Week 16 – 2019

Na de hectische week 15 waarin ik de hele week van huis was, was deze week weer heel wat meet gestructureerd. Ik kon lekker veel thuis werken en zat een aantal avonden gewoon lekker op de bank met een serie. Maar ik gaf ook een Structuurjunkie sessie, ik kocht een nieuwe auto en we gingen eten bij de Librije – waar we al maanden naar uitkeken!

Leestijd

Maandag

Van maandag heb ik gewoon nul foto’s. Vandaag ben ik de hele dag thuis aan het werk en ik pas samen met stylist Irene galakleding voor het galadiner van de Libris Literatuurprijs waar ik 6 mei heen ga.

Dinsdag

Koffie bij Van der Valk

Dinsdag start ik mijn dag zoals altijd met een stevige wandeling met Kees en daarna ga ik naar Van der Valk. Ik heb een afspraak met Janne, en ik zorg dat ik iets eerder ben zodat ik al wat kan werken. We vergeten totaal een foto samen te maken, maar we hebben een leuke én nuttige afspraak.

Ik werk een paar uur thuis en daarna ga ik einde middag naar de kapper! Het wordt weer wat lichter en meer koper, en George föhnt alles mooi. Daarna is het tijd om me op te doffen, want vanavond is ons langverwachte diner bij de Librije! Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag bonnen, en we zouden al in maart gaan, maar toen zat ik met een nare kiesontsteking. We hebben het toen verzet naar vandaag en nu is het zover!

We gaan voor de volledige ervaring met tien gangen eten en bijpassende wijnen. Ik geniet echt intens van deze avond. Ik ben al wat vaker bij de Librije geweest maar het overtreft nu echt alles. Het eten, al die smaken, de wijnen, de sfeer, de mensen… Wauw. Het is nog veel geweldiger dan ik in mijn hoofd had. Laat het me weten als je hier een aparte blogpost over wil lezen!

Woensdag

Vandaag zijn Willem en ik allebei vrij en we besluiten een proefrit te maken in twee auto’s die ik op het oog heb. Ik wil al een tijdje een andere auto en ik was er al uit dat het een Volvo V40 moest worden.

Totaal niet verwacht, maar vandaag koop ik hem! Het is deze Volvo V40 Cross Country geworden en ik ben er als een kind zo blij mee. 1 mei kan ik hem ophalen!

Donderdag

Donderdagochtend ga ik naar mijn accountant en daarna ga ik met mama lunchen bij Mooirivier. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een online Structuurjunkie Programma en ik heb Mooirivier op het oog voor de twee livedagen in september. Nu ik in de buurt ben kan ik meteen even de ruimtes bekijken. Ik zie het al helemaal voor me straks, inclusief overnachting en lekker eten, twee dagen in de natuur werken aan jezelf als onderdeel van het negenweekse programma… Je kan je trouwens hier inschrijven voor mijn maillijst als je wil dat ik je hierover op de hoogte houd.

Ik maak weinig foto’s van ons avondeten deze week, dit is pasta met broccoli, prei en amandelen.

Vrijdag

Goedemorgen. Zo fijn, deze voorjaarsochtenden. Die fluitende vogeltjes en die opkomende zon…

Vrijdagochtend ga ik naar Amsterdam. Ik geef een Structuurjunkie sessie op een livedag van het Mindshift traject van Janne. Onwijs leuk om te doen, wat een leuke groep open vrouwen en wat is het mooi om te merken hoe structuur, planning en productiviteit overlap heeft met mindset, én het heel mooi aanvult.

De rest van de dag werk ik gewoon thuis, aan blogs, aan mijn programma. ’s Avonds maak ik een Libanese salade met falafel (die ik in stukjes snijd zodat ik met één hand kan eten en met één hand mijn boek kan vasthouden, haha).

Zaterdag & zondag

In het weekend maak ik ook nauwelijks foto’s. Je merkt wel: ik was deze week aardig gefocust aan het werk én lekker aan het genieten waardoor ik mijn telefoon veel minder heb gepakt om een foto te maken. Zaterdagmiddag ga ik in de tuin borrelen met Harold & Harma en ’s avonds werk ik een beetje aan mijn website en geniet ik in de tuin van sushi en een boek. Zondag gaan we naar mijn schoonzus en zwager in Amstelveen om daar te eten. Veel gezelligheid, maar ook genoeg tijd om thuis lekker in de tuin van het weer te genieten.

