Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 15 – 2019

Week 15 was een enorm volle én enorm leuke week waar ik heel veel voldoening uit haalde. Twee avonden gaf ik samen met het Weeshuys onze wijnspijsavond, ik zat drie dagen in Apeldoorn voor een training en in het weekend ging ik naar Maastricht voor een Structuurjunkie Masterclass!

Leestijd

Maandag & dinsdag

Even eruit met Kees

Ik groepeer maandag en dinsdag even, omdat deze twee dagen er praktisch hetzelfde uitzien. Op maandag- en dinsdagavond is de wijnspijsavond die ik samen met restaurant het Weeshuys geef. Overdag werk ik een beetje, maar doe ik ook rustig aan gezien ik vanavond nog acht uur aan de slag mag. Ik heb natuurlijk al wel vaker wijnproeverijen gegeven, maar het is de eerste keer dat ik een wijnspijs doe. En dat betekent dus dat ik in een avondje mag leren hoe het er in het restaurant aan toe gaat. Wat leer ik veel, deze avonden! Ik had nog nooit bestek gepoleerd of bestellingen opgenomen, en hier kan ik nog wel even doorgaan. Alles was nieuw en dat was een beetje spannend, maar vooral ontzettend leuk. Ik ben gek op horeca, maar dan vooral vanaf de andere kant, dus dit is voor mij een hele toffe kans om eens echt mee te maken hoe het is om in een restaurant te werken.

Het is voor ons allemaal een groot succes en de reacties zijn erg enthousiast. Ik ga heel moe, maar ook heel blij elke avond rond twaalven weer naar huis. Dit gaan we zeker vaker doen!

Woensdag, donderdag, vrijdag

Ook deze dagen groepeer ik, want op woensdag, donderdag en vrijdag ga ik naar een plaatsje bij Apeldoorn om mezelf drie dagen op te sluiten samen met Rosanne Raubun en andere ondernemers. Al sinds ik mijn Structuurjunkie Masterclasses geef heb ik de wens om ook een online variant hiervan te gaan maken, maar dan intensiever, verspreid over negen weken, met persoonlijke begeleiding. Diep op de stof in en elke week aan de slag met opdrachten. Dat bleef lang bij een idee, maar toen ik begin dit jaar een driedaagse van Rosanne op Instagram volgde en daarna haar webinar zag over een eigen online programma, besloot ik me aan te melden voor haar online traject. Ik volg nu dus een online programma waarin ik leer een online programma te ontwikkelen. Zowel inhoudelijk als de techniek, de marketing et cetera. In dit programma zat ook een driedaagse waarin we met een groepje deelnemers samen met Rosanne aan de slag konden met het programma. En deze week is dat zover!

Deze drie dagen waren zó waardevol voor mij. Ik heb enorm veel werk kunnen verzetten en heel erg veel geleerd van Rosanne. Er zitten nogal wat technische kanten aan zo’n online programma, en hoewel ze alles ook uitlegt in haar academie, is het wel erg fijn om zo samen achter de computer te zitten en meteen een vraag te kunnen stellen als je er niet uit komt. Daarnaast heb ik goede ideeën gekregen en weet ik nu veel beter wat ik wil met mijn programma, ook door de andere dames waar ik goed mee heb kunnen brainstormen. Ik had echt wel vertrouwen in de inhoud van het programma, maar ik had niet verwacht dat ik echt zelf een website en een academie kon bouwen en dat heb ik de afgelopen drie dagen gewoon gedaan. Ik zat ook echt vol energie, ik had er zoveel zin in, ik werd er echt blij van. Normaal gesproken vind ik dit soort dingen echt slopend en vermoeiend, nu had ik elke keer ’s avonds na een hele dag bij ’t Kalfje nog steeds zin om aan de slag te gaan.

