Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 15 – 2020

Ook in week 15 bleven we weer thuis! De weken gaan steeds meer op elkaar lijken, maar goed, het is ook gewoon elke dinsdag weer tijd voor een weekoverzicht hier op Cynthia.nl. Ik laat je dus weer zien wat we afgelopen week deden.

Leestijd

Privé

Ik kan dit onderdeel beter gewoon ‘Kees’ noemen de volgende keer.

Werk

Deze week kreeg ik het nieuwe boek van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren binnen: de Online Marketing Tornado. Superhandig boek met enorm veel praktische tips en tricks op gebied van online marketing. Je kan hem ‘gratis’ bestellen (je betaalt alleen de verzend- en drukkosten) via deze link. Aanrader! (Als je via die link bestelt, krijg ik een kleine vergoeding).

Eten & drinken

Met Pasen hebben we niks gedaan, kan nu ook niet echt, maar ook thuis hebben we vooral gechild. Gewandeld met Kees in de buurt, lekker gegeten en gedronken, series gekeken (ik heb Tiger King gebinged), gelezen… Ik was echt moe afgelopen weekend dus ik heb vooral héél weinig gedaan, haha. Verder was het weer een prima week met z’n drietjes thuis. Er is eigenlijk niet zoveel spannends te melden op dit moment, maar ik hoop dat je het leuk vind om zo een kijkje te krijgen in hoe onze weken er nu uitzien. Al is dat niet méga anders dan normaal, al werkt Willem nu thuis en gaan we gewoon nergens heen.

Ik hoop dat met jou alles oké gaat, blijf thuis en blijf gezond.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.