Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 19 – 2023

In week 19 kwam ik thuis uit Valencia en ging ik meteen weer aan het werk. Een week vol contrast qua weer én veel leuke dingen (zo kocht ik eindelijk een nieuwe fiets en ging ik Pitch & Putt doen met vrienden) en eindelijk voelde ik me weer goed genoeg om te gaan trainen. Yessss.

Leestijd

Prive

HOE leuk zijn deze Manfield loafers voor de zomer? Ik ben er zo blij mee! (gekregen)

Werk

Eten & drinken

Ik ben zó blij dat ik me fysiek weer een stuk beter voel. Ik heb twee weken een beetje lopen kwakkelen en ik ben er nog niet hélemaal, maar wel goed genoeg om te sporten en alles te doen waar ik zin in heb. Dat is heeeel fijn.

Het was een fijne week die ik achteraf gezien toch wel iets te vol had gepland, haha. Zo gaat dat soms, dan overschat ik m’n tijd en energie. Maar het maakt niet uit, het is allemaal gelukt en ik heb ook echt genoten van deze week.

Komende week is ook weer hartstikke leuk want donderdag ben ik jarig! Ik vier het deze week nog niet echt maar ben donderdag wel vrij en besteed die dag samen met Willem. Zondag geef ik de online sessie over hoe ik 23 kilo ben afgevallen waar je je tot morgen 17.00 nog voor kan inschrijven. Er doen bijna 600 mensen mee, zo dankbaar voor. Als je erbij bent, tot zaterdag!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.