Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 18 – 2018

Afgelopen week werkte ik de hele week thuis en genoot ik van het lekkere weer én gingen Willem en ik een weekendje naar Londen!

Leestijd

Ik begin even met dit.

Met drie buren zetten we ons in om een buurtbewoner (75) aan een nieuwe brommobiel te helpen.

Mijn buurman komt op een dag naar me toe met dit verhaal. ‘Zijn oude brommobiel viel uit elkaar van ellende, het was absoluut niet veilig meer om dat autootje te rijden. Mijn zoon die in de auto’s zit heeft ernaar gekeken of er nog iets aan te doen was. We hebben de brommobiel opgehaald en deze was echt niet meer te redden. Toen hij vertelde dat dat ding naar de sloop moest, zag ik aan hem hoeveel hem dat deed. Het is zijn enige manier om van A naar B te komen.
Hij moet van een schijntje in de week rondkomen. Daar houdt hij niks van over. Ik merk het aan hem, het ontroert me. Hij heeft het zo nodig.’

We gunnen hem een manier om zich voort te bewegen en deel uit te maken van de buurt en de maatschappij. Te gek als je een paar euro kan missen om te helpen. Klik hier om te doneren!

Als je geen creditcard hebt:

Deze week werkte ik praktisch de hele week thuis en ik maakte ook niet elke dag foto’s, dus deze keer ontbreekt een dagindeling. Ik was vooral de hele week thuis bezig met werk en natuurlijk genoot ik ook lekker veel van het prachtige weer!

Ik wandelde én knuffelde veel met Kees…

We aten lekker!

Hier moest ik zo om lachen!

Sinds het lekkerder weer is, gaat Kees ineens hier in de tuin liggen? Het zal wel lekker koel zijn.

Ik doe ook dit met enige regelmaat. Wat een genot, dit weer.

Aan de wijnstudie!

Zwolle <3

Twee dagdelen op kantoor werken.

In het weekend gaan Willem en ik samen op pad: we gaan naar Londen! We willen dit al heel lang doen, maar het kwam er telkens niet van. Nu eindelijk wel! Dus vlogen we zaterdagochtend om 7:30 van Groningen Airport naar Londen en gingen we zondag om 19:45 weer terug. Er volgt nog een uitgebreid fotoverslag van dit heerlijke weekend!
We werden uitgenodidgd door Groningen Airport voor deze vlucht. 

Het was echt een fijne week. Ik heb veel kunnen doen qua werk, heb ook nog van het weer genoten en als afsluiter een weekendje Londen was echt te gek.

Komende week is weer een beetje anders: woensdagavond gaan we naar Groningen waar we tot en met maandag blijven. De ouders van Willem gaan op vakantie en hun oude hond Lea heeft oppas nodig. We gaan lekker een paar dagen daarheen zodat Lea in haar eigen omgeving kan blijven en zodat wij in hun fijne huis kunnen zitten. Het is daar zo mooi groen en relaxed, dus daar heb ik wel zin in! Tips voor leuke eetplekjes en winkeltjes in Groningen stad zijn trouwens van harte welkom, want ik ga zeker nog wel even de stad in.

Bedankt voor het lezen en fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.