Week 21 – 2019: terug van Curacao

De Curacao reisverslagen heb je nog tegoed, maar er is natuurlijk ook nog een ‘gewoon’ weekverslag van afgelopen week! Woensdag landde we rond zes uur ’s ochtends op Schiphol en ik heb deze week nog best veel gedaan. Zo vierde ik zaterdagavond mijn verjaardag!

Leestijd

Woensdag

Woensdagochtend rond zes uur landen we na negen uur vliegen op Schiphol. Onze Curacao vakantie ligt achter ons! Op naar huis. Op naar Kees! Kees is helemaal door het dolle heen als ze ons ziet, zó lief. We keken er ook zo naar uit om haar weer te zien.

Eenmaal thuis slapen we een paar uurtjes. Dit is altijd mijn strategie als ik op zo’n tijdstip terugkom uit het westen (want dan sla je dus een nacht over en in het vliegtuig kan ik niet echt slapen): 2 tot 3 uur slapen bij thuiskomst en daarna gewoon de dag beginnen en volhouden tot bedtijd. In ieder geval tot een uur of 9. Meestal werkt dat goed en dan zit ik vrij snel weer in mijn Nederlandse ritme.

’s Middags gaan we lekker een stuk wandelen met Kees in het Engelse Werk. Vandaag klap ik al wel weer mijn laptop open om alvast wat werk te doen waar ik zin in heb. ’s Avonds koken we weer gewoon. Of nou ja, Willem kookt. Het is trouwens dit recept.

Donderdag

Goedemorgen! Ontbijten (met zelfgemaakte muesli) en knuffelen met Kees uiteraard.

Vandaag ga ik naar de kapper! Mag ook wel weer, door de zon was mijn haar vrij licht én een beetje droog geworden. Er zit weer mooi kleur in nu, echt blij mee!

Deze week even extra veel Kees-spam, ik blijf maar foto’s van haar maken, ben zo blij om weer samen te zijn. De rest van de dag werk ik gewoon en ’s avonds eten we noodles met groente en runderreepjes.

Werken!

Ik kom erachter dat de Structuurjunkie Planner op de lerarenagenda na bovenaan staat bij Agenda’s op Bol.com! Woooop!!

Vrijdag

Ik krijg deze week het nieuwe handgemaakte tuigje van Kees binnen van Miss Flo. Diony maakte jaren geleden al een tuigje voor Chubby (die hij nog steeds draagt) en nu was Kees eindelijk aan de beurt. Kijk dan hoe mooi! Die kleuren heb ik zelf uitgekozen en ik ben er zo blij mee. Dankjewel lieve Diony!

Vrijdagochtend heb ik een afspraak in de stad en daarna ga ik met Yasmin en Harold lunchen bij het Parkpaviljoen.

 

Zaterdag

Plaattaart met zoete aardappel en geitenkaas

Zaterdagochtend ga ik naar een goede vriendin die afgelopen week een miskraam heeft gehad. Het is allemaal zo verdrietig, en ze heeft er door bloedverlies ook nog voor in het ziekenhuis gelegen. Ik vond het fijn haar even te zien.

’s Avonds vier ik mijn verjaardagsfeestje.

Zondag

Uitslapen (het werd laat vannacht) en met Kees wandelen bij de Horte.

’s Avonds ga ik weer met restaurantrecensent Janske uit eten! Elke maand ga ik een keer met haar mee voor de Stentor. Deze keer gingen we naar de Boterlap in Harderwijk.

 

Dit was me het weekje wel! De jetlag is zo goed als over maar door de late nacht van mijn verjaardagsfeestje ben ik nu juist weer een beetje moe, haha. Komt wel goed, gewoon deze week weer een normaal ritme aanhouden. Het verrast me wel hoe energiek ik was en hoeveel ik heb kunnen doen deze week! Dus dat is mooi.

Komende week ben ik lekker veel thuis aan het werk, daar heb ik echt zin in. Meters maken! Ook is deze week mijn Productiviteitscursus op Instagram, superleuk om te doen en er doen bijna 100 mensen mee. Zo blij om! Zaterdag geef ik mijn voorlopig laatste Structuurjunkie Masterclass in Zwolle, en samen met Janne Schuijn (mindsetcoach) maak ik er een hele Structuurjunkie Dag van. Er zijn nog een paar plekjes en je kan tot en met morgen 12.00 je ticket nog kopen. Verder heb ik dinsdag een afspraak met Simone Levie in Apeldoorn, woensdag laat ik mijn nagels weer even doen en zondag ga ik naar het Wijnfestival hier in Zwolle. Het wordt een mooie week!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week! De Curacao verslagen komen ook binnenkort online.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

11 reacties
 1. M

  Gatverdamme wat ranzig en echt zo creepy! Hopelijk kom je er achter wie het was. Kan echt niet.

 2. Marjoleine

  Aaahhh Kees <3 Wat een leuke foto van haar en zo leuk dat ze zo blij was toen jullie weer thuis kwamen. Je tuin is zo gezellig, nu wil ik ook een okergele muur in de tuin… Haha.

 3. Meike

  Wat een leuke, gezellige tuin hebben jullie! Ik heb trouwens -in jouw plaats- ontzettend genoten van je tropische foto’s, vorige week. Toch nog een beetje zon gehad! 🙂

 4. Anna

  Wat fijn dat je niet echt last had van de jetlag! En wat ziet je tuin er prachtig uit!

 5. Tineke

  Ik ga jouw tuin echt even voor inspiratie gebruiken, het ziet er zo gezellig uit!
  Liefs

  • Yvonne

   Ja dat vind ik ook! Alleen vraag ik me af hoe je zo’n buitenkleed schoon houdt/maakt? Hoeft niet echt schoon (zoals binnen) natuurlijk maar er hoeven ook weer geen moddersporen op te zitten.

  • Cynthia Schultz

   We hebben er geen moddersporen op, haha. Het wordt gewoon niet echt vies… En anders kan je hem met de tuinslang of zo wel afspuiten.

 6. rachel

  oh heerlijk om zo thuis te komen met kees 😀 voor beiden weer een fijn moment. en je bday zag er ook gezellie uit 😀

 7. Martine

  Wat ben je weer snel aan het werk gegaan na al dat vliegen en de jetlag!
  Goed hoor 😉
  Ik weet dat ik daar zelf altijd wat meer moeite mee heb hahahaha
  Ik was afgelopen zaterdag jarig en ik was zo blij dat we lekker buiten hebben kunnen zitten met de BBQ.
  Genoten, vooral nu het weer zo grijs is buiten.
  Dat maakt de afgelopen zaterdag nog extra gezellig.

 8. Audrey

  Ik kan me wel voorstellen hoe blij jullie waren om Kees weer te zien – en zij jullie! Je verjaardag ziet er ook heel gezellig uit. Ik vind het best jammer dat ik in januari jarig ben. Dan is buiten zitten niet echt een optie helaas 😉