Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 20

De leuke weken blijven maar komen! Week 20 was er ook weer zo eentje met nog één dagje in Groningen, lekker veel thuiswerken, wijnstudie en ik was jarig en dat vierde ik het hele weekend.

Leestijd

Maandag

Goedemorgen Kropswolde. Lekker wandelen met de hondjes.

Voor als je mijn vorige weekverslag niet gelezen hebt: Willem en ik zijn een paar dagen op de hond en het huis van zijn ouders aan het passen in Groningen. Vandaag is de laatste dag!

Ik fotografeer vandaag een binnenkijker bij Marlou van Follow Fashion, zij heeft zo’n waanzinnig mooi huis! En kijk deze baby’s dan…

In de middag doe ik boodschappen, haal ik mijn schoonouders op van het vliegveld en maak ik eten voor ons viertjes.

Dat wordt mijn culinaire hoogstandje ‘groenten, aardappel en worst uit de oven.’ Ziet er niet uit, is zooo lekker.

Dinsdag

We zijn weer in Zwolle! Lekker thuis aan het werk. Ik vind het aan dit weer onder andere zo lekker dat ik met nat haar naar buiten kan en dat het dan aan de lucht droogt. Ik doe er dan al wel een leave-in conditioner en volumespray in en dan zit het daarna gewoon prima!

Boodschappen doen!

Lunchen doe ik met deze salade met meloen en parmaham, ’s avonds eten we asperges. Ik kreeg van José en Naomi hier op de site de tip om eens het recept van Chicks Love Food te proberen. En dat was lékker! Echt top, en zo snel op tafel.

Met Willem Schotten Totten spelen onder het genot van het lekkerste alcoholvrije biertje ooit! Deze is van Van de Streek en het is een IPA. Heerlijk is ‘ie! Omdat er 0,5% in zit trouwens niet geschikt voor zwangere dames. 🙁

Woensdag

Ik begin mijn woensdag met koffie bij Marije en Fiene!

En knuffelen met deze, natuurlijk. ’s Middags werk ik thuis.

’s Avonds ga ik naar wijncursus.

Donderdag

Donderdag was ik helemaal niet van plan om veel te doen, maar ik heb onverwacht een ontzettend productieve dag! Echt lekker. Ik maak alleen foto’s van mijn eten vandaag, haha.

Ik lunch met vegetarische ‘vissticks’ van Jumbo. Ze zijn ontzettend goed en ze zitten in een Woezel & Pip verpakking (haha). ’s Avonds kijk ik New Girl en bestel ik een poké bowl.

Vrijdag

Ik ben jarig!

Kijk dan hoe dat lieve meissie ligt wanneer ik beneden kom.

Zaterdag

Twee vrienden blijven slapen en we hebben nog even een gezellige ochtend met ze en daarna doen wij eigenlijk vrij weinig, haha.

We laten samen Kees uit en de laatste tijd oefenen we met los lopen. Dit gaat zo goed! We doen het op plekken waar we overzicht hebben, en natuurlijk niet dichtbij wegen of op plekken waar heel veel fietsers of veel andere honden zijn. Ze blijft dichtbij ons en houdt ons telkens in de gaten. Heerlijk om haar zo te zien rennen en spelen met andere honden.

Magioni!

Zondag

Ik vier vandaag mijn verjaardag voor familie!

Ik voel me dit weekend echt superjarig en geniet van alle gezelligheid. Ik ben dankbaar voor alle lieve mensen om mij heen!

Zondagavond gaan Willem en ik samen nog even kijken bij Kannen & Kruiken, een Speciaalbier- en wijnfestival hier in het park. Het is gezellig, er zijn veel bekenden en veel lekkere biertjes. Ik vond het aanbod qua wijn een beetje matig (weinig keus) maar wat ik gedronken heb was lekker en daar gaat het om natuurlijk.

Tja, het wordt wat eentonig de laatste weken, maar dit was weer echt een heerlijke week waar ik volop van genoten heb. Ik vond het zo leuk om dit jaar mijn verjaardag weer uitgebreid te vieren! Oh ja, ik heb trouwens van de meeste mensen bonnen gekregen voor De Librije (daar had ik om gevraagd) dus daar gaan we dit najaar samen lekker eten. Van Willem kreeg ik een etentje bij ’t Nonnetje in Harderwijk en een goede fles wijn. Heel blij mee natuurlijk!

Bedankt voor het lezen! Komende week is vrij vol met afspraken en lezingen, ik heb er heel veel zin in. Vandaag (dinsdag) ben ik voor een event in Leeuwarden, woensdagavond is weer mijn wijncursus, donderdag zit ik in de jury van een MBO-verkiezing op het Landstede hier in Zwolle, vrijdag heb ik een afspraak met mijn uitgeverij en zondag is de Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam, er zijn nog een paar tickets! Als je zin hebt om aan je doelen, productiviteit en structuur te werken, check dan zeker even deze pagina voor alle info en de tickets.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.