Week 15 – 2017

Ik had alwéér zo’n toffe week! Ik had een aantal erg leuke werkafspraken en ik ging afgelopen weekend wel heel bijzonder uit eten.

Leestijd

Maandag maak ik gewoon helemaal geen foto’s! Zo raar, dat overkomt me toch bijna nooit. Ik had mijn eerste les Krav Maga bij Maaike Velsing. Ik vond het heel erg leerzaam meteen, ik leerde een aantal eerste technieken en kreeg vooral veel uitleg. Thuis oefende ik meteen even op Willem, die was wel onder de indruk van hoe kleine simpele techniekjes heel effectief zijn. Het plan is dat ik zo’n tien tot vijftien lessen ga volgen.

De rest van de dag werk ik gewoon thuis. Maar daar is dus geen bewijs van, haha.

Dinsdag

Ik begin de dag met een stevige wandeling samen met Edith! Het is zulk lekker weer, fijn om de week zo te starten. Bij terugkomst natuurlijk even knuffelen met Trix. De rest van de dag werk ik thuis.

Het einde van de middag ben ik druk met voorbereidingen voor het feestje van ons Broodfonds. Dat is een alternatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. Ik zit in de feestcommissie en tijdens deze avond zijn er een paar workshops. Ik heb een klein workshopje (hand)scrub maken en aan het einde van de workshop geven de deelnemers elkaar een handmassage. Dat leidt tot leuke gesprekken 🙂

Ik vind het erg prettig om in een Broodfonds te zitten: het voelt heel ‘veilig’ en ik vind het een tof initiatief om elkaar als ondernemers te ondersteunen.

Woensdag

Ik ga vroeg met de trein naar Amsterdam en krijg in de trein lekker veel werk af! Ik ben sinds een paar weken bezig met een nieuwe ‘tactiek’ om mijn mail te verwerken en dat bevalt zo goed. Ik ben er nu nog maar twee keer per week een halfuurtje mee bezig terwijl dat me eerder zo anderhalf uur per dag kostte. Ik zal je er later wat meer over vertellen als ik er wat langer mee bezig ben.

Ik heb een afspraak bij The Lobby, een van mijn favoriete plekken in Amsterdam om af te spreken of om zelf een paar uurtjes te werken. De sfeer is er goed en het eten en drinken allemaal zo lekker! Wanneer lunchtijd nadert bestel ik pancakes met banaan en bacon en WOW. Dit is zó verrukkelijk! Ik denk dat het de lekkerste pancakes ooit zijn, zonder overdrijven.

De afspraak die ik heb is mega leuk en ik ga er vol energie weer weg.

Ik wandel naar mijn volgende afspraak: een event van Acqua Colonia van 4711. We krijgen een geurenworkshop ter ere van de nieuwe geur White Peach & Coriander. Die is erg lekker trouwens, heel fris en kruidig maar ook wat warm. Na het event ga ik nog even koffiedrinken met PR-dame Hafida die ik al sinds het begin van mijn blog ken en daarna ga ik weer naar huis.

Als ik thuiskom staat het eten al op tafel! Zo heerlijk vind ik dat, dat gebeurt eigenlijk nooit omdat ik meestal al eerder thuis ben dan Willem. Het is een AGV’tje, te lekker.

Donderdag

Om half negen begin ik mijn dag bij Franck met een zakelijke ontbijtafspraak. Die ook gewoon heel gezellig en lekker is. Daarna ga ik even snel langs H&M om wat dingen terug te brengen.

En even naar de apotheek om mijn pil op te halen. Ik vertel even geleden over wat klachten die ik had en het lijkt erop dat de nieuwe pil de meeste klachten ‘oplost’! Ik ga binnenkort weer naar het ziekenhuis om dit met mijn gynaecoloog te bespreken.

Ik maak een lekkere lunch voor mama en mij (vers brood van Le Perron met sla, tomaat, mozzarella en pesto). Chubby is er ook!

Als ik mijn fiets uit de schuur pak zie ik dat ik een lekke band heb…. Neeee! Ik heb nog nooit eerder een lekke band gehad met mijn racefiets en ik heb geen idee hoe ik er een nieuwe binnenband in moet zetten. Ik besluit een van mijn handige racefietsende buurmannen te bellen en hij wil me gelukkig even helpen en laten zien hoe het werkt. Kan ik het de volgende keer zelf.

