Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 22 – 2017

Na de vlog van vorige week is het nu weer tijd voor een gewoon fotoverslag. Afgelopen week werkte ik veel, maar ik deed ook erg veel leuke dingen. Lekker fietsen, uit eten, verjaardagen en de Sims!

Leestijd

Maandag

De week begin ik in Amsterdam! Eerst ga ik koffie drinken met Dotan (wat een leuke en slimme man!) en daarna heb ik een afspraak op het kantoor van mijn agentschap.

Ik ben tegen het begin van de avond thuis en we eten deze aspergesalade. Volgens het recept met asperges uit pot, wij gebruiken nu natuurlijk verse asperges!

Dinsdag

In de ochtend werk ik thuis en ’s middags ga ik naar Kampen om bij Scarlett een binnenkijker te fotograferen. Ze heeft een supervette grote loft in het centrum en dat is heel erg leuk om op de foto te zetten.

Thuis maak ik eten, dat eet ik op en dan ga ik met Willem een rondje Kampen fietsen. Het waait lekker hard, dus dat betekent op de heenweg afzien en op de terugweg moeiteloos keihard terug naar huis.

Woensdag

Ik werk vandaag thuis en Chubby chillt ‘m hard.

Ik ga ’s middags naar de kapper! Daar werk ik eerst nog wat en daarna ga ik lekker buiten in de zon zitten terwijl mijn verf intrekt.

Willem en ik gaan daarna samen bij Da Portare Via eten, een nieuw Italiaans restaurant in de stad. Ik schreef er een recensie over, die kan je hier lezen! Het was zó lekker!

Donderdag

Blij met m’n haar (weer lekker rood) en met de zon! Vandaag werk ik weer thuis. ’s Middags ga ik even bij Marijn langs om mijn ‘oude’ fiets op te halen zodat Karin van Liv die vanavond weer mee kan nemen en we drinken natuurlijk even koffie.

Om zes uur is het tijd voor de Cynthia.nl & Liv-ride! Met zo’n 35 vrouwen reed ik een enorm mooie route hier in de omgeving en vooraf en achteraf aten en dronken we wat bij het nieuwe Parkpaviljoen. Het is zó ontzettend leuk! Er komt nog een blog over, maar dit wil ik natuurlijk al even delen. Ik houd van dit soort kleinschalige events: er is tijd om met iedereen te kletsen en het is gewoon echt gezellig. En dan ook nog op de fiets!

Vrijdag

Ik zet de planten die ik beneden heb staan even buiten voor wat licht en water.

Na een ochtend thuiswerken ga ik ’s middags naar Curly Coffee. Ik ga er foto’s maken, want we maken samen een paar blogposts over specifieke manieren van koffie zetten. Dat komt binnenkort online!

Terug wandelen. Ik wandel trouwens nog steeds heel veel, en ik werk ook veel, maar ik maak niet telkens dezelfde wandelfoto’s en werkfoto’s (van mijn laptop) want dat heb je inmiddels vast wel gezien, haha.

Ik koop de nieuwe uitbreidingsset van de Sims 4, Ouderschap. Je kan met deze uitbreiding veel specifieker je kinderen opvoeden én er is een nieuwe skill, namelijk opvoeden. Ik vind het erg leuk!

Zaterdag

Zaterdagochtend ga ik vroeg wandelen met Viona en Hugo bij het Engelse werk.

Lekker lunchen en daarna ga ik met mama even naar Tuinland. Mijn ouders hebben een bestelbusje dus dat is wel zo handig. Ik koop vooral wat planten en potten voor in de tuin, maar ik kan wat leuke plantjes voor binnen ook niet laten staan.

Hoe prachtig is het blad van mijn nieuwe calathea? Wauw.

Mijn neefje is jarig (hij wordt drie vandaag!) dus daar ga ik ’s middags heen.

Daarna ga ik naar de stad om met Marije samen te eten. En ja… we gaan naar Da Portare Via. Ik ga nu voor een pizza funghi en ook die smaakt heerlijk! ’s Avonds gaan we ook nog even naar de afstudeerexpositie van Margareth. Zij maakte een expositie over wat schoonheid nu eigenlijk is. Ze fotografeerde tien vrouwen (analoog) en nam een gesprek met ze op over hoe zij schoonheid zien. Heel erg mooi gedaan en erg tof om de verschillende verhalen te horen.

Dit zagen we toen we naar huis liepen. Zo mooi.

Zondag

Zondag maak ik bijna geen foto’s. ’s Middags ga ik naar de verjaardag van mijn tante en ’s avonds hang ik lekker op de bank met een maskertje op mijn gezicht.

Dit heb ik allemaal gedaan deze week! Al ben ik uiteindelijk tweede Pinksterdag gaan fietsen in plaats van op zondag. Het was mega productief én leuk, dus helemaal top wat mij betreft.

Komende week is ook weer zo leuk met elke dag een afspraak, maar wel alleen leuke dingen. Verder werk ik thuis én ga ik vrijdag  voor drie dagen naar Duitsland! Ik ga op persreis samen met Sanny en Ivana naar Münster en Keulen. Daar heb ik erg veel zin in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.