Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 19 -2020

Het vorige weekoverzicht was een beetje karig omdat ik me een groot deel van de week niet lekker voelde, inmiddels is dat voorbij en had ik weer een wat leukere week om met je te delen. Uiteraard nog steeds thuis, maar wel met íets meer actie, haha.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Deze week was een stuk beter dan de vorige! En leuker ook. Meer ook om te laten zien aan jou, haha. Ik had soms nog wel wat hoofdpijn maar dat was veel minder erg dan vorige week. Ik weet niet wat het is, maar het gaat gelukkig langzaam over.

Komende week heb ik ‘gewoon’ een normale werkweek. De afgelopen weken waren er veel vrije dagen, maar nu is het even normaal, vijf dagen aan de bak. Gisteren (maandag) lanceerde ik mijn nieuwe online training over Uitstelgedrag, en daar ben ik de hele week nog wel mee bezig. In zo’n lanceringsweek komt er altijd nog wel ‘spontaan’ werk tussendoor wat met de training te maken heeft. En verder gewoon aan het werk! Vanaf zaterdag hebben wij een weekje vakantie, dus dat is ook wel een lekker vooruitzicht! Gek idee dat we anders zaterdag voor een maand naar Japan waren gevlogen, dat gaat nu eventjes anders…

Tot volgende week!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.