Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 17 – 2018

Na een week veel thuiswerken is week 17 weer een week waarin ik juist nauwelijks thuis ben! Ik ga 3,5 dag naar Riga, de hoofdstad van Letland, ga in Hardenberg uit eten en met Willem het weekend naar Landgoed de Holtweijde in Twente. Wat een week!

Leestijd

Nog even één foto van zondag, want toen probeerden we eens de nieuwe groentepizza uit van Dr Oetker. Deze pizza’s bestaan deels uit groente: de bodem bevat ongeveer 40% groente. Je kan kiezen uit spinazie, bloemkool en biet en wij probeerden spinazie en bloemkool. We zijn gek op Magioni pizza’s, dus ik dacht: misschien is dit ook wel wat! Ik ben niet superenthousiast over deze variant van Dr Oetker. Het smaakt best goed hoor, maar het is wel zo’n typische diepvriespizza-smaak, waar Magioni echt vers smaakt, alsof je het net zelf hebt staan maken. Het is zeker niet vies, en wel een ‘gezondere’ optie voor de gewone diepvriespizza, maar wij zijn geen fan.

Maandag t/m donderdagochtend

Deze week ben ik op reis! Ik ga maandag naar Riga, de hoofdstad van Letland. Het is voor een culinaire perstrip ter ere van de Letse Maand in Nederland. Vanaf 28 mei is er veel te doen op het gebied van Lets eten en cultuur, maar daarover vertel ik je veel meer in de Riga reisgids en het reisverslag, deze komen binnenkort online. Natuurlijk maakte ik ook met mijn telefoon wat foto’s, dus die deel ik bij deze met je. De rest zie je snel!

Jaaa, weer knuffelen met Kees!

Ik maak meteen een begin met mijn blog over Riga, nu zit het nog vers in mijn hoofd.

In Riga koop ik bij Conceptstore BOLD deze oorbellen. Ze zijn ontworpen en gemaakt door de Letse ontwerpster Lisa Kroeber. Ik was meteen verliefd toen ik ze zag!

Deze foto stuur ik naar Willem: ik heb wat lekkere biertjes voor hem meegenomen uit Letland.

Eten bij De Bokkepruik in Hardenberg

Het eetfestijn gaat nog even door, want donderdagavond gaan Willem en ik samen eten bij De Bokkepruik in Hardenberg. Hierover volgt nog een recensie met heel veel mooie foto’s. Wat een heerlijke avond is dit, het eten is zó goed en het wijnarrangement is er echt perfect bij. We zijn uitgenodigd om bij dit restaurant te komen eten.

Vrijdag

Vrijdag gaan we naar mijn schoonzus en zwager in Amstelveen, want Willem is afgelopen week voor de tweede keer oom geworden! Zijn zus is bevallen van een heel mooi klein meisje, Juul.

’s Middags laten we de honden uit in het Amsterdamse Bos en we blijven gezellig eten.

Zaterdag & zondag

De zaterdagochtend beginnen met Temptation Island is niet goed voor mijn bloeddruk… :’D

Lekker sporten!

Ik doe een HIIT-training van 45 minuten. De rest van de week heb ik niet gesport, het programma op reis was vol en actief genoeg.

Kijk, lekker actief weekje!

De verwennerij houdt nog niet op, zaterdagmiddag gaan we richting Twente voor een weekendje Landgoed de Holtweijde. Ik was hier een paar maanden geleden samen met Sanny voor opnames en toen zijn we uitgenodigd om nog eens met onze partners langs te komen. Hoe lekker!

Ik begin de zondag actief met een halfuurtje zwemmen, ook om even te testen hoe dit precies werkt met de Fitbit Versa. Dat gaat heel goed! Hij meet heel nauwkeurig het aantal baantjes en de afstand, alleen je hartslag wordt niet gemeten tijdens het zwemmen.

We halen zondagmiddag Kees op bij mijn ouders, papa is druk bezig Kees en Chubby wat geduld aan te leren 😉 Daarna sluiten we het lekkere weekend af met een late lunch bij het Parkpaviljoen, ik ga voor een salade met kikkererwten, geroosterde paprika, geitenkaas en couscous.

Dit was echt een bizarre week, haha. Bijna alleen maar buiten de deur eten, op perstrip, naar Twente, echt gekte. Ik heb er met volle teugen van genoten! Nu heb ik enorm veel zin in deze week, want ik werk de hele week thuis dus ik heb alle tijd om de indrukken van deze week te verwerken in blogposts. Komende werkweek is dus gewoon heel normaal, ook weer heel fijn. Uitkijken naar beter weer!

Bedankt voor het lezen, tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.