Week 17 – 2020

Week 17 zit er alweer op en ik ben de tel kwijt hoeveel weken we alweer in ‘lockdown’ zitten. Ik kan natuurlijk gewoon even tellen en het is de zesde week. Het is weer meer van hetzelfde: thuis werken, veel videogesprekken, veel genieten van de zon en veel lezen. Oh, en er kwam een nieuw Structuurjunkie item uit! Wooop. Wil je zien wat ik deed in deze zesde lockdownweek, lees dan eventjes verder.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Het wordt een beetje eentonig, maar ook dit was weer een fijne, relaxte week, waarin ik veel werk heb kunnen verzetten en ook veel heb kunnen ontspannen. Ik was qua werk weer veel bezig met mijn online training over uitstelgedrag die ik in mei lanceer (je kan je hier even inschrijven voor de interesselijst, dan krijg je vooraf een mooie kortingscode toegestuurd) en met de challenge die ik samen met John organiseerde. Ik loop mooi op schema en dat is toch wel erg prettig.

Inmiddels ben ik langzaamaan best wel weer toe om ‘erop uit te gaan’, lekker ergens een hapje te gaan eten, vrienden en familie te knuffelen, een weekendje weg, klanten ontmoeten – maar we houden vol en het is niet anders. Ik realiseer me hoe fijn wij het hebben. Gelukkig vermaak ik me thuis met Willem en Kees heel goed en gaat voor ons allebei het werk ook vooralsnog gewoon door. Mijn bloginkomsten liggen wel helemaal stil (en de paar euro die binnenkomen, vliegen er meteen weer uit aan de kosten), maar gelukkig gaat het met Structuurjunkie – de planners en de online trainingen – goed. Daar ben ik heel blij om. Willem werkt steady vanuit huis en dat gaat ook prima. Samen werken we een beetje in en om het huis zodat het een nog fijnere plek wordt om samen bijna 24/7 te zijn. Dat is ook lekker om te doen.
Iedereen die het thuis wat minder fijn heeft, wil ik op afstand een hele dikke knuffel geven en zeggen dat ook dit weer voorbij gaat. Cliché… maar waar.

Komende week is – niet heel verrassend – nog meer van hetzelfde. Gisteren was ik vrij en de komende week werk ik langzaamaan toe naar de lancering van de uitstelgedrag training. De designs zijn inmiddels klaar en ik kan de puntjes op de i gaan zetten in de online academie. Ook ontdekte ik afgelopen week door een gesprek met een klant dat ik nog een les ‘miste’ dus daar ga ik ook nog mee aan de slag. Verder de gebruikelijke dingen en daar heb ik hartstikke veel zin in. Vooral leuke dingen op de planning komende week!

Fijne week, houd vol, liefs,
Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

19 reacties
 1. Suzanne

  Heel erg leuk om te zien en wat zien de maaltijden er allemaal lekker uit!

 2. Audrey

  Je bent echt lekker gezond aan het eten zie ik :)! Heerlijk die salades en andere maaltijden die je maakt! Ik vind het zo knap daarnaast hoe je altijd rust uitstraalt (de laatste jaren vooral) in je foto’s. Het komt over op mij alsof je de juiste balans te pakken hebt.

 3. Neomie

  Toch volgens mij een hele fijne week! Ik vroeg me af waar Kees haar tuigje van is. Voor mijn teckel al een tijdje op zoek, maar de meeste zijn zo saai of snijden bij de oksels. Ik hoop op een reactie!

  Wij moeten beide nog gewoon aan het werk, maar door mijn onregelmatige diensten geniet ik extra van de tuin en de tijd thuis. Maar kan niet wachten tot we binnenkort weer op het terras wat kunnen drinken nadat we gewandeld hebben.

  • Cynthia Schultz

   Die is van Miss Flo! handgemaakt en hele mooie kwaliteit, echt een aanrader 🙂

 4. anna

  Ziet eruit als een fijne week! En wat is Kees toch een schatje <3 De weken vliegen inderdaad wel voorbij en ik vermaak me echt wel, maar ik mis het leuke dingen doen ook enorm!

 5. Meryll

  Ik geniet van jouw fijne plaatjes! En wat zie je er goed uit zeg, altijd wel maar je straalt.

