Week 20 -2020

Na een aantal vrij saaie weken waarin het allemaal niet helemaal vlekkeloos ging, nu weer een TOPweek. Ik voelde me supergoed, werkte lekker en lanceerde na maanden voorbereiden een nieuwe online training. Ook behaalde ik een zakelijk doel en kreeg ik foto’s door van de nieuwe Structuurjunkie planners die as we speak gedrukt worden.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Het was echt een TOPweek. Dik van genoten! Echt lekker gewerkt, de lancering van de Uitstelgedrag training ging heel erg goed (dat is toch altijd een beetje spannend), gezellige momenten gehad en lekker gegeten. Het weer was wat minder, maar gelukkig wordt het komende week weer helemaal fantastisch, en dat is fijn, want Willem en ik hebben samen een weekje vakantie! We zouden nu eigenlijk naar Japan gaan en we hebben een week thuis vrij genomen samen (in plaats van de oorspronkelijke vier, haha). Dat wordt heerlijk, zin in!

Bedankt voor het lezen.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

6 reacties
 1. Lucinda

  Bij mij gaat stamppot er ook elke tijd van het jaar in (groot fan van andijvi stamppot) en toch merk ik dat er vaak raar naar gekeken wordt hahaha. En gaaf dat de lancering zo’n succes was, kan begrijpen dat het inderdaad spannend is.

 2. Suuz

  Klinkt als een heerlijke week. Oh, die asperges, daar genieten wij ook zo van.
  Je tattoo van de zwaluw valt me ook weer wat meer op. Wat is die toch mooi eenvoudig.

 3. rachel

  zooo is er eentje lekker enthousiast 😀 top!! en nog gefeliciteerd!!

 4. Angela

  Heerlijke week zo te zien, geniet van jullie weekje vrij!

 5. Audrey

  Wat heerlijk, zo’n week! Veel plezier nog met jullie mini-vakantie thuis.

 6. Eline

  Blijft leuk om te lezen. Geniet van je vrije weekje!