Week 18 – 2020

Week 18 was een beetje een ‘saaie’ week, omdat ik me een paar dagen niet zo heel goed voelde. Vooral veel hoofdpijn en draaierig. Daardoor deed ik wat minder en lag ik wat meer op de bank met een boek of serie. Vervelend, maar geen drama, en inmiddels voel ik me weer beter. Gelukkig deze week wél veel food foto’s en ik las een waanzinnig boek dat ik graag met je deel.

Leestijd

Privé

Werk

Geen werkfoto’s deze keer, behalve het weekoverzicht van mijn planner. Gedurende de week komt er altijd nog wat bij en dat was deze week ook het geval. Alles kunnen afvinken, behalve het sporten, omdat ik dus zo’n koppijn had die maar niet weg wilde gaan.

Eten & drinken

Inhoudelijk dus even wat minder deze week, maar het is wat het is! Komende week hopelijk weer wat meer activiteit en hopelijk ook weer wat meer zon!

Bedankt voor het lezen,

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

9 reacties
 1. M

  Hi Cynthia

  Ik zag je antwoord op mijn vraag of je niet meer zo into wijnen bent helaas net pas en ik zag geen antwoord mogelijkheid meer, ik dacht dat ik ooit eerder een beste supermarktwijnen artikel van jouw hand las, ik zou het leuk vinden als er nog zo’n artikel zou verschijnen maar dan geupdate met nieuwe vondsten. Ik hou zelf ook wel van een wijntje maar ik vind het lastig kiezen tijdens boodschappen doen.

  Groetjes!

 2. Aukje

  Wow, jouw eet foto’s deze week…. IK KRIJG ER TREK VAN
  TE LEKKER ZEG

  Nice

  xxx

 3. Lucinda

  Blijft inspirerend hoe je een week plant, zelfs als deze wat minder qua gezondheid gaat. De beyond burger hebben wij ook eens geprobeerd en tot nu toe inderdaad de beste, al ben ik wel van mening dat wat je er bij doet qua saus en groente een groot verschil maakt.

 4. Juffie

  Vraagje over Bloomon. Is deze bos een Large variant?

 5. Misssannahcake

  Wauw dat bankje na de hogedrukspuit, das dan echt een vondst he dat ie dr dan zo uitziet. Eer van t schoonmaakwerk 😄

 6. Marloes

  Bedankt voor de boekentip! (‘Mijn duistere Vanessa’). Ik heb deze op mijn boekenlijstje gezet.

 7. Saskia

  Dat moet ik ook echt eens gaan doen, zelfgebakken stukjes taart weggeven ipv opeten haha

  • Bo

   haha leuke reactie.
   ik houd mij aanbevolen :))