Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 18 – 2017

Ik tekende afgelopen week een boekcontract! Dit najaar verschijnt mijn tweede boek! Verder heb ik wat afspraken en ben ik lekker aan het werk.

Leestijd

Maandag

Ik werk vandaag de hele dag thuis! Dat is welkom, want ik ben gisteren teruggekomen van een weekje vakantie. Dan vind ik het daarna altijd fijn als ik weer even rustig bij kan werken. Ik lunch met deze erg lekkere salade.

Inmiddels heb ik verteld dat dit najaar mijn tweede boek verschijnt. Ik ben er al een paar maanden mee bezig en ik moet steeds erg lachen om de correcties van Lotte. Zo lief!

Ik luister de Sterk Water podcast met verhalen van Terschelling. Erg leuk om naar te luisteren, het zijn erg persoonlijke, ontroerende en grappige verhalen van eilanders.

ZUURKOOL! Ik houd zo van zuurkool. Ik maak er stamppot van met vega jus en speckjes van de Vegetarische Slager. Ik neem daarna nog zo’n  bord, don’t worry 😉

Dinsdag

Goedemorgen! Voor ik naar Utrecht ga, ontbijten en wandelen.

Altijd als ik naar Blossom Books ga, word ik zó blij van Koosje! Koosje is de dwergteckel van Myrthe en hij is zó vrolijk en wil altijd knuffelen.

Kijk maar.

We doen ook serieuze dingen vandaag: we tekenen het contract! Dit najaar verschijnt mijn tweede boek bij Blossom Books. Het wordt niet een roman, maar non-fictie. Ik verklap nog niet waar het over gaat, maar ik vind het echt ontzettend leuk om eraan te werken. Ik ben zo blij dat ik met Blossom Books dit avontuur aanga!

 

We hebben daarnaast nog twee afspraken op kantoor bij Blossom Books, onder andere met een drukker om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Tegen het einde van de middag ben ik thuis en dan ga ik nog even aan het werk.

Eten!

Woensdag

Ik ga even wandelen en daarna weer naar Krav Maga.

De Nieuwe Markt blijft toch het leukste plein van Zwolle.

Laatst schreef ik heel enthousiast over De Gillende Keukenmeiden, naar aanleiding daarvan nodigden ze me uit om een high tea te komen doen. Hoe lief is dat? Ik vind het superlief. Met mijn ouders en broer ging ik ervoor en het was fantastisch. Kijk hoe lekker alles eruitziet!

Na een paar uur thuis werken ga ik aspergesoep maken.

Donderdag

Ik kom onderweg een héle mooie poes tegen! Hier in de buurt wonen enorm veel poezen en katten en heel veel komen echt graag even knuffelen.

Ik ga vroeg naar Giant/Liv in Lelystad. Ik heb een afspraak met ze over een rit die we binnenkort organiseren én… ik kan mijn nieuwe fiets ophalen! In mijn vorige weekoverzicht vertelde ik al dat mijn fiets tot 18 mei in Spanje is, maar ik zou toch een nieuwe bruikleenfiets krijgen (de andere gaat dan weer terug naar Liv), dus dat hebben we nu gewoon extra snel in werking gezet.

Dit is hem! Woooo, ik vind hem zo tof. Het is de Liv Avail Advanced 2, dezelfde als ik die ik al had, maar dan een nieuwer model van dit jaar. Liv sponsort mij met deze fiets en met fietskleding, daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Deze week vertel ik je ook meer over de rit die we organiseren.

Op de terugweg even snel boodschappen doen.

Ik ga lunchen met Martin Gijzemijter! Ik ken hem via Lisette en we hebben al jaren online contact. Nu was het wel eens tijd om elkaar in het echt te ontmoeten, ook omdat we een heleboel van elkaar kunnen leren over social media, bloggen, boeken uitgeven (op dat vlak kan ik vooral van hem leren) et cetera. We zitten drie uur te kletsen en te eten, te leuk.

We eten Magioni pizza, deze nieuwe smaakt goed!

 

Op vrijdag is het natuurlijk bevrijdingsdag, maar ik ga het niet echt vieren omdat ik werk af moet maken voor ik naar Denemarken ga. Zo werk ik aan mijn boek, schrijf ik nog wat blogposts, beantwoord ik mail en verder pak ik mijn spullen. Ik ga naar Denemarken naar aanleiding van dit boek. Samen met fotograaf en vriendin Mariët ga ik vijf dagen ontdekken wat Hygge nu echt inhoudt en ik mag ook de schrijver van het boek, Meik Wiking, interviewen woensdag. Ik heb er ontzettend veel zin in. Daarom stopt dit weekoverzicht iets eerder, maar ik heb de afgelopen dagen wat extra foto’s gemaakt zodat ik toch niet iets heb om te laten zien. Dat blijken nu vooral foto’s van eten te zijn, maar dat lijkt me geen straf.

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.