Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 17 – 2023

In week 17 ging ik met mijn moeder een dagje winkelen in Deventer (heerlijke stad), was ik gewoon aan het werk en werd ik helaas halverwege de week een beetje ziek. Toch nog een goede week gehad – ik laat het je zien!

Leestijd

Prive

Werk

Lekker weer, nul werkfoto’s. Deze week ben ik gewoon aan het werk thuis. Ik lanceer onder andere de afvalsessie die  ik op 20 mei geef!

Eten & drinken

Het was een fijne week! Helaas werd ik woensdag niet helemaal lekker en dat heeft de rest van de week geduurd. Verkouden, hoofdpijn, moe. Ik heb alles dus wat op een rustiger niveautje gezet en dat heeft wel geholpen, maar ben nog niet helemaal 100%.

Er staat een toffe week voor de deur want zodra je dit leest ben ik in Valencia! Een weekje ben ik in deze zonnige stad om even op afstand te werken. Ik wilde al zolang eens naar Valencia en nu ben ik er. In m’n eentje, laptop mee, lekker werken en door de stad struinen en fietsen. Volgende week kan je daar natuurlijk een weekverslag van lezen.

Liefs & bedankt voor het lezen.

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.