Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 20 – 2017

Afgelopen week was ik op Ibiza! Voor een perslancering van Lancaster mocht ik énorm genieten in de zon. Wat een mazzelaar ben ik. Maar eerst had ik nog een fotoshoot voor een boek en het afgelopen weekend was ik ook gewoon thuis.

Leestijd

Maandag had ik de hele dag een fotoshoot voor een project waar ik aan werk met een aantal andere beautybloggers. Ja, ik ben die chick met die strenge knot! Ik zie er heel anders uit dan normaal, even uit mijn comfortzone. Het is een erg leuke dag en alles is goed geregeld. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat!

Eten en spullen inpakken! Ik neem teveel mee, maar omdat er wat dresscodes zijn en een paar verschillende events waarbij verschillende outfits ‘horen’, neem ik toch maar gewoon wat teveel mee.

Yessss op naar Schiphol! Ik heb er zoveel zin in. Ik ga dus met Lancaster een paar dagen naar Ibiza omdat ze daar hun nieuwe Sun Sport producten lanceren. Wat een baan heb ik toch, ik doe het al zoveel jaar (tien om precies te zijn), maar knijp mezelf op deze momenten nog steeds hoor. Dit is sowieso een (te) gekke maand met al die trips.

Tijdens de dagen op Ibiza heb ik gefilmd! Er komt dus binnenkort een vlog van online. Daarom geen dagindeling, omdat ik eigenlijk heel random foto’s heb gemaakt.

Op Schiphol tref ik Daphne (PR-manager van Lancaster) en Debbie vast en we eten wat bij LEON. Wat een fijn plekje is dat, ze hebben lekkere salades!

Rond vijven komen we aan op in het hotel waar we deze paar dagen verblijven, Hacienda na Xamena. Het zit aan de oostkust van het eiland in een natuurgebied. Het is bizar mooi hier. Ik typ dit op maandag, weer thuis, en ik kan nog steeds níet geloven hoe prachtig het daar was. Oh dat privé zwembad is trouwens niet van mij. Laten we het niet té gek maken he.

Het uitzicht. Ik hóud van zulke zeezichten. Ik slaap ’s nachts met mijn deuren open zodat ik het zachte geruis van de branding kan horen. Het is niet verrassend dat ik als een roos slaap deze nachten. Ik zet thuis heel vaak een playlist op met zeegeluiden (geen grap), dus dit is voor mij instant-zen.

Ontbijten aan het zwembad. Het is hier muisstil ’s ochtends, ze hebben nog geen muziek aan, je hoort de zee, de vogeltjes (die graag wat eten komen pikken) en omdat ik elke keer als eerste aan het ontbijt zit (tja, ik word gewoon standaard om zeven uur wakker zonder wekker) is er nog niemand. Stiekem vind ik het heerlijk om mijn dag zo te beginnen.

Zo zomers, deze nagellak! Het is ORLY Push The Limit.

We gaan naar Ibiza-stad!

In de smalle straatjes van Ibiza-stad. Erg leuk om doorheen te struinen!

’s Avonds voor het eten een drankje doen met z’n viertjes. Ik ben hier dus met Anna, Debbie en Daphne en verder zijn er nog zo’n 25 bloggers vanuit heel Europa hier voor de trip. Zo gezellig met dit groepje, het is net als een vakantie met vriendinnen.

Zó niet erg om hier wakker te worden, en al helemaal niet omdat ik jarig ben! Voor het eerst ben ik op reis op mijn verjaardag, best gek! Maar het is zo leuk. We doen alleen maar leuke dingen en er wordt meerdere keren voor me gezongen vandaag, haha!

We zitten vandaag urenlang op een catamaran waar de presentatie van de nieuwe suncare lijn is. Heerlijk met de zon en een briesje! We varen naar Formentera waar we lunchen bij Beso Beach. Wat een leuke plek!

We dineren bij Experimental. Ik houd zo van die strandtenten!

Op vrijdagavond gaan we naar huis, maar pas ’s avonds. Overdag is er geen programma dus kunnen we heerlijk nog even bij het zwembad hangen! Dat doen we dan ook de héle dag. We verzetten echt geen stap, haha. Mijn badpak (ik typte badkak en daar moest ik heel hard om lachen) is van Seafolly.

Vrijdagavond rond half twaalf vliegen we weer naar Amsterdam. Rond vieren lig ik in mijn bed.

Het gewone leven begint zaterdag meteen weer met boodschappen doen en opruimen. Gelukkig wel met goed weer, wat fijn om zo thuis te komen! Ik haal ook meteen mijn favoriete bloemen die nu weer volop te koop zijn: pioenen!

En deze lelies… Die geur! Zo lekker.

Ontbijten met beschuitjes met aardbeien. Mm!

Fargo kijken met Willem en Chubby ernaast op de bank. Ik trek het nieuwe seizoen van Fargo echt slecht, het is zó naar en spannend! Maar toch blijf ik kijken…

Ik kreeg afgelopen week dit ijs thuisgestuurd, Koupe heet het. Het is ‘gezond’ ijs met veel proteïne en vezels en met minder suiker en calorieën. Willem neemt banaan, ik aardbei. Goedgekeurd, het smaakt gewoon heerlijk! Natuurlijk wel met een beetje slagroom… 😉

Mijn ouders komen langs voor mijn verjaardag en ik maak een lekkere lunch. Zo gezellig, buiten zitten met z’n allen! Mijn eerste verjaardag in het nieuwe huis mét tuin. Ik geniet er volop van. Als ik niet op reis ben dan, haha.

<3

Deze week even top afsluiten met een after dinner rondje Hasselt.

Ik heb zó genoten van deze week. Deze perstrip kon je echt op geen enkele manier werken noemen, haha. Vaak is er wel een vol programma met veel afspraken en dingen, deze keer was het echt mega relaxed. Ik heb gewoon vier dagen vakantie gehad! En ik heb er volop van genoten. Deze week is het weer gewoon normaal aan de bak! Ik heb wat afspraken en ben verder lekker thuis aan het werk. Op een productieve en leuke week!

Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.