Het waait keihard, maar dat vind ik juist wel lekker. Ik plan mijn ritjes altijd zo dat ik op de heenweg wind tegen heb en op de terugweg wind mee. Ik fiets richting Kampen dus met mega wind tegen en dat is wel even afzien, maar op de terugweg is die wind in de rug dan zo’n beloning! Heerlijk, en het is gewoon een hele mooie route. Ik fiets zo’n 43 kilometer vandaag en ik merk dat ik langzaam wat sneller ga fietsen, dat vind ik wel leuk. Vorig jaar fietste ik meestal zo 21-22 kilometer per uur, nu is dat tegen de 25 km/u aan. Nog steeds sloom voor menig fietser, voor mij heel snel, haha! In ieder geval is het fietsen weer heerlijk en wen ik na een winter weinig fietsen weer goed aan mijn zadel en de houding. Ik ga volgende week in Spanje fietsen dus het is fijn dat ik er weer een beetje aan gewend ben.

Thuis ga ik koken. Ik heb nog een bult pastinaken liggen, dus daar maak ik soep van. Deze is lekker joh! Ik hebt dit recept van Chickslovefood gebruikt.

Met Jorien ga ik weer een nachtje mee naar 3FM! Zij draait nu ’s nachts van 00.00 tot 02.00 en ik ga gewoon weer even mee om in de auto bij te praten en tijdens haar show ga ik gewoon even werken. Het is mega gezellig en het blijft leuk om een kijkje in de keuken te krijgen. Ik ben zo trots op haar.

Vrijdag

Ik slaap ‘uit’ tot ongeveer tien uur (ik was om drie uur thuis vanuit Hilversum) en ga dan thuis een video opnemen, editen en in de planning zetten voor maandag. Na de lunch ga ik met een groepje meiden fietsen!

Weekend

Na een relaxte zaterdag gaan we zaterdagavond heel speciaal uit eten bij Aan de Poel in Amstelveen. Dit restaurant met twee Michelinsterren stond al even op mijn lijstje en nu mag ik er heen voor Cynthia.nl! Echt waanzinnig. De locatie is zo mooi aan het water. Er komt een uitgebreide blogpost over online, maar ik laat nu alvast een paar kleine dingetjes zien.

Kijk dit dessert. Niet normaal, toch? Zó mooi. En nog belangrijker: zo lekker! Het is rabarber met kardemom, witte chocola en hangop.

Dit is naast het moment dat je de amuses krijgt toch wel mijn favoriete moment van zo’n diner. Denk je dat je alles gehad hebt, krijg je bij de koffie nog allemaal kleine lekkere dingetjes (friandises). En deze zijn stuk voor stuk te gek!

We hebben echt een waanzinnig toffe avond bij Aan de Poel, ik ben zo dankbaar dat ik dit soort dingen samen met Willem kan doen. Dit is echt een van mijn grootste hobby’s, haha.

We logeren bij de zus van Willem en haar vriend en zondagochtend ontbijten we samen uitgebreid. Ik vergeet er helemaal een foto van te maken, het is dan ook geen fotogeniek paasontbijt, maar gewoon lekker veel lekker eten. Daarna gaan Willem en ik even een stuk door het Amsterdamse Bos wandelen met Keet.

Als ik zo op mijn weken terugkijk merk ik hoe gelukkig ik ben met de keuze om Miss Lipgloss om te gooien naar Cynthia.nl. Het is zo’n goede stap geweest voor mij. Ik werk met 1000 keer meer plezier aan de website, elk artikel is een groot plezier om te maken en ik merk dat ik veel creatiever werk. Dat ik ook voor meer kwaliteit ga en dat er meer energie gaat in een artikel. Dat voelt zo goed! En doordat dat zo goed voelt, ben ik nog veel kritischer op samenwerkingen en zakelijke dingen: ik wil gewoon dat ik van alles mega veel energie krijg, ik merk aan alles dat dat goed werkt. Ik ben er echt heel erg blij mee en ik barst van de inspiratie en energie.

Daar komen jullie lieve en positieve reacties bij, daar ben ik zo dankbaar voor! Jullie omarmen Cynthia.nl echt en dat vind ik te gek. Ik ben er ook echt wel trots op dat het qua cijfers ook heel goed gaat.

Dus bij deze wil ik je bedanken voor je bezoek aan Cynthia.nl, ik word er elke dag weer heel gelukkig van.

