Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 16 – 2018

Jongens, de zomer is begonnen! Nou ja, voor eventjes dan. Wat een ontzettend lekkere week was het. Ik heb volop genoten van het weer én ik ging ook nog eens 26 uur op verrassingstrip naar Hasselt en Kampen.

Leestijd

Deze week doe ik geen dagindeling, want op sommige dagen heb ik gewoon praktisch geen foto’s gemaakt… Deze week was ik vooral thuis aan het werk en ik heb natuurlijk ook van het heerlijke weer genoten.

Ik kreeg van IKEA een pakket met allemaal leuke dingen voor Kees! IKEA heeft sinds kort allemaal dierenaccessoires en dat moet natuurlijk gevierd worden. Kees is er in ieder geval heel erg blij mee, haha.

Ik maak koolrabirisotto met paddenstoelen.

Dit doe ik veel deze week.

Als ik beneden kom ligt Kees zo te slapen… Ik kon echt niet meer stoppen met lachen.

Aspergesalade! Je vindt hier het recept.

Donderdagochtend ga ik een heel stuk lopen samen met Edith en Kees.

Nog meer lezen…

Barbecuen!

Op vrijdag en zaterdag ga ik op verrassingstrips met Hanzesteden! Daar heb ik een vlog van gemaakt en die komt aanstaande donderdag online.

Eenmaal thuis weer knuffelen met Kees.

We eten de restjes van de barbecue van donderdag, hmm!

Het was echt een heerlijke week met dat lekkere weer, ik heb er volop van genoten én natuurlijk ook gewerkt. Deze week ben ik in Riga, op culinaire persreis! Echt te gek, je kan me volgen op Instagram en natuurlijk vind je er snel meer over hier op Cynthia.nl.

Fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.