Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 20 -2020

Na een aantal vrij saaie weken waarin het allemaal niet helemaal vlekkeloos ging, nu weer een TOPweek. Ik voelde me supergoed, werkte lekker en lanceerde na maanden voorbereiden een nieuwe online training. Ook behaalde ik een zakelijk doel en kreeg ik foto’s door van de nieuwe Structuurjunkie planners die as we speak gedrukt worden.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Het was echt een TOPweek. Dik van genoten! Echt lekker gewerkt, de lancering van de Uitstelgedrag training ging heel erg goed (dat is toch altijd een beetje spannend), gezellige momenten gehad en lekker gegeten. Het weer was wat minder, maar gelukkig wordt het komende week weer helemaal fantastisch, en dat is fijn, want Willem en ik hebben samen een weekje vakantie! We zouden nu eigenlijk naar Japan gaan en we hebben een week thuis vrij genomen samen (in plaats van de oorspronkelijke vier, haha). Dat wordt heerlijk, zin in!

Bedankt voor het lezen.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.