 

Over komende week: ik ga vandaag en morgen naar Schotland voor een mini perstripje en de rest van de week heb ik wat afspraken en werk ik thuis. Volgende week ga ik de hele week fietsen in Spanje, daar heb ik zoveel zin in! Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

67 reacties
 1. Silke

  Hele leuke foto’s, leuk om te lezen!

 2. Marijke

  Hi Cynthia, ik wilde je alleen even laten weten dat ik je nieuwe site helemaal geweldig vind! Ik ben denk ik iets ouder dan jouw gemiddelde bezoeker, maar dat maakt helemaal niets uit, je maakt nl. content die voor heel veel mensen interessant is. Ik volg je al een paar jaar met veel plezier, ga zo door!

 3. Ilona

  Je moet doen waar je je goed bij voelt! Ik ben blij dat je deze updates nog doet! Ik zat na te denken of ik iets mis, maar ik denk dat ik het anders moet zeggen: voor mijn gevoel bestaan de basisartikelen vooral uit binnenkijken, restaurants en op je bek gaan. Volwassen is het geworden, maar het voelt ook iets afstandelijker die informatieve en serieuze artikelen. Een beetje afwisseling met andere onderwerpen met een persoonlijke luchtige touch en vrolijkheid zou ik toch stiekem wel leuk vinden. Een spontane look van de dag als je een keer nieuwe kleding hebt gekocht bijv. Ik mis blijkbaar toch af en toe een stukje uiterlijke activiteiten van Cynthia zelf, haha. Als je 30+ bent zoals ik dan is verandering lastig, dus wie weet wennen de artikelen ;-). Ga gewoon zo door en dan blijf ik een klein beetje hopen op nog meer spontane Cynthia tussen de goede informatieve artikelen!

 4. Loes | Gewoon iets met Loes

  Goed om te horen dat je zelf ook tevreden bent met je overstap! Ik denk dat het een soort groeiproces was en dat (veel van) je lezers daarin ook meegegroeid zijn. Ik vind het ook heerlijk om te lezen allemaal. Soms (heel soms) mis ik nog wel wat beautydingen, maar het lijkt me ook wel lastig om daar een balans in te vinden. Voorheen hechtte ik heel veel waarde aan jouw reviews (en dat doe ik nog steeds), dus dan is het fijn als je er wel over schrijft. Maar goed, je kunt niet alles hebben en ik heb nu wel het gevoel dat bijna al je artikelen me meer aanspreken. Keep up the good work!

 5. Evelien

  Super te lezen dat het zo goed voelt en gaat met Cynthia.nl :-)! Ik ben fan! Keep up the good work…

 6. Cynthia

  Hé naamgenoot! 🙂
  Ik wil jou juist bedanken voor je super toffe site. Ik lees met heel veel plezier je interieur artikelen en weekverslagen.
  En natuurlijk de rest ook, maar die trekken me het meest.
  Ik volg je ook al jaren en vind de overstap een hele goede keuze. Keep up the good work!
  Groetjes Cynthia

 7. Linda

  Ik vind dat aan je blog terug te zien is dat je met een soort hernieuwde passie aan het werk bent. Beauty vond ik eigenlijk niet zo boeiend, ik las je ‘oude’ blog vooral om je plogs, boekreviews, vakanties, persoonlijke stukken enz. Dus ik vind je nieuwe site daarom echt top en lees met veel meer plezier (en veel vaker). Fijn dat je het zelf ook zo leuk vindt 🙂

 8. Melanie

  Hi! Toevallig dacht ik van de week toen ik één van je lifestyle artikelen las: ik vind dit zoveel leuker en interessanter dan alleen maar stukjes over beauty. Grappig dus dat je nu zelf benoemt hoe blij je bent met de overstap. Ik ben er als lezer ook blij mee en bezoek je site (weer) bijna dagelijks.

 9. Mary

  ha Cynthia,

  gefeliciteerd met je “nieuwe” blog. het is al eerder benoemd maar ook ik vind dit meer bij je passen en meer volwassen. Vooral de interieur verhalen en foto’s vind ik erg leuk. hoewel ik ook afgelopen zaterdag de door jou geroemde mascara van Catrice heb aangeschaft bij Kruidvat, haha

 10. Linda

  Ik kijk weer uit naar je uitgebreide restaurantreview! Het lijkt me zó tof om dat voor je werk te mogen doen. Dat dessert ziet er echt hemels uit (en ik houd niet eens van rabarber). Ik kom nu echt met zoveel meer plezier en zoveel vaker op je blog sinds je over bent naar Cynthia.nl!

