Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 21 – 2022

Week 21 was een vét leuke week! Ik gaf een aantal offline trainingen én een online training en ik ging een paar dagen naar Rotterdam waar ik met een oud-beautyblogcollega ging lunchen. Ik neem je even mee in mijn week!

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Wat een week. Het was zó leuk. Hier geniet ik zo van, van trainingen geven, toffe meetings met fijne mensen, lekker productief zijn en dan ook nog eens heerlijk eten en even naar een andere stad.

Deze week was echt fijn.

En komende week is weer zo’n soort week! Maandag en dinsdag werk ik thuis en heb ik nog weer twee ‘sollicitatiegesprekken’ voor Structuurjunkie. Woensdag ga ik weer naar Rotterdam, want daar geef ik op donderdag twee Structuurjunkie workshops (in het Engels, spannend!). Daarna rijd ik door naar Cadzand in Zeeland, want vrijdag ga ik daar lunchen bij Pure C met John & Jeanet. En vrijdag blijf ik daar ook nog lekker slapen. Oooo, ik heb er zóveel zin in.

Dat wordt ook weer een topweek.

Dankjewel voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.