Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 21 – 2020

Nu eindelijk weer eens een wat ‘spannender’ weekoverzicht, met lekker veel foto’s, want ik was jarig! Én we hadden een week vakantie. Niet dat we nu ineens bizarre dingen doen of zo, maar het is net weer even wat anders dan de afgelopen weken. Het was een heerlijke week waarin ik ook nog eens mijn haar zelf verfde, een keuken kocht (!) én waarin nieuwe Structuurjunkie planners binnenkwamen!

Leestijd

Verjaardag

Prive

Eten

Zo, wat een heerlijke week was het waar we echt vet van genoten hebben. Een vakantie thuis is toch wel heel anders dan een vakantie op locatie, wat logisch is, maar het was wel echt heel fijn. Toch voelde het wel iets minder als een echte vakantie, dat heb ik wel gemerkt, al heb ik al mijn eigen tips opgevolgd voor een succesvolle vakantie thuis. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, een deel van de vakantie is ook wel naar een andere (of nieuwe) plek gaan. Het lukte wel goed om niet te werken, alleen toen de nieuwe planners binnenkwamen ging ik daar natuurlijk wel even mee bezig. Mijn verjaardag was echt awesome en ik voelde me zó jarig! Ja, het was top.

Komende week is gewoon weer normaal: de hele week aan het werk en ook aardig wat te doen. Daar heb ik na zo’n week vrij dan ook echt weer heel veel zin in! Er staat weinig bijzonders op de planning, al hoorde ik dat ik deze week weer met aangepaste regels naar de sportschool kan om buiten te sporten (zó fijn).

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.