Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 2 – 2020

Het gewone leven is weer begonnen! Oh, ik vind het zó fijn. Ik had ook meteen een hele productieve week waarin ik bergen heb verzet. Het was om te delen wel een beetje een saaie week, want ik heb eigenlijk niemand gezien en ik heb alleen maar gewerkt. En gewandeld. En gegeten. En boeken gelezen en films gekeken. Anyway, ik laat je graag zien wat ik afgelopen week deed. Wel exciting nieuws: ik kreeg de proeven van de nieuwe Structuurjunkie Planners binnen!

Leestijd

Werk

Deze week was qua werk best een bijzondere week, want een nieuwe groep ondernemers startte met mijn Structuurjunkie Online Programma. In dit 9-weekse traject leer ik ze alles over planning, structuur, focus en productiviteit. Ik heb er echt naartoe geleefd en zij ook en nu was het eindelijk zover! Heerlijk.

Ook kreeg ik de proeven van de nieuwe Structuurjunkie planners binnen, waaaa! Ik verklap niet teveel maar kan natuurlijk wel een sneak peek geven. Verder filmde ik mijn mini training met plan how to’s die je bij de nieuwe planners gratis krijgt. Dit zijn een paar korte video’s waarin ik je de basics over het plannen uitleg. Én ik was met mijn technische vrouw Caroline deze week bezig met de techniek achter mijn nieuwe Plantraining die ik 3 februari lanceer. Deze training met 6 modules gaat 100% over plannen en hoe je je planner kan gebruiken. Lekker de diepte in en die planner voor je laten werken.

En ik blogde ook nog, had telefonische afspraken en had dus qua werk echt een fantastische week.

Eten

Zoals ik vorige week vertelde doe ik dry January en dat gaat superlekker! Het bevalt heel goed en ik heb er totaal geen moeite mee. Ik zit nu al te denken om het nog een stuk in februari door te trekken… Om een of andere reden maakte ik deze week weer eens veel foto’s van eten. Nou ja, ik weet wel om welke reden: we zijn weer echt gezond aan het eten en dan is het om een of andere reden toch leuk om daar foto’s te van te maken. Gek hoe dat werkt. Niet dat we hiervoor niet gezond aten, maar Willem en ik hadden gewoon zin om weer zoveel mogelijk gezonde dingen te eten. Zeker na de feestdagen, haha.

En de rest

Het was een heerlijke week. Doordeweeks lekker bezig geweest met helemaal focus op werk, dat vond ik erg lekker na die ‘gekke’ weken met de feestdagen. Ik heb behalve Willem en mijn buurman (ik ging donderdagavond even bij hem koffie drinken), mijn moeder en mensen die ik tijdens het wandelen met Kees tegenkom niemand gesproken in real life. Soms is dat gewoon lekker, maar nu heb ik komende week wel weer zin in sociale dingen! Mooi dat die op de planning staan. Het hele weekend deed ik trouwens (bijna) niks. Ik had niks gepland en dat was zo fijn. Lekker films gekeken (Intouchables, wat is die toch waanzinnig), gelezen en met de honden gewandeld.

Komende week is dus iets meer actie én ik ga dinsdag voor het eerst sinds eeuwen naar de sportschool! Zoals je misschien wel gemerkt hebt als je me wat langer volgt is dat ik met sporten echt fases heb. Ik wandel elke dag anderhalf uur, maar echt sporten verdwijnt altijd weer uit mijn routine (lees: ik laat dat uit mijn routine verdwijnen). Op aanraden van meerdere mensen om me heen ben ik nu naar Peppergym gegaan, een kleinschalige sportschool met personal training. Omdat ik vanwege mijn rug (scoliose) niet zomaar meer zelf durf te trainen ga ik op dinsdag voor personal training en op donderdag zelf trainen (en dan is er altijd iemand aanwezig die het in de gaten houdt + ik heb dan oefening en aanwijzingen van mijn trainer gehad). Mijn doel is als eerste een betere conditie, sterker worden en vooral mijn rug sterker maken zodat ik daar hopelijk nog minder klachten aan heb. Ik heb er veel zin in en ga gewoon vast elke dinsdag en donderdag. Fietsen wil ik dan richting de zomer ook weer gaan oppakken, maar first things first. Ik heb er zin in!
(Ik hoef geen sport- of trainingsadvies. Ik weet dat het lief bedoeld is, maar ik ga de adviezen van mijn trainer opvolgen 🙂

Zaterdag is een terugkommiddag van de eerste groep van het Structuurjunkie Onlineprogramma bij Pillows hier in Zwolle, veel zin in. En verder lekker werken en genieten.

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.