Week 18 – 2019

In week 18 kon ik mijn nieuwe auto ophalen! Ik ben er helemaal dolgelukkig mee. Verder ging ik alvast eten bij Brass Boer Thuis, werkte ik lekker door en ging ik met Annemieke naar Sheffield.

Leestijd

Maandag

Maandag is mijn ‘even knallen’-dag. De dag waarop ik het liefst lekker veel werk verzet en meteen de belangrijkste dingen van de week doe. Een vliegende start, zeg maar. Dat lukt niet altijd, maar vandaag wel! Ik ben al lekker vroeg bij van der Valk, waar ik om tien uur een afspraak heb met een VA (Virtual Assistant) en waar ik een paar uur zit te werken. Nuttig! Soms werkt het voor mij heel goed om even buiten de deur te werken.

Dinsdag

Dinsdag is mama hier (moet je Kees zien op die foto!) en ik werk de hele dag thuis. Ik zit echt in een goede flow, ik krijg veel gedaan. ’s Middags laat ik mijn nagels doen. In de avond ga ik naar de sitebouwer van mijn nieuwe wijnblog die later dit voorjaar online komt. Het is supermooi geworden en ik kan nu beginnen met ‘vullen’!

 

Mijn uitgever stuurt me foto’s van materialen voor de nieuwe Structuurjunkie 2019/2020 planner die in augustus in de winkels ligt. Het papier wordt matter, maar de kleurencombi vind ik heel mooi!

Woensdag

Woensdagochtend maak ik het laatste ritje in mijn Twingo. Bijna 61.000 veilige kilometers. Dag, mijn eerste eigen auto! Je ziet hier trouwens ook het resultaat van de afspraak bij de nagelsalon van gisteren. Hoe de kleur heet, weet ik niet!

Jaaaa, daar is ‘ie dan! En nu écht van mij! Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. Wat een auto. Ik ben er dolgelukkig mee. Dit is trouwens op geen enkele manier gesponsord, ik heb de auto zelf gekocht 🙂 Voor het geval je dat zou denken.

Ik rij ’s middags nog even naar mijn oom en mijn ouders om de auto te laten zien (en ze natuurlijk even te laten rijden) en ’s middags werk ik thuis en pak ik mijn koffer.

’s Avonds ga ik naar Brass Boer Thuis, de nieuwe brasserie hier in de stad van Jonnie en Therese Boer, van de Librije. Deze avonden zijn ‘proefavonden’ en ik ben uitgenodigd om alvast te komen proeven. Zo leuk!

Ik ben aangenaam verrast door de avond. Het eten is gewoon heel erg goed en de sfeer is top. Laagdrempelig, gezellig, knus, zonder chic gedoe. Er zijn nog wat opstartprobleempjes maar dat lijkt me volkomen normaal. Ik ga zeker binnenkort nog een keer eten bij Brass Boer Thuis, het was zó lekker.

Rond een uur of elf ben ik thuis en dan ga ik meteen naar bed, want morgenochtend om zes uur zit ik in de auto naar Schiphol.

Donderdag, vrijdag, zaterdag

Deze dagen ben ik met Annemieke in Sheffield! Ik ben uitgenodigd om deze stad op ongeveer een uur van Manchester te ontdekken. Binnenkort meer in een aparte reisgids!

Zondag

Zondag is het vijf mei en ik doe bijna niks. Ik slaap uit, we wandelen met Kees, ik lees een boek… Ik wilde nog naar het festival hier in het park maar ik had uiteindelijk geen zin en ben dus niet gegaan. Het was een heerlijke dag.

Het was een vet leuke week met weer veel memorabele momenten. Komende week is ook weer bijzonder, het houdt gewoon niet op… Vanavond (als je dit leest is dat gisteravond, maandag) ga ik naar de uitreiking van de Libris Literatuurprijs in het Amstel Hotel. Ik ben dit jaar ambassadeur van Start Jouw Leesclub en voorafgaand aan de uitreiking is er een winnaarsevenement van Start Jouw Leesclub. Samen met de andere ambassadeurs ben ik daarbij. Een hele eer en gewoon superleuk, natuurlijk.

Verder werk ik tot en met woensdag thuis in combinatie met wat afspraken. En donderdag vlieg ik al vroeg naar Curacao! Ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten, de tijd is zo bizar snel gegaan. Ik heb deze dagen nog aardig wat te doen, maar op Curacao werk ik ook nog een paar dagen, dus er is geen haast of druk in principe.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week weer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

14 reacties
 1. Sophia

  Hoi! Ik zou het super leuk vinden om weer een keer een haarroutine blog/video te zien 🙂
  Ik ben zelf onderweg van kort naar lang, inmiddels halflang bereikt. Na jaaaaren kort zijn alle tips welkom.

 2. Judith

  Hoi Cynthia,

  Gefeliciteerd met je nieuwe car! Het enthousiasme spat van de foto af. We hebben ook een Volvo!
  Wat een leuke week weer. Mag ik vragen welke jas je aan hebt in Sheffield? De kleur staat je prachtig! Veel plezier in Curacao!
  Groetjes,
  Judith

 3. Daphne

  Ah ik ben erg benieuwd naar je Sheffield reisgids! Zelf zit ik nu al een paar maanden in Leeds voor m’n minor en aangezien Sheffield niet zo ver weg is wil ik er zeker nog even langsgaan 🙂

 4. Femke

  Grand Hotel Europa – wat een TOP boek, heb er ontzettend van genoten. Ben benieuwd wat jij ervan vindt.

  • aude

   Vind ik ook, een van de beste boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen! Ik ben ook erg benieuwd wat Cynthia ervan zal vinden.

 5. Edith-Sofia

  Oooh ik ben verliefd op kees, wat een schatje<3 Wat een mooie kleur op je nagels! Gefeliciteerd met je nieuwe auto, super gaaf.

 6. Jessica J.

  Je nagels, zo’n vrolijk lentekleurtje! Ik ga volgende week ook nog maar eens, want die uitgroei … 😅 Ik denk dat ik ook maar eens voor iets fris ga.

 7. rachel

  heerlijke week weer en ik zie je al helemaal trots rond rijden in jullie nieuwe auto 😀 gaaf meis!!

  • Annet

   Mooie week weer en heel leuk om wijn van Yalumba te zien; een mooi wijnhuis in Zuid Australie waar ik een mooie middag had een paar jaar geleden

 8. Evita

  Ik vind het zo knap dat je steeds met nieuwe ideeën komt! Over je aankomende wijnblog enzo, heel insprirerend. Veel plezier in Curacao.

 9. Audrey

  Stoere bak, hoor! Best erg eigenlijk dat je jezelf al van tevoren moet indekken dat je hem gewoon zelf hebt betaald. Dat eten bij Brass Boer Thuis ziet er ook echt heerlijk uit. Die frietjes zijn volgens mij waanzinnig knapperig.

 10. Inge

  Heyyy leuk verslag. Van welk merk is je zonnebril? Groetjes en fijne dag x