Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 17 – 2020

Week 17 zit er alweer op en ik ben de tel kwijt hoeveel weken we alweer in ‘lockdown’ zitten. Ik kan natuurlijk gewoon even tellen en het is de zesde week. Het is weer meer van hetzelfde: thuis werken, veel videogesprekken, veel genieten van de zon en veel lezen. Oh, en er kwam een nieuw Structuurjunkie item uit! Wooop. Wil je zien wat ik deed in deze zesde lockdownweek, lees dan eventjes verder.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Het wordt een beetje eentonig, maar ook dit was weer een fijne, relaxte week, waarin ik veel werk heb kunnen verzetten en ook veel heb kunnen ontspannen. Ik was qua werk weer veel bezig met mijn online training over uitstelgedrag die ik in mei lanceer (je kan je hier even inschrijven voor de interesselijst, dan krijg je vooraf een mooie kortingscode toegestuurd) en met de challenge die ik samen met John organiseerde. Ik loop mooi op schema en dat is toch wel erg prettig.

Inmiddels ben ik langzaamaan best wel weer toe om ‘erop uit te gaan’, lekker ergens een hapje te gaan eten, vrienden en familie te knuffelen, een weekendje weg, klanten ontmoeten – maar we houden vol en het is niet anders. Ik realiseer me hoe fijn wij het hebben. Gelukkig vermaak ik me thuis met Willem en Kees heel goed en gaat voor ons allebei het werk ook vooralsnog gewoon door. Mijn bloginkomsten liggen wel helemaal stil (en de paar euro die binnenkomen, vliegen er meteen weer uit aan de kosten), maar gelukkig gaat het met Structuurjunkie – de planners en de online trainingen – goed. Daar ben ik heel blij om. Willem werkt steady vanuit huis en dat gaat ook prima. Samen werken we een beetje in en om het huis zodat het een nog fijnere plek wordt om samen bijna 24/7 te zijn. Dat is ook lekker om te doen.
Iedereen die het thuis wat minder fijn heeft, wil ik op afstand een hele dikke knuffel geven en zeggen dat ook dit weer voorbij gaat. Cliché… maar waar.

Komende week is – niet heel verrassend – nog meer van hetzelfde. Gisteren was ik vrij en de komende week werk ik langzaamaan toe naar de lancering van de uitstelgedrag training. De designs zijn inmiddels klaar en ik kan de puntjes op de i gaan zetten in de online academie. Ook ontdekte ik afgelopen week door een gesprek met een klant dat ik nog een les ‘miste’ dus daar ga ik ook nog mee aan de slag. Verder de gebruikelijke dingen en daar heb ik hartstikke veel zin in. Vooral leuke dingen op de planning komende week!

Fijne week, houd vol, liefs,
Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.