Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 15 – 2018

Week 15 was na de weken met reisjes weer een vrij normale werkweek. Of nou ja, vrij normaal: ik mocht donderdag naar de opening van het aspergeseizoen bij de Librije. Iemand moet het doen, nietwaar?

Leestijd

Maandag

Maandag werk ik de hele dag thuis, en wandel ik natuurlijk geregeld met Kees.

Tegen het einde van de avond ga ik naar Theater de Spiegel, waar ik onderdeel ben van de ‘Made in Zwolle’ avond. Er staan meerdere creatieve zelfstandig ondernemers, zoals mijn vriendin Viona van Bandhu en Wilma van Huize Smit. Ik geef een lezing over Structuurjunkie en verkoop natuurlijk ook mijn boek!

Dinsdag

Dinsdagochtend zit ik om 7.15u in de auto naar Enschede, want ik ben vanochtend dagvoorzitter bij de peroneelsbijeenkomst van Bevolkingsonderzoek Oost. Een hele uitdaging, want dit is de eerste keer dat ik zoiets doe (ik geef natuurlijk wel vaker lezingen en workshops, maar dagvoorzitter ben ik nog nooit geweest). Ik praat de ochtend aan elkaar en dat vind ik onwijs leuk om te doen. Ik word ook nog getekend bij het ‘wandverslag’ van die dag, hoe cool!

’s Middags heb ik thuis een afspraak om een contract te tekenen! Ik ben er blij mee, zoals je ziet. De rest van de middag werk ik thuis.

Willem maakt deze lauwwarme salade met knolselderij en gekaramelliseerde witlof, en die smaakt goed!

Woensdag

Werken, wandelen, sleep, repeat.

We eten spitskoolschotel. Lekker he, om weer buiten te kunnen eten.

Ik wandel naar de stad en kom deze prachtige bloesem tegen. Wat fantastisch dat alles nu zo mooi in bloei staat! Ik geniet er echt van. Met Willem drink ik een kopje koffie in de stad en daarna ga ik naar mijn wijncursus. Deze chardonnay uit Chili is mijn favoriete witte wijn van deze les. We proeven drie chardonnays en vier pinot noirs vandaag.

Donderdag

Ook goedemorgen, Kees.

Vandaag is een speciale dag: ik ga naar de opening van het aspergeseizoen 2018! In de Librije is een asperge-ontbijt georganiseerd en daarna gaan we naar de teler. Wat een eer om hierbij te mogen zijn. Er komt deze week een uitgebreid verslag van deze dag online met mooie foto’s, maar natuurlijk laat ik al even wat dingetjes zien.

Wat een ontzettend leuke dag is dit, ik ben echt gek op asperges dus onwijs tof om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Vrijdag

Vrijdagochtend ga ik koffie drinken met Marijn en Merel in de stad. Ik loop met Kees met een lekkere omweg naar Brasserie Jansen en in het park komen we Joep tegen. Spelen!

De rest van de dag werk ik thuis.

Ik maak mijn eerste aspergemaaltijd van dit seizoen! Ik ga voor deze salade. Zó lekker.

Zaterdag

Ik heb je weleens verteld over de app ‘Moment’, die me helpt mijn telefoon minder te gebruiken. Ik doe weer een soort uitdaging van zeven dagen waarbij ik mijn telefoongebruik onder de loep neem. Vandaag was de ‘opdracht’ om geen foto’s te nemen. Zaterdag is zo’n typische zaterdag voor mij: ’s ochtends ga ik sporten en lekker wandelen met Kees, daarna ga ik naar de Assendorperstraat om wat boodschappen te doen en cadeautjes te halen. ’s Middags werk ik wat en ’s avonds heb ik een feestje bij Harold en Harma, want Harold en Razi vieren hun verjaardagen. Daar heb ik wel een foto van, gemaakt na twaalven, haha.

Zondag

Ik ga vandaag naar een wijnproeverij! De wijnwinkel hier vlakbij, Mondovino, organiseert elk halfjaar een proeverij bij de Groote Sociëteit in de stad. Deze is elke keer een maand vooraf al uitverkocht, maar ik zette mezelf op de reservelijst en kreeg afgelopen week bericht dat ik met twee personen kon komen. Yes!

Het was een ontzettend leuke week! Komende week wordt fantastisch qua weer, dus daar ga ik volop van genieten. Vrijdag en zaterdag ga ik weer op een mini reisje met Marketing Oost, de vorige keer ging ik 36 uur naar Deventer, deze keer ga ik naar de ‘Hanzestedendriehoek’ Zwolle, Hasselt en Kampen. Ik heb er echt zin in, het is weer een totale verrassing wat we gaan doen. En ik ga samen met Daniëlle van Travel Rumors deze keer, zo leuk!

Fijne week en enjoy het weer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.