Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 21 – 2021

Week 21 was heerlijk. Ik ging met Willem op minivakantie, had een team etentje voor mijn verjaardag en verder was ik lekker aan het werk.

Leestijd

Prive

Werk

Het is weer eens zover, nul werkfoto’s, haha. Je moet maar geloven dat ik deze week gewoon gewerkt heb.

Lang weekend Zuid-Limburg

Willem en ik hadden een mini vakantie! Donderdag t/m zondag waren we in Zuid-Limburg. Dat wisten we pas woensdagavond, want we gingen op een Srprs me tripje. Ik gaf hem dat voor zijn verjaardag een tijdje geleden en nu is het zover.

Ik moet hier wel eerlijk over zijn: we zijn teleurgesteld als we zien waar we heen gaan. Ik snap natuurlijk dat de verrassing het hele punt is van een Srprs me trip: je boekt een vakantie zonder dat je weet waar je heen gaat. Ik gaf €875 uit voor 3 nachten, met de wens om landelijk te zitten en een ‘special’ accommodatie, op maximaal 4 uur rijden van huis inclusief hond.
We gaan dit weekend naar Vaals, Zuid-Limburg – wat we fantastisch vinden. Maar we zitten in een Van der Valk hotel in Vaals (dus in het dorp), wat ik niet landelijk vind (maar misschien is mijn verwachting van landelijk dan verkeerd). Er is niks mis met Van der Valk, ik boek het zelf ook graag, maar het is niet echt ‘special’, toch? En het ‘ergste’ is dat ik €875 heb betaald voor die drie overnachtingen, waar je normaal gesproken als je het zelf boekt zo’n €500 aan kwijt zou zijn. Je krijgt bij je trip een PDF met een aantal tips voor de omgeving en een Google Maps kaart met hotspots – overigens niet gepersonaliseerd maar voor elke klant die hierheen gaat hergebruikt.

We hebben meteen contact gezocht met Srprs me en we kregen (logischerwijs) terug dat dit het concept is en dat ze hier dus niks mee konden om ons tegemoet te komen. Ik had voor maar liefst €875 (wat ik echt veel geld vind) gewoon iets specialers verwacht, bijvoorbeeld een tof boshuisje of een echt bijzondere landelijk locatie. Echt jammer wel, want jaaaaren geleden heb ik eens een wél hele leuke Srprs me ervaring gehad.

Na even geklaagd te hebben, hebben we de knop omgezet en zijn we lekker gaan genieten van ons weekend samen. We hebben een heerlijk weekend gehad met z’n drie, maar ik zal zoiets niet snel nog een keer boeken.

Het was een fijne week, met veel mooi weer en we hebben echt genoten van ons weekendje weg – al moeten we de conclusie trekken dat we niet nog een keer zo’n tripje zullen boeken.

Komende week ben ik gewoon aan het werk! Vrijdag ga ik met Willem lunchen bij de Librije – dit staat al maanden en ik kijk er al eventjes naar uit. In het weekend vier ik mijn verjaardag voor een klein groepje vrienden en familie, daar heb ik zin in.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.