Het was een fijne week met echt wat memorabele momenten. En weer even iets rustiger met veel momenten thuis. Dat vond ik top, ik kon weer lekker bijwerken en veel doen. Komende week ben ik twee dagen op pad: ik ga de Hanzesteden Zutphen en Doesburg ontdekken en daar heb ik topweer bij! Verder heb ik een aantal afspraken, een aardige to do list en in het weekend gaan we naar Marije en Mark-Jan in Ede. Zin in. Fijne week, hopelijk weer lekker veel zon!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

20 reacties
 1. Tal

  Geweldig. Zutphen is fantastisch! Blij dat ik er woon!

 2. Yvonne

  Je week klinkt echt zo leuk! Mooie auto ook, veel plezier ermee 🙂

 3. Annique

  Ik ben heeeeeeeeeel benieuwd naar de blog over De Librije! Zo enthousiast genoeg? Haha

 4. Veronique

  Ik ben wel benieuwd naar de Librije. Ik ging ooit eten bij De Leuf. 1 ster en het was geweldig!! Echt zo’n ervaring..

 5. Regina

  Ik zeg yes tegen een post over De Librije!
  Heb me ook aangemeld voor de mailing over de cursus, ben benieuwd of er ook voordelen voor mij persoonlijk inzitten.

 6. Saskia

  Eigenlijk juist heel goed als je weinig foto’s hebt gemaakt, dan heb je wel meer genoten van het moment zelf. Al blijven die foto’s natuurlijk ook leuk om te bekijken en worden het voor jou tastbare mooie herinneringen.

 7. Anke

  Je straalt helemaal met je auto. Die Libanese salade ziet er heerlijk uit! 🙂

 8. Hester

  Moooi, je nieuwe auto! En ik was even in de war bij het eten bij Mooirivier: komkommer en salade op een salade en zoveel rucola op een flammküchen? Goede lifehack wel trouwens om je eten zo te snijden dat je het met een hand kan eten, hahaha.

 9. Claudia

  Wauw, die Libanese salade ziet er lekker uit zeg! Weet je toevallig nog wat er allemaal in gaat? 🙂

 10. Jessica J.

  Wauw, die gerechten bij de Librije zijn stuk voor stuk pareltjes. En hoe lief, die eend in de plantenbak! Hopelijk wordt ze met rust gelaten.
  Gefeliciteerd met de nieuwe auto, Cynthia! Nu krijg je vast weer van iedereen te horen dat je hem gekregen hebt, haha. Alvast succes met die reacties. 😛

 11. Matanja

  Wat zie je er leuk uit op die foto met dat oranje blousje/jurkje en die gouden lange oorbellen in, staat je goed!

  Gefeliciteerd met de aankoop van je mooie, nieuwe auto, veel plezier ermee.

 12. Ingrid

  Wij hebben een Volvo xc60 cross country en die is zooo fijn! Veel voorpretplezier met wachten tot hij klaar is!

 13. Joyce

  Ja heel graag een blog over de Librije!!!

 14. rachel

  meid wat een mooie foto de eerste!! en gaaaff jullie nieuwe bak 😀 nu aftellen naar 1 mei 😀

 15. Femke

  Volvo <3 Heb je een helemaal nieuwe of occasion aangeschaft?
  Een prachtige opstap voor de XC90 😉

 16. Marije

  Wat is je haar weer mooi! Leuk dat Janne en jij samenwerken! Vind haar super inspirerend

 17. Eke

  Mooirivier is zo’n fijne en mooie plek! Wij kampeerden er vroeger jarenlang toen ik kind was, mooie herinneringen aan!

 18. Anna

  Wat een fijne werkweek! Wat een mooie auto heb je gekocht 😀

 19. Susan

  Gefeliciteerd met je auto!! En ja voor een blog over de Librije, ik ben echt benieuwd wat jullie allemaal gegeten en gedronken hebben…