Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 16 – 2020

Week 16 was weer meer van hetzelfde! Lekker weer, lekker aan het werk, lekker sporten, lekker eten. Kijk je weer even mee wat ik afgelopen week thuis allemaal deed?

Leestijd

Privé

Werk

Doe jij trouwens al mee met mijn gratis Uitstelgedrag challenge? De training lanceer ik halverwege mei dus ik heb nu alvast iets waar je mee aan de slag kan. Klik hier om je gratis in te schrijven.

Als je trouwens wilt dat ik je op de hoogte houd over de Uitstelgedrag training, kan je je hier inschrijven voor de interesselijst. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend en ik stuur je dan een kortingscode zodra je je ticket kan kopen.

Eten & drinken

Het is soms zo gek om in deze tijd te zeggen, maar deze week was echt een heerlijke week. Ik heb enorm veel gelezen en genoten van de zon, qua werk heb ik mega veel gedaan én precies gedaan wat ik wilde, drie keer gesport, heerlijk gegeten en ook wel echt genoten van de rust. Ergens is het fijn dat alle afspraken en lezingen er even niet zijn, dat ik nergens heen hoef. Natuurlijk gaat het werk voor mij online gewoon door, en de fysieke meetings doen we nu via FaceTime of Skype, maar dat alle ‘randdingen’ er even niet zijn vind ik wel even prettig. Ik zie er voor nu voor mezelf en Willem (en Kees) het positieve van. Al verlang ik uiteraard ook naar de tijd dat alles weer ‘kan’. Dat we weer kunnen knuffelen met vrienden en familie, dat we weer uit eten kunnen, dat ik weer met een kop koffie en m’n laptop bij Brasserie Jansen kan gaan zitten, dat we een biertje kunnen doen op het terras, een glas wijn op de bank bij een vriendin, dat ik weer naar de gym kan, dat ik weer live trainingsdagen en workshops kan organiseren… Zucht. Ik verlang er echt naar, maar voor nu is het thuis zijn oké en redden we ons prima.

Ik hoop dat dat voor jou ook geldt. Mijn blog met tips om goed voor jezelf te zorgen in deze tijd is misschien nog wel een aanrader om even te lezen als je dat nog niet gedaan hebt!

Heel veel liefs en een fijne week,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.