  • Cynthia Schultz

   Oh dat IS het ook!!! Ik vind dat echt zo tof. En dank je voor je lieve woorden!

 11. Lisette

  Zo te zien heb je weer een heerlijke week gehad! En wat geweldig dat je al die leuke dingen mag doen voor je werk. Lekker van genieten en je site vind ik heel positief veranderd!

 12. Myrthe

  Wat een chill weekoverzicht weer!

 13. Jannike

  Wat gaaf dat je naar Schotland gaat! Ik ben benieuwd naar de foto’s en je tips!

 14. Heleen

  Zo fijn om te lezen dat je zoveel plezier beleeft aan Cynthia.nl . Ik als bezoekster merk ook dat je er veel plezier in hebt en dat je schrijft vanuit je hart. Natuurlijk zijn er weleens artikelen die mij wat minder trekken, maar je site dagelijks bezoeken blijf ik toch wel doen. Na al die jaren MLG volgen, voelt het soms een beetje alsof ik je persoonlijk ken! Ik ben fan! 😉

 15. maike

  Ben erg benieuwd naar meer informatie over de nieuwe pil!

 16. marleen

  Wat fijn dat de ommezwaai je zo bevalt. Het is toch een grote gok!
  Je week ziet er ook goed uit. Met lekker veel eten! Haha!

 17. Annika

  Altijd weer leuk om te lezen, dat weekoverzicht.

 18. Laura

  De site ziet er super uit ?. Vroeger volgde ik je enkel maar voor de beautyreviews maar nu met de nieuwe site merk ik dat ik veel liever de lifestyleartikelen lees. Het eerste wat ik doe ’s ochtends is je nieuwe blog lezen, ik ben dan ook lichtjes verslaafd?. Je ziet nu ook dat je veel meer je hart legt in het schrijven en dat persoonlijke vind ik nou net zo leuk aan je blogs. Doe zo verder?. Ik vind het super dat je zelf hebt besloten om iets te doen dat je plezier geeft en gelukkig maakt. Vele groetjes van een enthousiaste Belgische volger.

  • Cynthia Schultz

   Wat lief Laura! Fijn om te lezen vind ik dit. Dankjewel!

 19. Nanda

  Leuk stel zijn jij en Willem!

  Je huidige blog vind ik ook erg leuk! MLG was ook erg leuk hoor maar begreep goed dat je daar klaar mee was.

 20. Merel

  Ik vind Cynthia ook veel beter bij je passen! Leuk dat je het fietsen weer oppakt. Vind ik als mede wielrenster erg leuk om te lezen! Ben je nog van plan om tourtochten te gaan fietsen dit jaar? En heel veel plezier in Schotland deze week!

  • Cynthia Schultz

   Thanks! Nee zo ‘serieus’ ben ik niet haha. Ik ga volgende week dus wel een paar dagen in Spanje fietsen, gewoon voor de lol.

 21. Annick

  Ik vind cynthia.nl práchtig geworden en ik blijf je volgen, niet in de minste plaats omdat je zo’n enthousiaste en eerlijke vrouw bent, maarrr ook ik mis beauty content. Ik begrijp en respecteer je keuze,maar er is niemand die zo goed én eerlijk als jij reviewt. Dit wilde ik even kwijt.geniet van Schotland en Spanje. Adios!

  • Cynthia Schultz

   Dat is een lief compliment! Daarom blijf ik het ook zeker doen met enige regelmaat 🙂 dankjewel!

 22. Fatima

  Ik vind cynthia.nl veeel leuker dan je vorige site! Ga zo door!
  X

 23. Minka

  Voor mij is Cynthia.nl echt een leuke website om te lezen. Het klinkt wellicht onaardig maar ik was echt klaar met de zoveelste BB cream etc.. Fijn dat Emmy de ‘looks’ nog doet op deze site want dat vond ik over het algemeen wel interessant. Reizen/dineren zijn de dingen die mij interesseren en ik hou ook ECHT van uit eten gaan. Ik zie dit ook als één van mijn hobby’s. De binnenkijker vind ik ook een leuk item, kortom ik ben ook blij dat je bent overgestapt en het voelt ook meer authentiek (hoewel ik je niet persoonlijk ken natuurlijk). Ben benieuwd naar je ‘aan de poel’ verslag!