Als je trouwens op de hoogte gehouden wilt worden over mijn online programma, dan kan je even op deze link klikken en je inschrijven voor mijn mailinglijst. Ik mail je dan alleen één keer zodra ik meer weet en dat met je kan delen. Je bent dan een van de eersten die informatie krijgt. Het is qua inhoud anders dan de Structuurjunkie Masterclass: het heeft wel iets overlap natuurlijk, maar in de negenweekse gaan we veel dieper in op de stof en ga je week na week met opdrachten aan de slag. Het is dus ideaal voor mensen die het niet redden met alleen een boek of alleen een masterclass van een middag, omdat je bij het online programma wekelijks opdrachten en evaluaties krijgt en daardoor stapje voor stapje met je planning, productiviteit, focus en structuur aan de slag gaat.

Op een van deze dagen lanceerde ik ook mijn tweede Productiviteitscursus op Instagram! Van 27 – 31 mei ga ik je op Instagram leren hoe je productiever kan werken. Lekker laagdrempelig, je kan alles dus op insta volgen via een gesloten account en ik ga je in ongeveer 500 stories heel veel tips geven. De vorige keer deden er bijna 150 mensen mee en ik kreeg er goede reacties op. Je kan hier alle info vinden en je inschrijven!

Zaterdag

Zaterdagochtend is het weer vroeg dag, want ik mag vandaag naar Maastricht om een Structuurjunkie Masterclass te geven!

Het was een ontzettend fijne masterclass met hele open deelnemers die allemaal graag hun issues en tips met elkaar deelden. Ik heb er weer van genoten! Op dit moment staan er geen nieuwe Structuurjunkie Masterclasses gepland omdat ik nu wil focussen op mijn online programma. Ik denk er nog wel aan om één ‘afsluitende’ masterclass in juni bij/in Zwolle te houden, maar die wil ik dan ook uitbreiden met een ochtend-gastsessie en een lunch, waardoor het echt een hele dag wordt. Ik houd je daarover op de hoogte!

Na afloop van de masterclass blijven Willem en ik samen in Maastricht. Zes uur in de auto op een dag kan best, maar daar hebben we helemaal geen zin in, en als we dan tóch in deze heerlijke stad zijn…

Na de masterclass fris ik me even op en dan gaan we naar Mes Amis, een wijnrestaurant waar ik vorig jaar ook was en wat toen zo heerlijk was dat ik er nu per se weer heen wil.

Wat een heerlijke dag was dit, en wat hebben we weer top gegeten bij Mes Amis… Volop genieten!

Zondag

Goedemorgen. Ik hou zo van ontbijt.

Het is vandaag een beetje regenachtig, maar we struinen nog wel even lekker door Maastricht. Ik maak niet zo veel foto’s, ik ben vooral lekker aan het rondkijken met Willem.

Jeetje man. Wat een week was dit. Ik heb zo ontzettend veel geleerd en zoveel kunnen doen. Het was echt zes dagen vol gas, dat ben ik eigenlijk helemaal niet gewend omdat ik normaal altijd wel dagen heb dat ik thuis werk. Dan kan ik ook wel lekker aan de slag zijn, maar dan zit ik wel ‘relatief rustig’ thuis. Dit was voor een keer wel lekker, ook om voor mezelf eens te merken dat ik hier eigenlijk heel veel energie van krijg. Nu het voorbij is (het is maandag terwijl ik dit typ) merk ik wel dat ik een tikje moe ben en ik  ben voor de derde keer in een maand verkouden, dus deze week maar even wat meer thuis. Ik heb wel veel plannen qua werk voor deze week, dus lekkere to do list, maar wel vooral thuis.

Verder gaan we dinsdag naar de Librije, ons lang geleden geplande etentje dat ik een keer moest verzetten vanwege mijn kiesontsteking laatst. Nu is het eindelijk zover en ik kan bijna nergens anders aan denken… Verder ga ik naar de kapper en mijn accountant en geef ik vrijdag een lezing bij een live dag van mindsetcoach Janne in Amsterdam. Oh ja, en met haar heb ik dinsdagochtend ook nog een afspraak. En… sinds weken heb ik eindelijk dit weekend helemaal vrij! Hoe lekker is dat? Ik ga met Willem zaterdag naar een nieuwe auto kijken, daar heb ik ook veel zin in. En het is natuurlijk Pasen, dus een extra dagje weekend.

Bedankt voor het lezen. X!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.