdag vergadering met de kascommissie van mijn Broodfonds en dit weekend gaan we weer spelletjes spelen en wijn drinken met Marije & Mark-Jan. En zondag gaan we naar Groningen om te eten met Willem zijn moeder. En verder: lekker aan het werk.

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.