Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 22 – 2018

Deze keer is er maar een half weekoverzicht, omdat ik donderdag op vakantie ging. Maar ik wil toch graag wat dingen met je delen: zo gaven we afgelopen week met de buurt de brommobiel aan onze buurman cadeau, waar ik laatst een oproepje voor deed.

Leestijd

Maandag

Ik begin de week met mijn twee grote liefdes.

Lekkere lunch!

Ik werk maandag overdag thuis en maak voor de lunch een lekkere salade. Deze is met rucola, tomaat, komkommer, wat geroosterde nootjes en pitjes, balsamico-azijn, olijfolie, wat feta en peper en zout.

Sanny!

Om vijf uur ga ik naar een event in het Okura en daarvoor spreek ik met Sanny af om even bij te praten. Ze is al bijna uitgerekend, zo spannend!

Daarna heb ik een heel leuk event van Enjoy Latvia, om de Letse maand af te trappen! Een aantal Letse chefs zijn naar Amsterdam gekomen om samen met chef Maurits van der Vooren te koken vanavond. Tijdens deze avond met pers mag ik ook nog wat vertellen over mijn ervaringen met Letland, ik ben natuurlijk laatst naar Riga geweest!

Wat een leuke avond is dit, en wat een heerlijk eten! Dat belooft nog veel voor de Letse maand die nu begonnen is. Je vindt hier alle info over de activiteiten en waar je de Letse producten kan kopen.

Dinsdag

Dinsdag werk ik de hele dag thuis, en ’s avonds staat er iets heel bijzonders op de planning: samen met een deel van de buurt gaan we een brommobiel aanbieden aan Ben, die iets verderop in de straat woont. Al een paar weken ben ik samen met mijn directe buurman Wim geld aan het inzamelen voor deze brommobiel. De brommobiel van Ben begaf het een paar maanden geleden en kan geen nieuwe veroorloven. Hij is doof en lichamelijk beperkt en is echt afhankelijk van dit apparaat. Wij besloten de handen ineen te slaan en geld in te zamelen zodat we hem zijn vrijheid terug kunnen geven. Vanavond is het zover!

Iedereen die gedoneerd heeft, bedankt namens Ben. Wat fijn dat we dit samen hebben kunnen doen.

Woensdag

Woensdag werk ik weer de hele dag thuis, want morgen (donderdag) gaan we anderhalve week naar Terschelling! Dat betekent veel dingen afronden qua werk, dingen inplannen, mijn koffer pakken, wassen draaien én mijn lezing voor aanstaande zondag voorbereiden. Ik ga niet alleen vakantie vieren op Terschelling, maar ik mag ook een presentatie geven op The Big Spring Ladies Event, ik ga onder andere vertellen over de beautytrends voor het komende seizoen.

Even pauze!

We eten lekker veel gegrilde groenten met een mozzarellapakketje (mozzarella in parmaham).

Woensdagavond heb ik mijn laatste les wijn van WSET level 2, en we behandelen vanavond versterkt & gedestilleerd. Even iets anders dan ‘gewoon’ wijn! Heel erg leuk om dit ook te doen. Op 16 juni is het examen, maar daar heb ik de volste vertrouwen in en ook veel zin in.

Morgen (donderdag) gaan we naar Terschelling! Yessss, ik kijk er ontzettend naar uit. Ik ga dus wel een beetje werken, ik heb morgenmiddag ook nog één zakelijke afspraak daar, maar gelukkig is het allemaal heel erg leuk. Verder ga ik heerlijk genieten van ons favoriete eiland, samen met Willem en Kees. Volgende week is er weer een normaal weekoverzicht met zeven dagen 😉 Maar dan wel met alleen maar foto’s van het eiland, woohoo!

Tot volgende week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.