 24. Syl

  Ik was in het begin wat sceptisch over de overgang van misslipgloss naar Cynthia.nl… maar het is hier zo veel volwassener. Vooral het schrijven over leuke buurten in steden in het buitenland.
  (Ik ben nu net voor het eerst gaan samenwonen sinds een week… en merk met het inruimen van kasten, dat mijn make-up stash wel belachelijk over de top verzadigd is. Dus ik probeer ook iets minder make-up reviews te lezen en wat minder te kopen. Nu google ik alleen nog naar reviews als ik echt iets nodig heb…)

  • Cynthia Schultz

   Thanks Syl en gefeliciteerd met het samenwonen! En dat hoor ik meer, van de verzadigde make-up stashes 😉 same here!

 25. Sanne

  Wat een lekkere week heb jij gehad zeg!
  Ik ben blij voor je dat de pil wat van je klachten weg neemt, kun je nog meer genieten!

  • Cynthia Schultz

   Ja ik ben er ook zo opgelucht over! Dank je.

 26. rachel

  ik vond misslipgloss super leuk maar dit vind ik eerlijk gezegd zoveel leuker :D, de meiden vinden het iets minder want er komt minder beauty in voor maar vinden de binnenkijk blogpost weer wel heel leuk 😀 nogmaal gewoon super dat je het roer hebt omgegooit meis.
  en wat een heerlijke week heb je weer gehad meis en de foto van jou en willem…och so cute <3

 27. Lindsey Beljaars

  Wat een heerlijk weekje zeg! Fijn ook om te lezen dat het zo goed gaat met Cynthia.nl en dat je er zoveel energie van krijgt. Helemaal top!

 28. Malou | Blonde Blossom

  Wat een heerlijke week! Ik ben zo benieuwd naar je etentje, het ziet er echt goddelijk uit. Wat heerlijk ook dat je zoveel en efficiënt kon werken! Het lijkt mij echt heel gaaf om zo mee te gaan naar de studio van 3FM, dat wil ik ook echt wel eens doen. Geniet in Schotland! Malou x

 29. Liset

  Wat interessant dat Broodfonds! Het klinkt ook zo gezellig :). Maar wat kan het precies voor je betekenen? Is het meer om elkaar te steunen als je ziek bent of keert het dan ook geld uit? En heerlijk dat je uit eten mocht is zo’n luxe restaurant, dat zal lekker zijn geweest.

  • Liset

   Trouwens, ik heb nog wel vaak problemen met reageren op je artikelen. Vaak krijg ik de melding dat ik te snel reageer (wat niet zo is, haha) of ik krijg de melding: Error 503 Backend fetch failed. Misschien handig om te weten :).

  • Cynthia Schultz

   Thanks Liset, ik zet dat door naar de sitebouwers.

 30. Manon

  Je mag trots op jezelf zijn, echter mis ik echt jou eerlijke en goede revieuws van make up producten! Mij boeit het dan persoonlijk minder hoe iemand zijn huis eruit ziet! De opgemaakt video daar kom ik wel voor terug!

  • Cynthia Schultz

   Hey meiden die de make-up reviews missen! Veel make-up reviews zullen er niet komen op Cynthia.nl. Af en toe wel hoor, als ik iets tegenkom wat ik echt heel leuk vind om te reviewen om wat voor reden dan ook, maar het is niet een vast wekelijks item. Emmy reviewt wel nog regelmatig make-up, dat is echt haar ding hier op de site. Andere onderwerpen hebben nu meer focus en ik kan je verklappen dat deze ook veel beter gelezen worden dan de beauty items. Dat is geen reden om het helemaal niet meer te doen, want beauty vind ik nog steeds heel leuk, maar op Cynthia.nl is er meer plek voor lifestyle en ik vind het zelf ook boeiender om die artikelen te schrijven. Wel staat er natuurlijk elke week een beauty artikel online hier op Cynthia.nl, de ene keer is dat een review, dan een video tutorial of een look van Emmy. Morgen komt er toevallig een budget review online en volgende week weer een uitgebreide make-up review van mijn hand. Ik wilde dat ik iedereen blij kon maken maar helaas, dat kan gewoon niet. Ik volg hierin mijn eigen gevoel en natuurlijk de cijfers, en natuurlijk neem ik jullie feedback mee maar meer beauty dan er nu verschijnt zal er niet komen.

 31. Charlene

  Vind je nieuwe site erg mooi en meer “volwassen”. Snap dat je er trots op bent!

