Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 19 – 2019

Week 19 staat in het teken van de Libris Literatuurprijs (ik mocht naar de uitreiking!) en van het inpakken van mijn koffer en nog heel veel werk afmaken. Want: ik vloog afgelopen donderdag naar Curacao! Een fantastisch vooruitzicht, maar eerst nog eventjes aan de bak.

Leestijd

Maandag

Maandag werk ik overdag thuis. In de ochtend krijg ik lekker veel gedaan. Na de lunch maak ik me klaar om naar Amsterdam te vertrekken, ik ga namelijk naar de afsluiting van de Start Jouw Leesclub actie én daarna mag ik naar het galadiner van de Libris Literatuurprijs. Tijd om me dus even goed op te doffen.

Full glam, zo zie je me niet vaak, maar zo leuk voor zo’n evenement. Je kan hier alles lezen over deze avond. Het was fantastisch.

Dinsdag

Dit dus. Haha. Dinsdag ben ik de hele dag lekker aan het werk en ik maak een begin met het pakken van mijn koffer. Ook ben ik bezig met mijn wijnblog die binnenkort online komt. Oh en ik krijg vandaag mijn nieuwe Kaweco vulpen binnen, ik ben er zó blij mee! Als kind schreef ik altijd met een vulpen, de laatste jaren alleen met balpennen. Nu heb ik eindelijk weer een vulpen en het schrijft zo heerlijk!

Verder doe ik allerlei kleine klusjes en rijd ik de hele stad door, een boodschap hier, een boodschap daar, nog even mijn jas ophalen die ik bij de nagelsalon had laten hangen, dat soort dingetjes.

Einde middag ga ik naar de partij die mijn website heeft gebouwd en die de technische ondersteuning doet. We brainstormen over wat nieuwe plannen en ik zorg voor wijn en snacks. En Beer is er! KIJK DAN WAT EEN SCHATJE. Kees is ook mee maar die moet niet zo heel veel hebben van stuiterende Beer. Ik daarentegen ben helemaal verliefd.

Woensdag

Op Instagram zie ik bij Joia deze foto voorbij komen. Ik kan gewoon nog steeds niet geloven dat ik hier morgen zelf ben…

Work work work work!

Woensdag is vooral dit. Lekker aan het werk en dingen afmaken. Wat ik altijd doe voor ik op vakantie/reis ga: ik werk altijd al aan dingen die ik zou moeten doen als ik terug kom. Zo voorkom ik dat ik meteen weer als een gek aan het werk moet zodra ik geland ben en ik dus niet even kan bijkomen van de reis. Nu weet ik dat ik als ik terugkom relaxed weer kan opstarten en dat geeft me op vakantie al een rustig gevoel.

 

Woensdagochtend word ik getrakteerd op wel iets heel lekkers: ik krijg een hand- en voetmassage van Leontien. Ik kwam haar laatst tijdens een wandeling hier in de buurt tegen en ze vertelde over haar praktijk. Ze geeft hand- en voetreflexmassages en ze vroeg of ze een keer bij me langs komt komen om dat bij mij te doen. Het kwam precies goed uit om dat vandaag te doen, even ontspannen in de drukte voor vertrek, en het is zó heerlijk. Dankjewel Leontien! Als je in Zwolle of omgeving woont en je hebt hier ook zin in, check dan even de website van Leontien. Een handmassage kost €25 en een voetmassage ook. Zo ontspannend, echt een aanrader. Ik wil dit vaker!

Verder heb ik ’s middags nog een afspraak met een drukwerkbedrijf en verder pak ik mijn koffer en rond ik werk af. En morgen is het zover: ik vlieg ’s ochtends vroeg naar Curacao. Willem volgt zaterdag omdat hij nog geen vrij kon krijgen deze dagen en ik had deze vlucht al geboekt omdat ik eigenlijk een Structuurjunkie masterclass zou geven zaterdag. Nu gaat dat niet door, maar ik wilde de vlucht niet meer verzetten (want dat is duur en daarnaast vind ik het helemaal niet erg om twee dagen eerder daar te zijn). Ik kijk er echt vet naar uit, ook naar de vlucht, lekker aan het werk met dingen waar ik nog niet aan toe ben gekomen.

Volg me op Instagram als je de komende anderhalve week Curacao updates wilt zien, over twee weken krijg je natuurlijk ook updates hier op mijn blog. Als ik terug ben krijg je dus weer een langer weekoverzicht. Beloofd! Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.