Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 17 – 2022

Afgelopen week ging ik me langzaamaan beter voelen. Ik was nog steeds niet helemaal 100%, dus ik deed rustig aan en was vooral thuis. Maar einde van de week ging ik wel naar Amsterdam om daar een Structuurjunkie training te geven bij een bedrijf!

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Het was echt een hele fijne week, al voelde ik me nog niet top. Ik begin het sporten nu wel heel erg te missen, maar ik merk gewoon dat ik me nog niet goed genoeg voel. Na een wandeling ben ik al helemaal moe en moet ik bijkomen, pff. Ik heb ook nog veel hoofdpijn en ben veel moe. Gelukkig zijn de verkoudheidsklachten nu wel echt weg… De laatste dagen merk ik dus wel vooruitgang, dus ik hoop het een dezer dagen allemaal weer lekker op te pakken. Vakantie komt als geroepen, haha!

Ik heb echt weer zin om ‘alles’ weer te doen, en het komt dus mooi uit dat we naar Terschelling gaan! Ik heb al tafeltjes bij restaurants gereserveerd, de sportspullen gaan mee, dus ik ga er vanuit dat ik weer helemaal actief kan zijn vanaf komende week 😉

Thanks voor het lezen en tot over 2 weken!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.