  Zelf mis ik wel bepaalde dingen van misslipgloss. De beauty bijv. Merk dat ik nu minder vaak de site bezoek en een aantal artikelen oversla.
  Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen.

  Ga zo door!

  • Manon

   Ik ook! En mijn eerdere twee reacties worden niet geplaatst!

  • Cynthia Schultz

   Ze kwamen in de spam, mijn filter is soms wat enthousiast, ik heb ze handmatig goedgekeurd.

 32. Susan

  Oh ik ben heel benieuwd naar die nieuwe geur van 4711. Ik kon er helaas niet bij zijn.

 33. Manon

  Hee! Je mag ook trots zijn op jezelf en dat hardop uitspreken! Ik mis de leuke revieuws van Miss lipgloss wel heel erg! Bijvoorbeeld nieuwe producten van Hema ofzo! Dat is waarom ik zo vaak kwam omdat je revieuws zo goed waren! Nu lees ik niet echt veel artikelen meer ☺

 34. Margot

  Ik ben heel benieuwd hoe je dat doet met je mail!

 35. Lija

  Vind de nieuwe stijl echt top!

 36. Laura

  Je enthousiasme straalt inderdaad door elke blogpost heen! Leuke artikelen, boeiende verhalen en veel wat mij blij maakt. Ga zo door 😀

 37. Sanne Feline

  Ik vind je site echt positief veranderd. Ik kwam altijd voor de plogs/dagboeken en vakantie verhalen. Beauty was niet mijn ding. Nu kan ik veel meer genieten van jouw blog.

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel Sanne Feline, dat merk ik bij veel bezoekers, en bij mezelf ook!

 38. marije

  Wat een leuke week weer. Je enthousiasme straalt ook van je blogs af. Zo leuk om te zien en goed om te lezen dat je je goed voelt bij je beslissing.

 39. Bianca

  Hoewel ik je nieuwe site nog steeds leuk vind, mis ik toch een beetje een review van nieuwe producten, bijvoorbeeld nieuwe collectie Hema of Kruidvat, daar keek ik enorm naar uit!

  • Kirsten

   Ik ook. Althans, de reviews en looks. Dat is waarom ik Cynthia iedere dag bezocht en vanaf het begin van misslipgloss trouw volger was. Ik heb niet zo’n behoefte om van iemand te weten wat hij of zij iedere dag doet of meemaakt, vindt of voelt. Maar goed, de cijfers bewijzen blijkbaar dat het meerendeel dit wel heel leuk vindt! En ik kom gewoon af en toe kijken of er nog een look geplaatst is. 🙂

  • Cynthia Schultz

   Snap ik Kirsten! Dan is Cynthia.nl misschien niet meer helemaal ‘jouw site’. Dat vind ik heel jammer maar ik heb gemerkt dat ik heldere keuzes moet maken en dat werkt gelukkig voor mij wel heel goed. Emmy doet nog wel regelmatig looks en reviews en morgen komt er toevallig een beauty review van mijn hand hier online. Dit weekoverzicht was er op Miss Lipgloss trouwens ook altijd al, dus dat is een ding dat niet veranderd is 🙂

  • Nena

   Ja dat heb ik ook een beetje. Uit routine check ik je site maar ik mis toch wel een beetje de oude content. Maar goed, mensen veranderen en worden ouder. Ook zonder mijn bezoek zul je het wel redden haha!

  • Cynthia Schultz

   Dat snap ik Bianca! Ik beleefde daar zelf geen plezier meer aan, het werd niet zo goed gelezen en deze content zal dan ook niet meer zo vaak verschijnen op Cynthia.nl. Jammer dat je het mist maar helaas kan ik niet iedereen blij maken, hoe graag ik dat ook zou willen.

  • annoesjka

   Grappig – ik kijk juist vaker op de site nu er wat minder Miss Lipgloss-content op staat. 😉

 40. Kirsten

  Wat een fijne week Cynthia! Lijkt me heerlijk om met een groepje te fietsen, ik hoop dat ik ook snel in Groningen een groepje heb. Fiets nu minstens 1x per week alleen en dat is soms toch een beetje saai, hahah. Ondanks dat ik wel heel erg geniet van het fietsen, maar het lijkt me gewoon heel gezellig met anderen!
  Mooi restaurant ook, staat ook op mijn lijstje! Heerlijk dat je dat samen kan doen met Willem. Geniet van je week!
  Liefs, Kirsten