Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 2 – 2022

Week 2 was een stuk beter dan mijn eerste week van het nieuwe jaar! Ik neem je weer even mee en laat zien wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Goed nieuws: mijn vader is weer thuis! Vorige week werd hij aan zijn hart geopereerd in Duitsland en inmiddels is hij zo goed hersteld dat hij weer thuis is. Het gaat goed met hem en daar ben ik heel blij om. Afgelopen weekend zijn we er uiteraard eventjes heen geweest en het was ontzettend fijn om hem weer te zien – sinds de operatie had ik hem nog niet kunnen bezoeken.

Komende week is vrij normaal, lekker werken, lekker sporten. Dinsdag ga ik naar Jeanet om samen te chillen, en daar blijf ik ook slapen. De dag erna samen sporten en nog meer chillen. Ik heb zin in deze week! Afgelopen week was ik best moe (vanwege alle zorgen rondom mijn vader), mijn energie is weer helemaal terug, echt fijn.

Tot volgende week en bedankt voor het lezen!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.