 6. Marloes

  Hallo! Wat zie je er goed uit! Geen idee wat het is, maar een compliment is altijd fijn toch?!
  Ik vroeg me af of er nog een soort Things to do boekje uitkwam in jouw lijn? Ik werk hier zelf superfijn mee, maar iets mooier qua design zou heel welkom zijn.
  😘 en ga zo door!

 7. Lucinda

  Voor mij is het juist verrassend dat ik helemaal niet de behoefte heb om er op uit te gaan, vind het eigenlijk wel prima zo. Even niks moeten naast mijn werk en alleen wat tripjes naar de supermarkt door de weeks, waar ik ook zo snel mogelijk elke keer weer weg wil zijn. Wel ga ik binnenkort verhuizen, dus zou leuk zijn als ik ongestoord kon shoppen voor decoratie enzo, maar het is nu vaak te druk in de winkels om dat rustig te doen.

 8. Lauri

  Wat gek dat je bloginkomsten zó erg achteruit zijn gegaan! Ik lees juist meer blogs, zo ook die van jou. Hopelijk zit er snel weer een stijgende lijn in.

 9. rachel

  wat gaan die weken hard he in die lockdown 🙁 jou week ziet er wel lekker chill uit maar we hadden ook schitterend weer laten we eerlijk zijn 😀

 10. Diana

  Je stimuleert me enorm om vooral nu je planning te maken en je eraan te houden. Heerlijk die Kees’ foto’s! Ik geniet nu ook veel meer van wandelen in de natuur, het is lekker stil in het bos en je hoort letterlijk niks anders dan vogeltjes fluiten ipv auto’s voorbij razen.
  En wat zie je er weer stralend uit!

 11. Anne

  Ziet er uit als een heerlijke week inderdaad!

  Wat verrassend dat je nog amper inkomsten haalt uit je blog, in mijn hoofd ben je toch een van de grootste bloggers van Nederland. Lekker in ieder geval dat je er niet van afhankelijk bent in ieder geval!

  Liefs,
  Anne

  • Cynthia Schultz

   Ja ik heb ook heel erg veel bezoekers, maar de adverteerders blijven weg. En de inkomsten uit de banners zijn ook enorm gekelderd… dus dan kan je nog zoveel lezers hebben, als er geen adverteerders zijn om advertenties in te kopen dan verdien ik qua blog niks. Superjammer, maar het is hoe het is nu!

 12. Sara

  Leuk om te zien en stiekem een beetje jaloers naar de rust momentjes die ik zie met een lekker boek en koffietje in de tuin! Ik ben superblij om moeder te zijn, dat is me alles waard, maar deze momentjes heb ik echt te weinig. Voor mij weer een reminder om dit echt in te gaan plannen voor wat rust in mijn hoofd!

  • Suuz

   Ik spreek die bewust af met mijn man. Dan is hij de ochtend bijvoorbeeld bezig met ons zoontje en trek ik me even terug, of de middag (net wat fijn is), of hij gaat wielrennen en dan ben ik met de kleine bezig. En natuurlijk als ie tussen de middag slaapt en na 19.00 uur. Dan haal ik er wel voldoende rust uit gelukkig.

  • Lotte

   Heel herkenbaar! Schat van een kind, maar het is ook zo lekker/goed/fijn om even alleen te zijn! Ga nu soms na het boodschappen doen op de fiets met een behoorlijke detour terug 🙂

 13. Margot

  Lancaster zonnecrème is the best! Zeker met mijn drama-queen huidje (zonen-allergie en vaak ook allergisch aan cosmetica producten)! Hun sensitive skin gamma vind ik ook echt een aanrader, alsook hun sport gamma voor tijdens het hardlopen en paardrijden!

 14. Agnes

  Ik merk aan mezelf de behoefte heel sterk om erop uit te gaan. Deed ik hiervoor ook. Door jou blog ervaar ik ook dat lezen, werken en niet weg moeten ook prima is in deze tijd

 15. Saskia

  Ook in deze tijd, zeker in de tijd eigenlijk, probeer ik te genieten van de mooie momenten. En hoe fijn het ook dat er meer rust is (in mijn leven dan), mis ik het gewone leven echt intens.
  Maar goed we houden ons aan de regels!