Privé

Wat heerlijk he, die zon, al is het koud aan het begin van de week (en ’s ochtends).

Ik test de make-up uit mijn Noosh abonnement, daar komt later een review over online!


Deze trenchcoat kocht ik over van buurvrouw Elsemiek, ben er zo blij mee! Hij is van Moves by Minimum.

Ochtendwandeling!

Op naar de sportschool. En ik heb een nieuwe iPhone, zo blij mee.

Geweldig dit.

Vrijdagochtend na mijn work-out, wat een lekker gevoel is dat toch altijd.

Weer naar de nagelsalon voor een manicure.

Ik lees De familie wachtman van Christiaan Alberdingk-Thijm.



Weekend!

Op zondag wandelen we van Zwolle naar Dalfsen.

Hm?






Was echt heerlijk, gaan we zeker vaker doen. Ik wandel natuurlijk elke dag, maar niet vaak zo’n ‘lange wandeling’ in één keer.

Wat was het heerlijk weer van het weekend, daar heb ik volop van genoten.

Haha.
Werk

Deze week is de lancering van het nieuwe thema in mijn Structuurjunkie Gáán Membership! Ik geef onder andere drie webinars en dat is altijd zo leuk om te doen. Ik krijg er megaveel energie van.

Donderdag ga ik naar Hotel Pillows hier in Zwolle.

Want daar geef ik ook een webinar! Over thuiswerken.

Er wordt goed voor ons gezorgd.

Dat was leuk!
Eten & drinken

Noodles met biefstuk

Lunch! Toast met avocado, warmgerookte zalm, een eitje (over easy) en een paprika.

DEZE KOEKJES. Niet normaal lekker.

Love dit.

Dit is ook een fantastische salade.

Pauze! Stroopwafels blijven geweldig.

ASPERGES!!!

Zo leuk, ik zit komende week in de jury van de lekkerste gehaktbal van Zwolle.

Je kan nog meedoen bij Slagerij Haverkort in de Assendorperstraat. Uiterlijk 22 april 17.00u moet je bal ingeleverd zijn! Je moet even langs bij Haverkort om het formulier en bakje op te halen. Vet leuk, heb er echt zin in.

Ik maak Quindim en zo komen ze uit de oven. Vlak voor ik ze serveer draai ik ze om op een bordje, het is elke keer weer spannend hoe ze eruit komen, haha.

Blijft lekker: carpaccio. Ik maakte ‘m met truffelmayo, parmezaan, pijnboompitjes en rucola.

Voor het eerst maakten Willem en ik eens een ‘groot stuk vlees’ uit de oven. Een kilo ossenhaas hebben we drie uur lang in de oven gehad op lage temperatuur. Met een kernthermometer wisten we precies wanneer we ‘m eruit moesten halen voor de garing die we wilden. Het was zó lekker. ZO zacht en mals!

Aanrader, deze wijn. Vol van smaak, rijp fruit, vanille.

De quindim waren wat te gaar, maar alsnog vet lekker.

De zaterdagavond afsluiten met een glaasje Hennessy XO. Genieten.
’t Was echt een fijne week. Vol energie na vakantie. En zoveel mooi weer!
Tot volgende week en bedankt voor het lezen.