Week 19 -2020

Het vorige weekoverzicht was een beetje karig omdat ik me een groot deel van de week niet lekker voelde, inmiddels is dat voorbij en had ik weer een wat leukere week om met je te delen. Uiteraard nog steeds thuis, maar wel met íets meer actie, haha.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Deze week was een stuk beter dan de vorige! En leuker ook. Meer ook om te laten zien aan jou, haha. Ik had soms nog wel wat hoofdpijn maar dat was veel minder erg dan vorige week. Ik weet niet wat het is, maar het gaat gelukkig langzaam over.

Komende week heb ik ‘gewoon’ een normale werkweek. De afgelopen weken waren er veel vrije dagen, maar nu is het even normaal, vijf dagen aan de bak. Gisteren (maandag) lanceerde ik mijn nieuwe online training over Uitstelgedrag, en daar ben ik de hele week nog wel mee bezig. In zo’n lanceringsweek komt er altijd nog wel ‘spontaan’ werk tussendoor wat met de training te maken heeft. En verder gewoon aan het werk! Vanaf zaterdag hebben wij een weekje vakantie, dus dat is ook wel een lekker vooruitzicht! Gek idee dat we anders zaterdag voor een maand naar Japan waren gevlogen, dat gaat nu eventjes anders…

Tot volgende week!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

17 reacties
 1. Lisa

  Heerlijk om te lezen en te kijken. Foto’s van Kees zijn altijd leuk. Tof de outfit foto’s! En lekker eten. Goed idee van het pita broodje. Moet ik nu echt een keer zo maken.

 2. Mae

  Hey Cynthia! Het valt me ineens op dat de gang een andere kleur is geverfd. Was dat denim blauw toch niet naar wens?

 3. Iris

  Oeh ik krijg spontaan honger van dit diary. Ik moet die Turkse pizza’s ook echt keer gaan maken. Waar is je zonnebril van? Staat prachtig!

 4. Marloes

  Hele leuke foto’s en erg benieuwd naar de nieuwe Magioni pizza.

 5. Rianne

  Jaaa, Chubby!! Die heb ik wel gemist.

 6. rachel

  ziet er weer uit als een lekker weekje met wederom lekker (vr)eten haha en tja droomhuis….zeg nooit nooit meis

 7. Renske

  Oh no, je pannenkoekenplant valt bijna om! :O Ik heb zelf ooit de tip gekregen om hem iedere week (als ik de plant water geef) een kwartslag te draaien, zo blijft hij omhoog groeien 🙂 Misschien helpt dat bij jou ook.
  Verder vroeg ik me trouwens af hoe het gaat met het sporten en of je het al merkt aan je lichaam. Als ik het goed heb onthouden, doe je het voornamelijk voor het versterken van je rug toch?

 8. Shirley

  Wat heb je heerlijk kleurrijk gegeten! En ik vind je jeans zo mooi zitten, welke is het van H&M? 🙂

 9. Judith

  Lekkere week en wat fijn dat je je beter voelt! De zeven zussen is een geweldige reeks, met mijn moeder lees ik ze, zo snel als de bieb een nieuw deel heeft! You’re in for something good 🙂

  Knap hoe je lekker aan het sporten bent! Ik zou het wel interessant vinden om te lezen over de invloed die het sporten heeft, je was natuurlijk al lekker actief door dagelijks veel te wandelen, maar merk je verschillen nu je extra bent gaan sporten?

  • Saskia

   Lijkt mij inderdaad ook interessant om te lezen!

 10. Audrey

  Love it. Naast het stuk wat je altijd schrijft over boeken vind ik dit toch altijd een van de leukste artikelen. Wat voor hondje is Kees? Mijn vriend en ik wonen momenteel in een appartement in Amsterdam, dus voor een hond geen ruimte, maar we willen er allebei later absoluut een.

 11. Audrey

  Leuk overzicht weer! Ik heb die Beyond Meat-burger nog steeds niet geproefd…

  • Suuz

   Ik las laatst ook al zo’n positieve review op een vega-site. Nu nog even zoeken waar ze te koop zijn.

 12. Kim

  Ziet er weer als een zalige week uit! Zou je misschien een aparte blogpost willen schrijven over De Zeven Zussen? Ik heb m’ zelf ook op de ereader staan, maar twijfel (zoals volgens mij velen, als ik andere lezers op Facebook e.d. mag geloven) of het wat voor me is. Of ‘ie niet te gehypet is.. En natuurlijk gewoon omdat jouw boekposts stiekem mijn favoriet zijn!

  • Barbara

   Je kunt toch gewoon beginnen met lezen?

  • Imke

   Ja inderdaad, waarom zou daar een aparte post over geschreven moeten worden?

  • Suuz

   Ja, dat dacht ik ook. Het leest makkelijk weg, dus begin gewoon. Je kunt toch alleen zelf bepalen of je iets leuk en goed vindt? Ik vond het heerlijke boeken, lezen dus makkelijk weg, maar toch een paar goede verhaallijnen door elkaar die je erbij houden en die ervoor zorgen dat je doorleest. Ik wel tenminste.