Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 15 – 2017

Ik had alwéér zo’n toffe week! Ik had een aantal erg leuke werkafspraken en ik ging afgelopen weekend wel heel bijzonder uit eten.

Leestijd

Maandag maak ik gewoon helemaal geen foto’s! Zo raar, dat overkomt me toch bijna nooit. Ik had mijn eerste les Krav Maga bij Maaike Velsing. Ik vond het heel erg leerzaam meteen, ik leerde een aantal eerste technieken en kreeg vooral veel uitleg. Thuis oefende ik meteen even op Willem, die was wel onder de indruk van hoe kleine simpele techniekjes heel effectief zijn. Het plan is dat ik zo’n tien tot vijftien lessen ga volgen.

De rest van de dag werk ik gewoon thuis. Maar daar is dus geen bewijs van, haha.

Dinsdag

Ik begin de dag met een stevige wandeling samen met Edith! Het is zulk lekker weer, fijn om de week zo te starten. Bij terugkomst natuurlijk even knuffelen met Trix. De rest van de dag werk ik thuis.

Het einde van de middag ben ik druk met voorbereidingen voor het feestje van ons Broodfonds. Dat is een alternatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. Ik zit in de feestcommissie en tijdens deze avond zijn er een paar workshops. Ik heb een klein workshopje (hand)scrub maken en aan het einde van de workshop geven de deelnemers elkaar een handmassage. Dat leidt tot leuke gesprekken 🙂

Ik vind het erg prettig om in een Broodfonds te zitten: het voelt heel ‘veilig’ en ik vind het een tof initiatief om elkaar als ondernemers te ondersteunen.

Woensdag

Ik ga vroeg met de trein naar Amsterdam en krijg in de trein lekker veel werk af! Ik ben sinds een paar weken bezig met een nieuwe ’tactiek’ om mijn mail te verwerken en dat bevalt zo goed. Ik ben er nu nog maar twee keer per week een halfuurtje mee bezig terwijl dat me eerder zo anderhalf uur per dag kostte. Ik zal je er later wat meer over vertellen als ik er wat langer mee bezig ben.

Ik heb een afspraak bij The Lobby, een van mijn favoriete plekken in Amsterdam om af te spreken of om zelf een paar uurtjes te werken. De sfeer is er goed en het eten en drinken allemaal zo lekker! Wanneer lunchtijd nadert bestel ik pancakes met banaan en bacon en WOW. Dit is zó verrukkelijk! Ik denk dat het de lekkerste pancakes ooit zijn, zonder overdrijven.

De afspraak die ik heb is mega leuk en ik ga er vol energie weer weg.

Ik wandel naar mijn volgende afspraak: een event van Acqua Colonia van 4711. We krijgen een geurenworkshop ter ere van de nieuwe geur White Peach & Coriander. Die is erg lekker trouwens, heel fris en kruidig maar ook wat warm. Na het event ga ik nog even koffiedrinken met PR-dame Hafida die ik al sinds het begin van mijn blog ken en daarna ga ik weer naar huis.

Als ik thuiskom staat het eten al op tafel! Zo heerlijk vind ik dat, dat gebeurt eigenlijk nooit omdat ik meestal al eerder thuis ben dan Willem. Het is een AGV’tje, te lekker.

Donderdag

Om half negen begin ik mijn dag bij Franck met een zakelijke ontbijtafspraak. Die ook gewoon heel gezellig en lekker is. Daarna ga ik even snel langs H&M om wat dingen terug te brengen.

En even naar de apotheek om mijn pil op te halen. Ik vertel even geleden over wat klachten die ik had en het lijkt erop dat de nieuwe pil de meeste klachten ‘oplost’! Ik ga binnenkort weer naar het ziekenhuis om dit met mijn gynaecoloog te bespreken.

Ik maak een lekkere lunch voor mama en mij (vers brood van Le Perron met sla, tomaat, mozzarella en pesto). Chubby is er ook!

Als ik mijn fiets uit de schuur pak zie ik dat ik een lekke band heb…. Neeee! Ik heb nog nooit eerder een lekke band gehad met mijn racefiets en ik heb geen idee hoe ik er een nieuwe binnenband in moet zetten. Ik besluit een van mijn handige racefietsende buurmannen te bellen en hij wil me gelukkig even helpen en laten zien hoe het werkt. Kan ik het de volgende keer zelf.

