Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 17 – 2019

Het wordt wat eentonig, maar óók week 17 was weer een heerlijke week. Twee dagen was ik op pad naar de Hanzesteden Doesburg en Zutphen, verder was ik superlekker aan het werk en waren er veel gezellige momenten waar ik volop van heb genoten.

Leestijd

Maandag

Maandag is tweede Paasdag! Vandaag maak ik alleen mijn weekoverzicht (die vorige week dinsdag online kwam) en verder geniet ik van het lekkere weer. Een eind wandelen met Kees en daarna barbecuen bij mijn ouders. Eindelijk weer zomerjurkjes aan! Deze is van het merk Zoey. Dat is een plussize merk, maar het voordeel van zo’n wikkeljurk is dat je hem gewoon wat strakker kan aantrekken.

Ik geniet volop van deze dag, en wat een geluk hebben we met het weer!

Dinsdag

Dinsdag werk ik de hele dag thuis. Ik heb een takenlijst van hier tot Tokio en ik kan alles afstrepen. Top! In de avond ga ik naar Renske om samen wijn te proeven. Op 15 juni doe ik mijn herexamen voor het proeven, dus ik moet wel echt nog even aan de bak.

Ook nog een beetje lezen. Dit boek is echt leerzaam!

Wijnproeven met Renske.

Woensdag & donderdag

Woensdag en donderdag ben ik op Hanzetrip! Ik ga weer naar twee Hanzesteden: Doesburg & Zutphen. Hierover verschijnen uitgebreide verslagen, maar ik kan al wel zeggen dat ik blij verrast ben door beide steden. En weer: geluk met de zon! Er was veel regen voorspeld en ik heb letterlijk geen druppel gevoeld. Zo fijn!

Vrijdag

Vrijdag is weer gewoon een werkdag! En vandaag regent het wel, dus ik kan mijn nieuwe regenjas aan! Die kocht ik toen het wel zomer leek een paar weken geleden, nu is het er weer voor. Ik ben er zo blij mee! Hij is trouwens van Vero Moda.

Vrijdagavond ga ik languit op de bank met mijn grote guilty pleasure: Temptation Island. Oh, wat heerlijk.

Zaterdag

Op Instagram stories verkoop ik de laatste zes ‘gewone’ Structuurjunkie planners. Ik krijg er nog veel vraag naar en ze waren ook echt binnen 10 minuten weg. Misschien moeten we ze toch maar een keer herdrukken?

Kolonisten!

Zaterdagavond gaan Willem en ik naar Marije en Mark-Jan om te eten en spelletjes te spelen. Ik ben helemaal dol op Suze en Rivka, zo fijn ook om ze langzaam groter te zien worden. Marije is vorig jaar verhuisd van Zwolle naar Ede en het grappige is dat we nu veel meer quality time hebben samen. In Zwolle spraken we wel regelmatig spontaan af, nu zien we elkaar een hele avond (en ochtend, als we blijven slapen) als we afspreken. Dit soort avondjes vind ik zó leuk.

Oh ja, ik vier Koningsdag niet. Vorig jaar waren we er geloof ik niet, dit jaar heb ik er gewoon geen zin in. Prima ook, ik heb er niet zo heel veel mee, eigenlijk.

Zondag

Ben zo gek op roségoud dat ik mijn gezicht er maar mee heb ingesmeerd ;- ) Dit is een nieuw peel-off masker van Lancaster, de Hydration & Glow. Het fijnen aan peel-off maskers vind ik dat je ze er niet af hoeft te wassen, maar gewoon van je gezicht kan aftrekken. Er komt nog een review aan van de drie verschillende maskers, maar deze vond ik al heel fijn. Ik heb dit masker gekregen.

18 mei ben ik jarig en Willem zei laatst dat hij al een superleuk klein cadeautje voor me had gekocht. Ik raden en raden, ik had natuurlijk geen idee. Zondag wilde ik wat printen en ging ik in Willem zijn kamer (waar de computer en printer staan) op zoek naar nieuwe inktcardridges. Ik trek een laatje open en daar ligt Eleven. Dit poppetje dus. Ik weet meteen: die is voor mij. Van schrik duw ik het laatje meteen weer dicht en ren ik naar beneden. ‘Neeee! Willem! Ik heb mijn cadeautje gezien!’ Hij moet natuurlijk keihard lachen en overhandigd me mijn Eleven. Deze wilde ik al een tijdje, ik ben zó gek op de serie Stranger Things en dit poppetje vind ik zo te gek.

Wat een fijne week was het. Ik zit echt lekker in m’n vel, ik heb veel energie, ik voel me goed. Daar ben ik echt blij om. Op dit moment ben ik wat drukker dan normaal, maar op een manier dat ik er juist meer energie van krijg. Soms werkt dat zo, en het is ook een fijne lijn geloof ik, tussen precies goed en energizing en net wat teveel waardoor ik er juist moe van word. Vasthouden, dus 😉 Deze week ga ik op maandag, dinsdag en woensdag lekker aan de slag met ‘gewoon’ werk, en donderdag, vrijdag en zaterdag en ik met vriendin Annemieke in Sheffield! We gaan op een perstrip naar deze stad op een uur van Manchester. Heel veel zin in, en tips zijn van harte welkom! Volgende week donderdag vlieg ik naar Curacao, dus deze twee weken wil ik nog lekker veel doen voor ik wegga. Ik kijk er zo naar uit, en verklaar me voor gek, maar ik kijk ook uit naar de uren op Schiphol en de negen uur in het vliegtuig… Onafgebroken werken aan dingen die ik leuk vind. Woo!

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.