Het waait keihard, maar dat vind ik juist wel lekker. Ik plan mijn ritjes altijd zo dat ik op de heenweg wind tegen heb en op de terugweg wind mee. Ik fiets richting Kampen dus met mega wind tegen en dat is wel even afzien, maar op de terugweg is die wind in de rug dan zo’n beloning! Heerlijk, en het is gewoon een hele mooie route. Ik fiets zo’n 43 kilometer vandaag en ik merk dat ik langzaam wat sneller ga fietsen, dat vind ik wel leuk. Vorig jaar fietste ik meestal zo 21-22 kilometer per uur, nu is dat tegen de 25 km/u aan. Nog steeds sloom voor menig fietser, voor mij heel snel, haha! In ieder geval is het fietsen weer heerlijk en wen ik na een winter weinig fietsen weer goed aan mijn zadel en de houding. Ik ga volgende week in Spanje fietsen dus het is fijn dat ik er weer een beetje aan gewend ben.

Thuis ga ik koken. Ik heb nog een bult pastinaken liggen, dus daar maak ik soep van. Deze is lekker joh! Ik hebt dit recept van Chickslovefood gebruikt.

Met Jorien ga ik weer een nachtje mee naar 3FM! Zij draait nu ’s nachts van 00.00 tot 02.00 en ik ga gewoon weer even mee om in de auto bij te praten en tijdens haar show ga ik gewoon even werken. Het is mega gezellig en het blijft leuk om een kijkje in de keuken te krijgen. Ik ben zo trots op haar.

Vrijdag

Ik slaap ‘uit’ tot ongeveer tien uur (ik was om drie uur thuis vanuit Hilversum) en ga dan thuis een video opnemen, editen en in de planning zetten voor maandag. Na de lunch ga ik met een groepje meiden fietsen!

Weekend

Na een relaxte zaterdag gaan we zaterdagavond heel speciaal uit eten bij Aan de Poel in Amstelveen. Dit restaurant met twee Michelinsterren stond al even op mijn lijstje en nu mag ik er heen voor Cynthia.nl! Echt waanzinnig. De locatie is zo mooi aan het water. Er komt een uitgebreide blogpost over online, maar ik laat nu alvast een paar kleine dingetjes zien.

Kijk dit dessert. Niet normaal, toch? Zó mooi. En nog belangrijker: zo lekker! Het is rabarber met kardemom, witte chocola en hangop.

Dit is naast het moment dat je de amuses krijgt toch wel mijn favoriete moment van zo’n diner. Denk je dat je alles gehad hebt, krijg je bij de koffie nog allemaal kleine lekkere dingetjes (friandises). En deze zijn stuk voor stuk te gek!

We hebben echt een waanzinnig toffe avond bij Aan de Poel, ik ben zo dankbaar dat ik dit soort dingen samen met Willem kan doen. Dit is echt een van mijn grootste hobby’s, haha.

We logeren bij de zus van Willem en haar vriend en zondagochtend ontbijten we samen uitgebreid. Ik vergeet er helemaal een foto van te maken, het is dan ook geen fotogeniek paasontbijt, maar gewoon lekker veel lekker eten. Daarna gaan Willem en ik even een stuk door het Amsterdamse Bos wandelen met Keet.

Als ik zo op mijn weken terugkijk merk ik hoe gelukkig ik ben met de keuze om Miss Lipgloss om te gooien naar Cynthia.nl. Het is zo’n goede stap geweest voor mij. Ik werk met 1000 keer meer plezier aan de website, elk artikel is een groot plezier om te maken en ik merk dat ik veel creatiever werk. Dat ik ook voor meer kwaliteit ga en dat er meer energie gaat in een artikel. Dat voelt zo goed! En doordat dat zo goed voelt, ben ik nog veel kritischer op samenwerkingen en zakelijke dingen: ik wil gewoon dat ik van alles mega veel energie krijg, ik merk aan alles dat dat goed werkt. Ik ben er echt heel erg blij mee en ik barst van de inspiratie en energie.

Daar komen jullie lieve en positieve reacties bij, daar ben ik zo dankbaar voor! Jullie omarmen Cynthia.nl echt en dat vind ik te gek. Ik ben er ook echt wel trots op dat het qua cijfers ook heel goed gaat.

Dus bij deze wil ik je bedanken voor je bezoek aan Cynthia.nl, ik word er elke dag weer heel gelukkig van.

 

Over komende week: ik ga vandaag en morgen naar Schotland voor een mini perstripje en de rest van de week heb ik wat afspraken en werk ik thuis. Volgende week ga ik de hele week fietsen in Spanje, daar heb ik zoveel zin in! Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.